F 700 GS

€ 10.694,-*
€ 125,- p/mnd met 3asy Ride

* Consumentenadviesprijs af fabriek incl. kosten rijklaar maken en inschrijving in kentekenregister & tenaamstelling, incl. 21% BTW en BPM. Kosten rijklaar maken omvatten o.a. het schoonmaken, binnenlandse transportkosten, kentekenplaat, nul-beurt en ± 15 liter brandstof.

Alle motorfietsen worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

De BMW F 700 GS.

GS-gevoel voor iedereen.

Voor iedereen zorgeloos motorplezier: met de F 700 GS. Zijn 55 kW (75 pk) motor en uitstekende handling maakt rijden kinderspel - op elk terrein. Zijn zithoogten variëren van minimaal 765 mm met verlagingset 860 mm met de optionele Rallye-buddy. Het lage gewicht van de machine is nog een voordeel - hierdoor is de machine nog wendbaarder. Of het nu hoog of laag is: de F 700 GS is de ideale allround Enduro-machine voor zowel ervaren rijders als beginners.

Het design van de F 700 GS

Kies jouw stijl.

Dankzij de twee verschillende basiskleuren en een stijlvariant die een kleurdesign met bijbehorende accessoires omvat, kun je de F 700 GS perfect aan je persoonlijke voorkeuren aanpassen.

Lightwhite uni

De stijlvariant Rallye legt samen met de handprotectoren nadruk op het sportieve karakter van de motor.

Racingred uni

De kleur Racingred geeft de F 700 GS een moderne en indrukwekkende uitstraling.

Singapurgrau metallic matt

De kleur Singapurgrau metallic matt geeft de F 700 GS een krachtig en volwassen karakter.

Zeer hoogwaardig design.

De nieuwe, gegalvaniseerde kniecover versterkt duidelijk de visuele uitstraling van de F 700 GS. Datzelfde geldt voor het hoogwaardige design van de nieuwe contactslotafdekking en de nieuwe tankcover. Maar ook details als de nieuwe type-aanduiding en de nieuwe, tweekleurige buddyseatbekleding verfraaien de opvallende looks.
+ Lees verder

2-cilinder lijnmotor

55
kW (75 pk) bij 7.000 t/min
77
Nm max. koppel bij 5.500 t/min
798
cc cilinderinhoud
820
mm zithoogte
Vloeistofgekoelde, twee-cilinder viertaktmotor

Zorgeloos Enduro-plezier.

Zorgeloos Enduro-plezier.

De ongekend zuinige, watergekoelde tweecilinder lijnmotor van 55 kW (75 pk) en 77 Nm bij 5.500 t/min is op onverharde wegen net zo indrukwekkend als in de stad. Hij is pittig en levert veel rijplezier. En tegelijkertijd voldoet hij ook aan de toepasselijke EU-4 norm.

En voor liefhebbers met rijbewijs A2 is er een variant met een vermogensreductie naar 35 kW (48 pk), zodat ook zij kunnen genieten van een echte GS.

+ Lees verder

Ervaar het geluid van de F 700 GS

De hoogtepunten van de F 700 GS

Karakteristiek vooraanzicht.
Kniecover in Galvano-look.
Multifunctioneel instrumentenpaneel.
Windscherm, getint.
Aantrekkelijke details.
Dubbele schijfrem.
Tweekleurige buddyseat bekleding.
LED-achterlicht.

Meer technologie voor meer veiligheid.

Meer technologie voor meer veiligheid.

Met de elektronische gasklepregeling Ride-by-Wire kan de rijder het gas geven en gas terugnemen makkelijker doseren. Door het vervallen van de mechanische overbrenging is er minder fysieke vermoeidheid. Voor veiligheid bij het remmen is er de standaard compacte en lichte BMW Motorrad 2-kanaals ABS. De optionele ASC (Automatic Stability Control) regelt en optimaliseert de krachtoverbrenging en voorkomt slippen van het achterwiel, op natte oppervlakken bijvoorbeeld. Bij het offroad rijden kunnen beide systemen worden uitgeschakeld of met de rijmodus Enduro Pro aangepast worden aan de eisen van bekende routes. De rijmodi Road en Rain zijn standaard verkrijgbaar.

+ Lees verder

Zo rijder, zo buddyseat.

Zo rijder, zo buddyseat.

Om elke motorrijder maximaal rijplezier van de BMW F 700 GS te laten hebben, zijn er vele mogelijkheden om de zithoogte individueel aan te passen. Er zijn vier buddyseats en een optionele verlagingset beschikbaar, goed voor vijf verschillende zithoogten van 765 tot 860 mm.

+ Lees verder

Meer individualiteit

Alsof hij voor jou is gemaakt.

Zoals altijd is er een breed assortiment aan fabrieksopties en originele BMW accessoires beschikbaar voor de F 700 GS. Dit betekent dat jij je eigen individuele BMW kunt samenstellen.

Meer informatie

Discover the Spirit of GS

En verder. En verder.

De wereld heeft geen grenzen.

Accessoires voor je F 700 GS

De juiste kleding voor jouw avontuur

Andere Adventure-modellen