* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW F 850 GS.

Avontuur in het bloed.

De uitdaging uitleven. Doorrijden waar anderen omkeren. Obstakels in mogelijkheden veranderen. De BMW F 850 GS is perfect op offroad afgesteld, zoals ook aan het 21 inch voorwiel te zien is. Wat telt, is je nieuwsgierigheid die je drijft, ongeacht hoe ver of waarheen je wilt rijden. Door de uitgebreide standaarduitrusting en het veelzijdige programma aan opties en speciale accessoires ontdek je met de F 850 GS moeiteloos wat er achter de horizon ligt.

Extra uniek

Met een voucher van € 500,- voor bijzondere buddyseats, uitlaten, bagagetassen en windschermen. Speciale wielen of prachtig gefreesde onderdelen. Of een nieuwe helm uit de Gear & Garment collectie. Alles origineel BMW Motorrad. Alles om jezelf of je motorfiets nog unieker te maken.

Kies vóór 30 juni 2022 een BMW F 850 GS uit voorraad bij de BMW Motorrad dealer. Ontvang een voucher van € 500,- incl. BTW en shop direct voor accessoires of Gear & Garment. Vraag de BMW Motorrad dealer voor meer informatie en voorwaarden.

+ Lees verder

Highlights voor elk terrein

De F 850 GS is voorbereid op alles dat op het pad kan komen. Met name op wisselende ondergronden biedt deze machine je door talloze features veiligheid en comfort, met een grote portie rijplezier.

+ Lees verder
Dynamic ESA.
We zien de Dynamic ESA in detail.
ABS Pro en DTC standaard.
We zien het remsysteem van de F 850 GS.
Iconische LED-knipperlichten standaard.
We zien ze LED-knipperlichten van de F 850 GS.
Uitgebreide rijmodi Pro,
We zien de weergave rijmodi Pro op het TFT-display van de F 850 GS.
Verstelbaar windscherm en USB-aansluiting standaard.
We zien windscherm en USB-aansluiting van de F 850 GS.
Connectivity met TFT-display en Multi-Controller.
We zien het 6,5 inch TFT-display van de F 850 GS.
eCall, een betrouwbare begeleider.
We zien de eCall-schakelaar van de F 850 GS.
Uitgebreid assortiment buddyseats.
We zien de buddyseat van de F 850 GS.

Rij in je eigen modus.

De rijmodi beïnvloeden de reactie op het gas en het reactiegedrag van je F 850 GS. De modi Rain en Road zijn via een druk op de knop gereed voor droog of nat wegdek. Met de modus Dynamic haalt je alles uit de motorfiets wanneer je op het asfalt eens flink gas wilt geven, terwijl je met de modus Enduro de grindpistes van deze wereld te lijf gaat.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Sterke aandrijving

70
kW (95 pk) max. vermogen bij 8.250 t/min
92
Nm max. koppel bij 6.250 t/min
853
cc cilinderinhoud
15
liter tankinhoud
2-cilinder 4-takt lijnmotor

Voel je drive.

Nieuwsgierigheid en zin in avontuur zijn pas het begin: de 2-cilinder lijnmotor met 70 kW (95 pk) ondersteunt je bij al je plannen, vooral door het hoge koppel. De motor werkt zuinig met een verbruik van 4,2 l op 100 km (volgens WMTC) en levert zowel op de weg als offroad overtuigende prestaties.

+ Lees verder

Markante sound

Uniek design, individuele stijl

Kleur bekennen.

Elk van de drie lakkleuren benadrukt het karakter van de F 850 GS. Welke kies je?

Stijlvariant Triple Black

Black Storm metallic 2 benadrukt de lijnvoering van de bike en past perfect bij de drang naar avontuur van de F 850 GS. En bij de jouwe?

Racing red uni

De basiskleur maakt je machine met de rode kuipdelen een echte blikvanger.

Stijlvariant Rallye

De lak in Racing blue metallic wordt door de zwart/rode buddyseat, de goudkleurige velgen en de royale applicaties onmiskenbaar.

Kleding voor je avontuur

spinner