* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW F 850 GS Adventure.

De wereld wordt een avontuur.

Deze machine is gemaakt voor lange tochten en lastig terrein: de F 850 GS Adventure voelt zich thuis in de hele wereld, en dat is ook goed te zien. Met de uitgebreide standaarduitrusting als het TFT-display en BMW Motorrad Connectivity, de USB-aansluiting alsmede ABS Pro en DTC is de toer-enduro nu nog beter voorbereid op lange tochten de hele wereld over. Beleef de #spiritofGS met een begeleider die je nieuwsgierigheid alle ruimte geeft, ongeacht waarheen de reis voert.

Highlights voor echte globetrotters

Klaar voor een reis naar het onbekende: op asfalt of offroad, de F 850 GS Adventure kan elke wegdek aan. Met de nieuwe standaardfeatures en de uitgebreide optionele uitrusting kun je deze GS geheel naar eigen inzicht vormgeven.

+ Lees verder

Een goed gevoel, op elke kilometer.

Deze GS is klaar voor elk terrein dat je ermee wilt doorkruisen. Met de motorbeschermbeugel en standaard motorbescherming wordt de machine robuust, zonder je vrijheid bij het rijden in te perken. Voor langere tochten kun je de opbergruimte met aluminium koffers en topkoffer eenvoudig uitbreiden.

+ Lees verder
3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Meer informatie

De drijfveer voor de ontdekker in jou

70
kW (95 pk) max. vermogen bij 8.250 t/min.
92
Nm max. koppel bij 6.250 t/min
853
cc cilinderinhoud
23
liter tankinhoud
4-takt 2-cilinder lijnmotor

Kracht voor elke offroad-uitdaging.

Hij wil de wereld in: de krachtige, nieuw ontwikkelde parallel twinmotor met 70 kW (95 pk) bezorgt jou en de ontdekker in jou de juiste drive. Het motorconcept spreekt aan door een krachtig geluid, zeer goede prestaties met 70 kW (95 pk) bij 8.250 t/min alsmede een verbeterde motorloop – bij een bescheiden verbruik van 4,2 l per 100 km (conform WMTC). Met een koppel van 92 Nm bij 6.250 t/min heeft deze toer-enduro voldoende power voor elke uitdaging – ongeacht waar je deze wilt aangaan.

+ Lees verder

Krachtig geluid

Markant design, individuele stijl

Jouw avonturen, jouw stijl.

De markante zijpanelen en de typische GS-flyline definiëren de F 850 GS Adventure. Daarbij overtuigt elke stijl met een geheel eigen karakter en toont je een stukje van je persoonlijkheid.

*/-->

Ice grey uni

GS-gevoel in de zuiverste vorm: de F 850 GS Adventure komt krachtig over in de heldere basiskleur Ice grey uni met zwarte velgen en de buddyseat in zwart/grijs.

*/-->

Stijlvariant Rallye

Het lakwerk in Kalamata metallic matt met goud geëloxeerde velgen en goudkleurige vorkpoten. Grote, gekleurde applicaties benadrukken de robuuste vorm en zorgen voor een sportieve uitstraling.

*/-->

40 Years GS Edition

Een eerbetoon aan de geschiedenis van de GS: de opvallende zwart/gele kleurstelling met veel bijzondere details herinnert aan de legendarische R 100 GS.

Kleding voor je avontuur