De uitdagende

Helemaal op offroad afgesteld

Voel je je buiten de gebaande paden pas echt op je gemak? Kies dan voor de F 850 GS Rallye. Met de offroad-banden, de enduro aluminium motorbescherming en de koplampbescherming geef je ook op grind en modder maximaal gas. Staand offroad-rijden is met het hoge stuur en de enduro voetsteunen geen probleem en met het verstelbare schakelpedaal en het instelbare voetrempedaal heb je je machine altijd onder controle. Met de rijmodi Pro en Dynamic ESA is elk type terrein voor jou een peulenschil, en met de schakelassistent Pro kun je als het even snel moet gaan ook schakelen zonder te ontkoppelen.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Off-road basics

Off-road banden

Met de gratis optie offroad-banden kun je ten volle profiteren van het offroad-potentieel van de motorfiets

 

Enduro aluminium motorbescherming

De speciaal voor offroad-gebruik gebouwde, robuuste Enduro-aluminium motorbescherming beschermt effectief tegen schade aan de onderkant van de motor.

 

Koplampbescherming

De koplampbescherming, die alleen offroad mag worden gebruikt, is eenvoudig aan te brengen en beschermt de koplamp effectief tegen schade.

Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) zorgt voor een automatisch geregelde demping van de veerpoot, afhankelijk van de rijsituatie.

Rijmodi Pro

Met de rijmodi Pro kunnen de gasaanname en regelsystemen de motorfiets heel eenvoudig worden afgestemd op uiteenlopende rijsituaties.

Schakelassistent Pro

De schakelassistent Pro kan comfortabel op- en terugschakelen zonder de koppeling te bedienen.

Hoog stuur

Met het 14 mm hogere stuur zit en sta je comfortabel en rijd je offroad merkbaar gemakkelijker met de bike.

Enduro-voetsteunen

De bredere en langere enduro-voetsteun biedt meer houvast en zorgt voor een betere beheersing van de motor in zwaar terrein.

Ergonomie

Verstelbaar voetrempedaal

Het in de hoogte verstelbare voetrempedaal heeft een breder trapgedeelte en een gepatenteerd klapmechanisme.

 

Verstelbaar schakelpedaal

Het schakelpedaal met verstelbaar trapgedeelte kan met name bij staand offroad-rijden nog beter worden bediend.

De expressieve

Laat de #SpiritofGS zien

Waardeer je niet alleen ingenieuze techniek, maar ook markant design?  Dan past de BMW F 850 GS in de style Triple Black perfect bij jou. In de zwarte aluminium topcase stop je alles wat nodig is voor je trip naar het onbekende. Met de iconische led-koplampen met led-dagrijlicht behoud je ook offroad altijd het overzicht. De zwarte sporteinddemper zorgt niet alleen voor een hoogwaardige finish, maar ook voor een pittige sound. En met Keyless Ride blijft je sleutel comfortabel in de zak van je jack.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Met Keyless Ride kan de sleutel van de motor in je zak blijven zitten. Het comfortabele devies luidt: gewoon plaatsnemen en wegrijden.

LED-koplamp met dagrijverlichting

De iconische lichtgeleider zorgt voor een markant uiterlijk, het geïntegreerde dagrijlicht voor meer veiligheid.

Aluminium topkoffer zwart

De zwart geëloxeerde aluminium topcase biedt met 32 liter volume plaats voor een BMW helm en overtuigt ook in extreme situaties.

Gefreesde handhendels

Koppelingspedaal

Het ergonomisch geoptimaliseerde koppelingspedaal van zwart geëloxeerd aluminium is verstelbaar en benadrukt de individualiteit van de machine.

 

Brake lever

De ergonomisch geoptimaliseerde handremhendel van zwart geëloxeerd aluminium is instelbaar en benadrukt de individualiteit van de machine.

Sportuitlaat zwart

 

De sportuitlaat van titanium met carbon afsluitkap levert een pittige sound en maakt elke rit tot een ware belevenis van de zintuigen.

Verstelbare voetsteunen bestuurder

De geveerde voetsteunen bestuurder kunnen in drie standen worden versteld en bieden on- en offroad uitermate veel comfort en grip.

