Eenvoudige bediening.

Eenvoudige bediening.

Om de communicatiemodule in- of uit te schakelen, houd je de toets drie seconden ingedrukt en bedien je deze heel gemakkelijk via de gratis app. Ook voor de verdere bediening gebruik je de toets of de app: met twee keer drukken ga je naar de pairingmodus – de koppeling van Bluetooth-apparaten – voor helmen, groepscommunicatie, telefoon of BMW Motorrad Navigator. En met een simpele druk op de knop selecteer je de afzonderlijke menuopties.

Afhankelijk van de lengte van de gesprekken en het aantal verbonden Bluetooth-apparaten is de bedrijfstijd maar liefst 9 uur – een lithium-polymeer-ion accu met 1400 mAh voedt de communicatiemodule. Meteen na het inschakelen geven knipperende LED's de laadtoestand aan. 

+ Lees verder

Compatibel met alle BMW Motorrad communicatiesystemen.

Compatibel met alle BMW Motorrad communicatiesystemen.

De ultralichte communicatiemodule Bike-to-Bike weegt slechts 125 gram en is de optimale helmonafhankelijke functionele uitbreiding voor alle huidige BMW Motorrad communicatiesystemen. De module draagt spraak (communicatie, navigatie-aanwijzingen en telefonie) over, maar geen muziek.

De software van de module kan met de app met de naam "Bike-to-Bike communication" worden geüpdatet. Een uitgebreide gebruikershandleiding wordt bij het product geleverd en is ook online te vinden (kies op de landingspagina voor menuitem Ride & Style).

+ Lees verder
Highlights

Doordacht en functioneel.

Alleen of met een duopassagier: Door de talloze highlights wordt de communicatiemodule Bike-to-Bike al snel een begeleider die je altijd erbij wilt hebben:

  • Slechts één module voor berijder en duopassagier 
  • Communicatie voor maar liefst zes motorfietsen en twaalf deelnemers
  • Bereik tussen twee machines maar liefst 300 meter, dus de onderlinge afstand in de groep kan maar liefst 2 km zijn 
  • Oplaadoptie via navigatievoorbereiding of Micro-USB-Kabel
  • Meegeleverde clip voor meenemen van de module aan bagagerol, tanktas of in de topkoffer 
Leveringsomvang

Doordacht en altijd erbij.

Voor eenvoudig aanbrengen en gebruiken van de communicatiemodule wordt het volgende geleverd:

  • Communicatiemodule
  • Karabijnhaak
  • Bevestigingssnoer
  • Bevestigingsclip
  • USB-oplaad- en datakabel

 

Technische gegevens

Gewicht

125 g

Afmeting

11,3 x 6,3 x 2,9 cm    

Accutype

Lithium-polymeer

Accucapaciteit

1400 mAh

Oplaadmogelijkheden

Micro-USB-kabel (5 V), BMW Motorrad navigatievoorbereiding (12 V)

Oplaadstroom

Max. 680 mA

Omgevingstemperatuurbereik

Bij gebruik: -20 tot 60 °C

Bij het opladen: 0 tot 45 °C

Toegestane luchtvochtigheid

Max. 85%, niet condenserend

Bekroond design

De communicatiemodule Bike-to-Bike combineert functionaliteit en een fraai design en is daarvoor meerdere malen bekroond.

+ Lees verder

De communicatiemodule Bike-to-Bike is door de jury van de Red Dot Award bekroond. Al meer dan 60 jaar vormt de Red Dot Award een erkenning van hoge designkwaliteit. Bovendien is de prijs wereldwijd als een van de voornaamste in zijn soort en geldt als begeerd kwaliteitszegel. 

+ Lees verder

In de categorie "Product" is de communicatiemodule Bike-to-Bike onderscheiden met de iF Design Award 2020. Dit is een bekroning van bijna 70 jaar uitstekende prestaties over de hele wereld. Een 78-koppig comité prees de pluspunten van het model, zoals de compacte vorm, de eenvoudige bediening alsmede de flexibele aanbrenging. 

+ Lees verder

BMW Motorrad dealer bij jou in de buurt.

Met de originele BMW Motorrad accessoires maak je jouw motorfiets uniek. Kom een keer langs en laat je adviseren door de BMW Motorrad dealer.

Vind een BMW Motorrad dealer

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner