Ter ere van ons jubileum €950,- cadeau.

Om deze mooie geschiedenis en dit jubileum met jou te vieren geven wij nu € 950,- cadeau op originele BMW accessoires of op BMW Rider Equipment. Dit cadeau krijg je bij aanschaf van een nieuwe BMW motorfiets*. Vier met ons dit feest en ga naar de dichtstbijzijnde BMW Motorrad dealer om het cadeau te ontvangen.

+ Lees verder
Naar modeloverzicht

Originele BMW Motorrad Accessoires.

Originele BMW Motorrad Accessoires.

Voor meer individualiteit. Voor meer comfort. Meer veiligheid. En meer sportiviteit. Alle Originele BMW Motorrad Accessoires zijn ontworpen met dit in gedachte. Ongeacht of het nu gaat om je dagelijks gebruik, je avonturen of om betere prestaties. Wij hebben de juiste accessoires voor je.

+ Lees verder

Rider Equipment.

Rider Equipment.

Met de BMW Motorrad Ride Collectie ben je klaar voor vertrek. Op elk moment bij alle weersomstandigheden. Voor elk avontuur. Voel de vrijheid op de weg. Laat je erdoor meevoeren. Voel de stad bruisen. Bekend en tegelijkertijd zinderend nieuw. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat. Je tweede huid zal je beschermen. Comfort en bescherming die voor je ogen samensmelten: dit is de perfecte rijbeleving.

+ Lees verder

*Voorwaarden van toepassing:

  • Actieperiode: van 1 juli t/m 30 september 2018.
  • Actie alleen geldig op BMW modellen uit voorraad (modeljaar 2018).
  • Uitgezonderd van deze actie zijn de BMW G 310 R en G 310 GS.
  • Actie niet te combineren met andere acties.
  • Waarde moet verzilverd worden voor aflevering van de motorfiets. 
+ Lees verder
Vind je dealer