* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW F 850 GS.

Avontuur in het bloed.

De uitdaging uitleven. Doorrijden waar anderen omkeren. Obstakels in mogelijkheden veranderen. Dit is de #SpiritOfGS. De BMW F 850 GS is perfect op offroad afgesteld, zoals ook aan het 21 inch voorwiel te zien is. Wat telt, is je nieuwsgierigheid die je drijft, ongeacht hoe ver of waarheen je wilt rijden. Door de uitgebreide standaarduitrusting en het veelzijdige programma aan opties en speciale accessoires ontdek je met de F 850 GS moeiteloos wat er achter de horizon ligt.

Highlights voor elk terrein

De F 850 GS is voorbereid op alles dat op het pad kan komen. Met name op wisselende ondergronden biedt deze machine je door talloze features veiligheid en comfort, met een grote portie rijplezier.

+ Lees verder
Dynamic ESA.
We zien de Dynamic ESA in detail.
ABS Pro en DTC standaard.
We zien het remsysteem van de F 850 GS.
Iconische LED-knipperlichten standaard.
We zien ze LED-knipperlichten van de F 850 GS.
Uitgebreide rijmodi Pro,
We zien de weergave rijmodi Pro op het TFT-display van de F 850 GS.
Verstelbaar windscherm en USB-aansluiting standaard.
We zien windscherm en USB-aansluiting van de F 850 GS.
Connectivity met TFT-display en Multi-Controller.
We zien het 6,5 inch TFT-display van de F 850 GS.
eCall, een betrouwbare begeleider.
We zien de eCall-schakelaar van de F 850 GS.
Uitgebreid assortiment buddyseats.
We zien de buddyseat van de F 850 GS.

Rij in je eigen modus.

De rijmodi beïnvloeden de reactie op het gas en het reactiegedrag van je F 850 GS. De modi Rain en Road zijn via een druk op de knop gereed voor droog of nat wegdek. Met de modus Dynamic haalt je alles uit de motorfiets wanneer je op het asfalt eens flink gas wilt geven, terwijl je met de modus Enduro de grindpistes van deze wereld te lijf gaat.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Sterke aandrijving

70
kW (95 pk) max. vermogen bij 8.250 t/min
92
Nm max. koppel bij 6.250 t/min
853
cc cilinderinhoud
15
liter tankinhoud
2-cilinder 4-takt lijnmotor

Voel je drive.

Nieuwsgierigheid en zin in avontuur zijn pas het begin: de 2-cilinder lijnmotor met 70 kW (95 pk) ondersteunt je bij al je plannen, vooral door het hoge koppel. De motor werkt zuinig met een verbruik van 4,2 l op 100 km (volgens WMTC) en levert zowel op de weg als offroad overtuigende prestaties.

+ Lees verder

Markante sound

Uniek design, individuele stijl

Drie krachtige persoonlijkheden.

Elk van de drie lakkleuren benadrukt het karakter van de F 850 GS. Welke kies je?

GS Trophy

De wijde wereld in: de F 850 GS in het GS Trophy design in Gravityblue metallic. Indrukwekkende accenten en expressieve tapes onderstrepen de zin in avontuur. De kuipruit Tour en de enduro-voetsteunen completeren het offroad-karakter. Dankzij de houder voor Navigator boven het TFT-kleurendisplay heb je altijd zicht op je bestemmingen.

Racingred uni

Als een pijl uit de boog: de F 850 GS in Racingred uni laat de harten van prestatiegerichte coureurs razen. Door de rode bekleding is de machine een echte blikvanger.

Triple Black

Black Storm metallic 2 benadrukt de lijnvoering van de bike en past perfect bij de drang naar avontuur van de F 850 GS. En bij de jouwe?

Kleding voor je avontuur

spinner