Meteen vanaf het begin ligt de focus op een harmonieuze integratie in de algehele look van het voertuig, wat inhoudt dat alle onderdelen perfect worden geïntegreerd in het voertuigconcept, wat de motorfiets een consistente en exclusieve uitstraling geeft.

Het samenspel tussen de uitgebreide ontwikkelingsexpertise van BMW Motorrad en de integratie van complexe productieprocessen in combinatie met traditioneel vakmanschap maken een nieuw niveau van aanzien en exclusiviteit mogelijk. In onze configurator kun je je motor nog verder aan je wensen aanpassen met speciale uitrustingen, speciale pakketten en opties en deze laten monteren door precies degenen die jouw BMW motorfiets het beste kennen: wij.

+ Lees verder

Option 719

Met Option 719 krijg je een echt stukje BMW Motorrad geschiedenis. Dit nummer werd in onze fabriek in Berlijn altijd al voor speciale producten gebruikt. Onder Option 719 vind je speciale uitrustingselementen die het typische design benadrukken, zoals exclusieve sets met gefreesde onderdelen in diverse varianten. Het maakt niet uit welk pakket met gefreesde onderdelen je gebruikt om jouw motorfiets een individuele touch te geven – er zitten componenten in zoals een kleppendeksel, olievuldop, motorafdekking, verstelbare rem- en koppelinshendel, tankdop en, afhankelijk van het type, nog andere gefreesde Option 719 onderdelen. Jij beslist of jouw motorfiets eerder een puristisch-elegante, authentiek-robuuste of individueel-sportieve uitstraling heeft. Daarnaast kun je al af fabriek hoogwaardig gesmede velgen en elegante buddyseats bestellen.

+ Lees verder

Fijne gesmede velgen met indrukwekkende looks.

Fijne gesmede velgen met indrukwekkende looks.

Vonken vliegen door de lucht. De frees doorsnijdt de lak met klinische precisie en stelt alleen de beste aluminiumstructuren bloot. De gloeiende legering springt meteen in het oog. Een perfect contrast. Een gesmede velg van Option 719 is de uitdrukking van de hoogste kwaliteitsnormen. Elke handbeweging en bediening wordt met de grootste zorg uitgevoerd - wat betekent dat een uiterst verfijnde, gesmeede velg ontstaat uit een massief aluminium blok.

+ Lees verder

Perfecte buddyseat met elegante uitstraling.

Perfecte buddyseat met elegante uitstraling.

Je voelt de kwaliteit en je voelt de aandacht voor detail - en dat is niet verwonderlijk, want alleen de beste professionals werken met de grootste zorg aan de Optie 719 buddyseats - vanaf de eerste stap tot aan de allerlaatste draad. Hierdoor kan de hoogste kwaliteit worden bereikt, waardoor het een echt meesterwerk in vakmanschap wordt. En dat is nog niet alles: het oppervlak van de buddyseat is absoluut weerbestendig. Het ruitvormige stiksel en de geborduurde modelbenaming geven het geheel een elegante uitstraling.

+ Lees verder

Gefreesde onderdelen met aandacht voor detail.

Gefreesde onderdelen met aandacht voor detail.

Geen twijfel over mogelijk: een hoogwaardig vertrekpunt vereist complexe processen. je kunt de waarde van de gefreesde onderdeelsets vanaf de eerste aanblik zien. Precisie in productie resulteert in een complex ontwerp van bijzonder slijtvast aluminium. De hendels en voetsteunen zijn gefreesd uit een enkel blok aluminium, cilinderkopafdekkingen en riemafdekkingen die zijn vervaardigd uit een blanco stuk. Ontwikkeld volgens de strengste kwaliteitsrichtlijnen van BMW, passen ze altijd perfect in elkaar. Dit betekent dat je op maat gemaakte motorfiets op het hoogste kwaliteitsniveau wordt geproduceerd - af fabriek.

+ Lees verder

Option 719 lakkleuren

De nieuwe Option 719 lakkleuren geven jouw motorfiets een aparte glans. De hypermoderne laktechnologie, gekoppeld aan de met zorg aangebrachte details, maken je machine tot de koning van de weg. Dankzij de heel klassieke, handgebiesde of handgeborstelde aluminium benzinetanks wordt elke motorfiets een uniek exemplaar. En het mooiste is: de Option 719 lakkleuren passen perfect bij de unieke uitrusting van BMW Motorrad Spezial.

+ Lees verder

De bekroning voor jouw motorfiets.

De bekroning voor jouw motorfiets.

Alleen topontwerpers met speciale vaardigheden kunnen de perfecte penseelstreek uitvoeren. Zeer verfijnd handwerk resulteert in echte uniciteit: de platina-gekleurde lijnen zijn de bekroning van de tank- en zijgedeelten van de R 1250 RT en K 1600 GT. Ze maken jouw motorfiets uniek. Echt handwerk komt tot uiting op een ultramoderne motorfiets. Dit is een verftechniek gebaseerd op ware passie en aloude tradities - sinds 1923 bij BMW Motorrad.

+ Lees verder

Handgeborsteld door perfectionisten.

Handgeborsteld door perfectionisten.

Elke stap naar het voltooien van een Spezial lakkleur wordt met de grootste zorg uitgevoerd door gekwalificeerde experts en perfectionisten - sommige daarvan zijn zelfs het resultaat van echt handwerk. Neem bijvoorbeeld de Black storm metallic/ Vintage uitvoering, waardoor je R nineT echt uniek is. De handgeborstelde applicaties geven de motorfiets een vintage look en maken elke motorfiets uniek. Omdat geen twee tanks hetzelfde zijn.

+ Lees verder

HP Parts

High Performance – een statement voor iedereen die er altijd alles uit wil halen. Met de HP Parts kun je jouw motorfiets een nog sportievere look geven – en dat al af fabriek.

Je krijgt hoogwaardige onderdelen van carbon, titaan en aluminium die van jouw motorfiets een uniek exemplaar maken. Door het HP pakket met gefreesde onderdelen straalt jouw motorfiets nog meer kracht uit. Het pakket bevat altijd de componenten kleppendeksel, motorafdekking, verstelbare rem- en koppelingshendel, tankdop en, afhankelijk van het type, nog andere gefreesde HP onderdelen, zoals het voetsteunsysteem voor de berijder of bijpassende spiegels. De HP sportuitlaat zorgt voor een nog beter en pittig geluid. HP Parts geven jouw motorfiets een individueel en extravagant karakter. 

+ Lees verder

Geschikte motorfietsen.

Geschikte motorfietsen.

spinner