* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW F 850 GS Adventure.

De wereld wordt een avontuur.

Deze machine is gemaakt voor lange tochten en lastig terrein: de F 850 GS Adventure voelt zich thuis in de hele wereld, en dat is ook goed te zien. Met de uitgebreide standaarduitrusting als het TFT-display en BMW Motorrad Connectivity, de USB-aansluiting alsmede ABS Pro en DTC is de toer-enduro nu nog beter voorbereid op lange tochten de hele wereld over. Beleef de #SpiritOfGS met een begeleider die je nieuwsgierigheid alle ruimte geeft, ongeacht waarheen de reis voert.

Een maand vol extra’s

We maken oktober de feestelijkste maand van het jaar, met extra gezelligheid bij onze dealers. Zo krijg je een euro tanktegoed voor elke cc motorinhoud bij aankoop van een BMW motorfiets uit voorraad. Los daarvan krijg je 50% korting op het 2e artikel uit de Gear & Garment collectie en 25% korting op geselecteerde BMW Motorrad Option 719 accessoires. Dus kom langs en ontdek welke extra’s Oktoberfest bij BMW Motorrad nog meer te bieden heeft. Vraag de dealer naar de voorwaarden.

+ Lees verder

Highlights voor echte globetrotters

Klaar voor een reis naar het onbekende: op asfalt of offroad, de F 850 GS Adventure kan elke wegdek aan. Met de nieuwe standaardfeatures en de uitgebreide optionele uitrusting kun je deze GS geheel naar eigen inzicht vormgeven.

+ Lees verder
Dynamic ESA.
We see the Dynamic ESA in detail.We zien de Dynamic ESA in detail.
ABS Pro en DTC nu standaard.
We zien het remsysteem van de F 850 GS Adventure.
Een grote tank voor grootse plannen.
We zien de tank van de F 850 GS Adventure.
Uitgebreide rijmodi Pro.
We zien de weergave rijmodi Pro op het TFT-display.
Verstelbaar toer windscherm en USB-aansluiting.
We zien de toerwindscherm en de USB-poort van de F 850 GS Adventure.
Volledig overzicht met BMW Motorrad Connectivity met 6,5 inch TFT-kleurendisplay
We zien het 6,5 inch TFT-display van de F 850 GS Adventure.
eCall, een rustgevende begeleider.
We zien de eCall-schakelaar van de F 850 GS Adventure.
Comfortabel onderweg met de Comfort buddyseat.
We zien de comfort-buddyseat van de F 850 GS Adventure.

Een goed gevoel, op elke kilometer.

Deze GS is klaar voor elk terrein dat je ermee wilt doorkruisen. Met de motorbeschermbeugel en standaard motorbescherming wordt de machine robuust, zonder je vrijheid bij het rijden in te perken. Voor langere tochten kun je de opbergruimte met aluminium koffers en topkoffer eenvoudig uitbreiden.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Meer informatie

De drijfveer voor de ontdekker in jou

70
kW (95 pk) max. vermogen bij 8.250 t/min.
92
Nm max. koppel bij 6.250 t/min
853
cc cilinderinhoud
23
liter tankinhoud
4-takt 2-cilinder lijnmotor

Kracht voor elke offroad-uitdaging.

Hij wil de wereld in: de krachtige, nieuw ontwikkelde parallel twinmotor met 70 kW (95 pk) bezorgt jou en de ontdekker in jou de juiste drive. Het motorconcept spreekt aan door een krachtig geluid, zeer goede prestaties met 70 kW (95 pk) bij 8.250 t/min alsmede een verbeterde motorloop – bij een bescheiden verbruik van 4,2 l per 100 km (conform WMTC). Met een koppel van 92 Nm bij 6.250 t/min heeft deze toer-enduro voldoende power voor elke uitdaging – ongeacht waar je deze wilt aangaan.

+ Lees verder

Krachtig geluid

Markant design, individuele stijl

Jouw avonturen, jouw stijl.

De markante zijpanelen en de typische GS-flyline definiëren de F 850 GS Adventure. Daarbij overtuigt elke stijl met een geheel eigen karakter en toont je een stukje van je persoonlijkheid.

Rallye

De kortste verbinding tussen start en plezier: de F 850 GS Adventure Rallye in Kalamata metallic matt 2 met goudkleurig geëloxeerde velgen en goudkleurige vorkstandbuizen.

Lightwhite uni

De F 850 GS Adventure in Lightwhite uni garandeert je een stralende look. Ongeacht op welk continent je onderweg bent.

Triple Black

Black Storm metallic 2 benadrukt de lijnvoering van de bike en past perfect bij de drang naar avontuur van de F 850 GS Adventure En bij de jouwe?

Kleding voor je avontuur

spinner