Verbreek je snelheidsrecord met de F 900 R. Verslind het wegdek met de S 1000 XR. Beleef je passie met de R 18. Of maak de rit van je leven met de R 1250 RT. Jij bepaalt. 

Welk model je ook kiest, je wilt er zo snel mogelijk mee de weg op. Daarom zijn alle onze modellen nu direct uit voorraad leverbaar én binnen 24 werkuur rijklaar. Bekijk nu jouw favoriete motorfiets. #YoursIn24Hours 

Je kunt bij BMW Motorrad niet alleen binnen 24 uur rijden maar we hebben ook voor veel van onze modellen een extra scherp aanbod.

De campagne #YoursIn24Hours loopt van 1 juni tot en met 24 juni 2021.

+ Lees verder

Bekijk het aanbod

FF ruilen en direct rijden.

FF ruilen en direct rijden.

Geniet dit voorjaar van motorrijden zoals nooit tevoren. Ruil nu je huidige motorfiets in en ontvang € 500,- bovenop jouw inruilwaarde. Je kunt direct opstappen, want de F 900 R en de F 900 XR zijn direct uit voorraad leverbaar. Waar wacht je nog op?

Vraag jouw BMW Motorrad dealer voor meer informatie en voorwaarden. Aanbod is geldig t/m 30 juni 2021.

+ Lees verder

Tijdelijk 1,99% rente*.

Tijdelijk 1,99% rente*.

BMW Financial Services helpt je met slechts 1,99% rente op 3asy Ride financiering graag snel op weg met een nieuwe BMW motorfiets. Bij 3asy Ride doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tijdelijk tegen de gunstige rente van slechts 1,99% voor een nieuwe BMW motorfiets. Zo kun je eenvoudig de BMW motorfiets van je dromen gaan rijden dit seizoen.

+ Lees verder

Gear & Garment.

Gear & Garment.

De nieuwe naam voor Rider Equipment. Bekijk meteen de nieuwe collectie, met highlights als het PaceGuard en PaceDry motorpak. Leuk om te weten is dat je bij aanschaf van een nieuwe BMW motorfiets maar liefst 15% voordeel ontvangt op (onder meer) deze motorpakken. Vraag jouw BMW Motorrad dealer voor meer informatie. 

+ Lees verder

K 1600 GT Limited anniversary edition.

K 1600 GT Limited anniversary edition.

We vieren de 10e verjaardag van onze iconische K 1600 GT met een rijkere standaarduitvoering. Tijdelijk inclusief de BMW Motorrad Navigator VI en de topkoffer in de originele kleur van de motorfiets. Daarbij kan jouw voordeel oplopen tot € 1.076,-. Vraag jouw BMW Motorrad dealer voor meer informatie en voorwaarden. Aanbod is geldig t/m 30 juni 2021.

+ Lees verder

F-Serie kofferactie.

F-Serie kofferactie.

De GS modellen staan synoniem voor avontuur en reizen. De 3-delige koffersets staan bovenaan het verlanglijstje van avonturiers. 

Het pakket voor de F 750 GS en de F 850 GS omvat de BMW Motorrad 3-delige vario kofferset, inclusief sloten en topkofferdrager.

Het pakket voor de F 850 GS Adventure omvat de BMW Motorrad 3-delige aluminium kofferset inclusief sloten.

Daarbij kan jouw voordeel oplopen tot € 991,-.

+ Lees verder

Waar wacht je op?

Ontdek de modellen bij de dealer

Met ons wereldwijde dealernetwerk staan wij overal en altijd voor je klaar. Zoek een BMW Motorrad dealer bij jou in de buurt en vraag naar onze producten.

Vind een dealer
spinner