De ontdekker

Klaar voor nieuwe verhalen

Wil je steeds weer nieuwe dingen ontdekken? Grijp dan naar de F 850 GS in Racing red uni met de sierstrepenset "New Ways", die ondubbelzinnig laat zien dat je nieuwe paden bewandelt. Doe je uitrusting in de variokoffers en de variotopcase, bind ze op het bagagerek en vertrek meteen. Dankzij de Navigator weet je altijd waar je bent en met de comfortabele cruise control geniet je van elk ogenblik op je tocht. Met de heldere toerwindscherm en de led-verstralers blijft je zicht bij elk type weer goed. De "Intelligente noodoproep" is voor elke mogelijke bestemming je rustgevende begeleider. 

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Intelligente noodoproep (eCall)

De intelligente noodoproep neemt bij een ongeval automatisch contact op met het BMW Callcenter om zo snel mogelijk de hulpketen in te schakelen.

Cruise control

De elektronische cruise control kan vanaf 30 km/u worden geactiveerd en houdt de rijsnelheid constant.

Bagageprogramma

Bagagerek met kofferhouder

Het bagagerek met kofferhouder vervangt het standaardbagagerek en is geschikt voor het bevestigen van het variobagagesysteem.

 

Variokoffer

De waterdichte variokoffer links met gepatenteerd verstelmechanisme biedt een variabel volume van 30 tot 39 liter. Rechts biedt deze een variabel volume van 20 tot 29 liter.

 

Variotopcase

De waterdichte variotopcase met gepatenteerd verstelmechanisme biedt een variabel volume van 25 tot 35 liter.

 

Topcasehouder

Het stabiele, aantrekkelijk vormgegeven bagagerek maakt betrouwbaar bevestigen van de topcase of andere grotere stukken bagage mogelijk.

 

Rugkussen variotopcase

Met het rugkussen voor de variotopcase zit de duopassagier zowel bij korte als lange ritten comfortabeler.

Bescherming tegen weer en wind

Toerwindscherm helder

Het toerwindscherm heeft aan beide zijden een krasbestendige coating en biedt door de verhoogde constructie de bestuurder en de duopassagier maximaal tegen weer en wind.

Navigatie

Voorbereiding navigatie

De navigatievoorbereiding omvat de Multi-Controller, een houder en de Mount Cradle op de stuurklem.

 

Navigator VI

Met de Navigator VI krijgen niet alleen rijfanaten waar voor hun geld. Naast de perfecte routebegeleiding biedt het systeem talloze extra functies.

Sierstreep New Ways

De sierstrepenset "New Ways" is perfect toegesneden op de machine en creëert een aantrekkelijke, unieke look.

LED-verstralers

De krachtige LED-verstralers zorgen bij slecht zicht voor een nog betere zichtbaarheid.

Int. GS Trophy 2020 motorfiets

Int. GS Trophy 2020 motorfiets

De F 850 GS uit het modeljaar 2020 was de basis voor de motorfiets van de Int. GS Trophy 2020 in Nieuw-Zeeland. Ontdek de machine waarmee de meest getalenteerde GS coureurs ter wereld de meest afgelegen tracks hebben bedwongen en laat je inspireren door de talloze features ervan, die je ook voor je nieuwe F 850 GS kunt selecteren.

+ Lees verder

Prijs- en productinformatie

De speciale uitrustingen, pakketten, opties en accessoires op deze pagina zijn slechts een deel van het complete BMW Motorrad assortiment. Alle lakkleuren, stijlvarianten, pakketten en opties zijn te vinden in de BMW Motorrad configurator. In de Engelstalige accessoire brochure vind je alle originele BMW Motorrad accessoires van dit model.

+ Lees verder

Brochure downloaden.

Brochure BMW Motorrad Accessoires 2021
PDF   |   53.99 MB   |   Engels
This is disclaimer text for gpx download files.

Geef je individuele F 850 GS vorm

Put uit het grote programma aan speciale opties en Originele BMW Motorrad Accessoires en stel een motorfiets naar je eigen wensen samen.

Configureer nu
spinner