* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW F 750 GS.

Je ticket voor avontuur.

Even helemaal eruit. Je horizon verbreden. Met de BMW F 750 GS. Deze Adventure machine rijdt op alle wegen, ongeacht het type wegdek. Met de uitgebreide standaarduitrusting met ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC) en LED-knipperlichten alsmede de optionele rijmodi Pro blijven er geen wensen onvervuld. En met de nieuwe zithoogte ‘extra laag’ als speciale uitrusting is de instap naar het volgende avontuur eenvoudiger dan ooit. Dus stap op de F 750 GS en beleef de #SpiritOfGS.

De BMW F 750 GS Travel Edition is gebaseerd op een full option BMW F 750 GS in Triple Black uitvoering. Maar dat is niet het enige, deze speciale editie is ook nog eens uitgevoerd met de volgende accessoires die hem helemaal af maken:

  • Vario topkoffer (incl.dager)
  • Valbeugels
  • Groot getint windscherm

Deze speciale editie heeft een jubileumprijs van € 16.750,-. Dus informeer ernaar bij de dealer of bekijk de actuele voorraad hieronder.

+ Lees verder

Highlights voor avonturiers

De F 750 GS ligt soepel in de hand en vindt ook op onherbergzaam terrein zijn weg met bravoure. Dankzij het uitgebreide uitrustingsprogramma kun je de machine perfect aanpassen aan je postuur en je wensen.

+ Lees verder
Dynamic ESA.
We zien de Dynamic ESA in detail.
ABS Pro en DTC standaard.
We zien het remsysteem van de F 750 GS.
Markante LED-knipperlichten standaard.
We zien de markante led-richtingaanwijzers van de F 750 GS.
Uitgebreide rijmodi Pro.
We zien de weergave rijmodi Pro op het TFT-display.
Meer power met de standaard USB-poort.
We zien de USB-poort van de F 750 GS.
Connectivity met TFT-display en Multi-Controller.
We zien het 6,5“ TFT-display van de F 750 GS.
eCall, een betrouwbare begeleider.
We zien de ECALL-schakelaar van de F 750 GS.
Uitgebreid assortiment buddyseats.
We zien de buddyseat van de F 750 GS.

Word één met je machine.

Word één met je machine.

Om je perfect op de F 750 GS te laten zitten, kun je de juiste hoogte uit talloze seatvarianten selecteren: van de verlaagde variant met 760 mm tot en met de Rallye-buddyseat met 845 mm.

De nieuwe extra lage buddyseat, die geen storende randen heeft, zorgt ervoor dat je bij het staan en door de aangepaste breedte bij langere ritten nog meer met je machine versmelt.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Krachtige aandrijving

57
kW (77 pk) max. vermogen bij 7.500 t/min
83
Nm max. koppel bij 6.000 t/min
853
cc cilinderinhoud
15
liter tankinhoud
2-cilinder 4-takt lijnmotor

Voel de motor.

De F 750 GS wakkert je hang naar avontuur aan: de 2-cilinder lijnmotor brengt met 57 kW (77 pk) enorm veel kracht op het achterwiel terwijl het verbruik gering blijft (4,2 l op 100 km conform WMTC).

Ben je een berijder met een A2-rijbewijs? Dan zorgt de variant met de vermogensreductie tot 35 kW (48 pk) zeker ook voor het echte GS gevoel.

+ Lees verder

Markante sound

Sterk design, individuele stijl

Een is er van jou.

De F 750 GS is leverbaar in drie verschillende lakkleuren, van klassiek tot sportief. Voor welke kleur kies jij?

Sport

Door en door sportief: De F 750 GS Sport in de kleurencombinatie Lightwhite uni/Racingblue metallic/Racingred gaat dynamisch van start.

Lightwhite uni

De F 750 GS belichaamt lichtheid en dynamiek. Dat komt vooral door de lichte bekleding in Lightwhite uni en de opvallende, zwart-rode buddyseat.

Triple Black

Black Storm metallic 2 benadrukt de lijnvoering van de motorfiets en past perfect bij de drang naar avontuur van de F 750 GS. En bij de jouwe?

Kleding voor je avontuur

spinner