* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW F 750 GS.

Je ticket voor avontuur.

Even helemaal eruit. Je horizon verbreden. Met de BMW F 750 GS. Deze Adventure machine rijdt op alle wegen, ongeacht het type wegdek. Met de uitgebreide standaarduitrusting met ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC) en LED-knipperlichten alsmede de optionele rijmodi Pro blijven er geen wensen onvervuld. En met de nieuwe zithoogte ‘extra laag’ als speciale uitrusting is de instap naar het volgende avontuur eenvoudiger dan ooit. Dus stap op de F 750 GS en beleef de #SpiritofGS.

Binnen 24 uur de weg op

Kies jij voor de F 750 GS? Dan wil je er ook zo snel mogelijk mee de weg op. Goed nieuws: onze motorfietsen zijn nu direct uit voorraad leverbaar en binnen 24 werkuur rijklaar. #YoursIn24Hours

Vraag de BMW Motorrad dealer naar de voorwaarden.

+ Lees verder

Kofferactie

De GS modellen staan synoniem voor avontuur en reizen. De 3-delige vario kofferset staan bovenaan het verlanglijstje van avonturiers. Ze kunnen tegen een stootje, zijn gemakkelijk afneembaar en afsluitbaar. Met de 3-delige vario kofferset, inclusief sloten en topkofferdrager kan jouw voordeel oplopen tot € 991,-.

Vraag jouw BMW Motorrad dealer voor meer informatie en voorwaarden. Aanbod is geldig t/m 30 juni 2021.

+ Lees verder

Highlights voor avonturiers

De F 750 GS ligt soepel in de hand en vindt ook op onherbergzaam terrein zijn weg met bravoure. Dankzij het uitgebreide uitrustingsprogramma kun je de machine perfect aanpassen aan je postuur en je wensen.

+ Lees verder
Dynamic ESA.
We zien de Dynamic ESA in detail.
ABS Pro en DTC standaard.
We zien het remsysteem van de F 750 GS.
Markante LED-knipperlichten standaard.
We zien de markante led-richtingaanwijzers van de F 750 GS.
Uitgebreide rijmodi Pro.
We zien de weergave rijmodi Pro op het TFT-display.
Meer power met de standaard USB-poort.
We zien de USB-poort van de F 750 GS.
Connectivity met TFT-display en Multi-Controller.
We zien het 6,5“ TFT-display van de F 750 GS.
eCall, een betrouwbare begeleider.
We zien de ECALL-schakelaar van de F 750 GS.
Uitgebreid assortiment buddyseats.
We zien de buddyseat van de F 750 GS.

Word één met je machine.

Word één met je machine.

Om je perfect op de F 750 GS te laten zitten, kun je voor de juiste zithoogte uit talloze buddyseatvarianten kiezen: van de verlaagde variant met 770 mm tot en met de Rallye buddyseat met 845 mm. De nieuwe extra lage buddyseat, die geen storende randen heeft, zorgt ervoor dat je bij het staan en door de aangepaste breedte bij langere ritten nog meer met je machine versmelt.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Krachtige aandrijving

57
kW (77 pk) max. vermogen bij 7.500 t/min
83
Nm max. koppel bij 6.000 t/min
853
cc cilinderinhoud
15
liter tankinhoud
2-cilinder 4-takt lijnmotor

Voel de motor.

De F 750 GS wakkert je hang naar avontuur aan: de 2-cilinder lijnmotor brengt met 57 kW (77 pk) enorm veel kracht op het achterwiel terwijl het verbruik gering blijft (4,2 l op 100 km conform WMTC).

Ben je een berijder met een A2-rijbewijs? Dan zorgt de variant met de vermogensreductie tot 35 kW (48 pk) zeker ook voor het echte GS gevoel.

+ Lees verder

Markante sound

Sterk design, individuele stijl

Kies je kleurvariant.

De F 750 GS is leverbaar in drie verschillende lakkleuren, van klassiek tot sportief. Voor welke kleur kies jij?

Light White uni

De klassiek in zwart gehouden basiskleur wordt door de witte tank en kuipdelen en de zwart/rode buddyseat een echte blikvanger.

Stijlvariant Sport

Door en door sportief: een combinatie van San Marino blue metallic met Granite grey metallic velgen en royale applicaties.

40 Years GS Edition

Met de 40 Years GS Edition komt de GS historie tot leven: de opvallende zwart/gele kleurstelling met veel bijzondere details herinnert aan de legendarische R 100 GS.

Kleding voor je avontuur

spinner