Beckham, BMW en Belstaff.

Veel drukte op de Bond Street in Londen.
Ik ben helemaal niet zo cool of knap als Steve McQueen, maar ik draag wel dezelfde kleding.

David Beckham

Beckham – het nieuwe gezicht van Belstaff.

Beckham – het nieuwe gezicht van Belstaff.

Voor hordes paparazzi werd Beckham onthuld als het nieuwe gezicht van het bekende Engelse outdoorkledingmerk. Van kop tot teen uitgedost in leren motorkleding uit de actuele collectie poseerde hij naast de BMW Concept Ninety in het gezelschap van een groep motorrijders en modellen. Vlak naast de BMW Concept Ninety stond Beckham die voor voetbalclubs zoals Manchester United, Real Madrid, AC Milan, LA Galaxy en Paris Saint Germain heeft gespeeld – de incarnatie van de coole biker. Hij bedankte iedere motorrijder die er mede voor had gezorgd dat de show met hem kon plaatsvinden, ondanks het koude en natte herfstweer.

+ Lees verder

Precies het juiste merk.

Precies het juiste merk.

In de luxe showroom in Mayfair onderhield Beckham, die de 'mooie sport' inmiddels heeft verlaten, met de gasten, waaronder verschillende uitgevers van modemagazines, popsterren, actrices, modellen en vip's. De voormalige aanvoerder van de Engelse nationale ploeg nam de tijd voor intense gesprekken over motorfietsen en zijn nieuwe rol voor Belstaff.

"Ik hou van motorfietsen, maar in mijn actieve carrière had ik nooit de tijd om te rijden. Dat doe ik nu dus wel, met veel plezier. Ik heb nu 12 machines. Dit is een speciale avond voor Belstaff – het is een hele eer om er deel van uit te maken. Steve McQueen was een van de eerste ambassadeurs, en het label past perfect bij mij als motorrijder. Ik ben helemaal niet zo cool of knap als hij, maar ik draag wel dezelfde kleding", lachte hij.

+ Lees verder
Meer verhalen die je misschien interessant vindt.
Geschikte motorfietsen.