De offroad-ganger

Moeiteloos door terrein

Neem je soms graag een omweg en voert je weg regelmatig over ruwe pistes? Met de F 850 GS Adventure in de style Rallye kun je niet alleen op asfalt, maar ook offroad goed uit te voeten. Met de offroad-banden en de rijmodi Pro met Dynamic ESA wordt de machine nog wendbaarder, met de schakelassistent Pro heb je in onverwachte situaties nog meer controle. Instelbaar voetrempedaal en schakelpedaal zorgen voor een goede grip. Koplamp- en motorbescherming beschermen de machine optimaal, ook wanneer de omstandigheden zwaar zijn.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Offroad-banden

Met de gratis optie offroad-banden kun je ten volle profiteren van het offroad-potentieel van de motorfiets.

Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) zorgt voor een automatisch geregelde demping van de veerpoot, afhankelijk van de rijsituatie.

Rijmodi Pro

Met de rijmodi Pro kunnen de gasaanname en regelsystemen de motorfiets heel eenvoudig worden afgestemd op uiteenlopende rijsituaties.

Schakelassistent Pro

De schakelassistent Pro kan comfortabel op- en terugschakelen zonder de koppeling te bedienen.

Enduro aluminium motorbescherming

De speciaal voor offroad-gebruik gebouwde, robuuste Enduro-aluminium motorbescherming beschermt effectief tegen schade aan de onderkant van de motor.

Koplampbescherming

De koplampbescherming, die alleen offroad mag worden gebruikt, is eenvoudig aan te brengen en beschermt de koplamp effectief tegen schade.

Ergonomie

Verstelbaar voetrempedaal

Het in de hoogte verstelbare voetrempedaal heeft een breder trapgedeelte en een gepatenteerd klapmechanisme.

 

Verstelbaar schakelpedaal

Het schakelpedaal met verstelbaar trapgedeelte kan met name bij staand offroad-rijden nog beter worden bediend.

De stijlgetrouwe

Avontuur in elk detail

Adventure-spirit door en door: De LED-koplampen, de zwarte sportuitlaat en hoogwaardige gefreesde koppelings- en handremhendel benadrukken het markante design. De getinte toerwindscherm beschermt niet alleen in weer en wind, maar laat ook onmiskenbaar zien wat deze bike in zich heeft: pure zin in avontuur. Dankzij Keyless Ride blijft de sleutel in je zak – gewoon opstappen en wegrijden.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Met Keyless Ride kan de sleutel van de motor in je zak blijven zitten. Het comfortabele devies luidt: gewoon plaatsnemen en wegrijden.

LED-koplamp met dagrijverlichting

De iconische lichtgeleider zorgt voor een markant uiterlijk, het geïntegreerde dagrijlicht voor meer veiligheid.

LED-verstralers

De krachtige LED-verstralers zorgen bij slecht zicht voor een nog betere zichtbaarheid.

Gefreesde handhendels

Koppelingspedaal

Het ergonomisch geoptimaliseerde koppelingspedaal van zwart geëloxeerd aluminium is instelbaar en benadrukt de individualiteit van de machine.

 

Remhendel

De ergonomisch geoptimaliseerde handremhendel van zwart geëloxeerd aluminium is instelbaar en benadrukt de individualiteit van de machine.

Sportuitlaat zwart

De sportuitlaat van titanium met carbon afsluitkap levert een pittig geluid en maakt elke rit tot een ware belevenis van de zintuigen.

Toerwindscherm getint

De getinte toerwindscherm heeft een krasbestendige coating en beschermt bestuurder en duopassagier aanzienlijk beter in weer en wind.

Prijs- en productinformatie

De speciale uitrustingen, pakketten, opties en accessoires op deze pagina zijn slechts een deel van het complete BMW Motorrad assortiment. Alle lakkleuren, stijlvarianten, pakketten en opties zijn te vinden in de BMW Motorrad configurator. In de Engelstalige accessoire brochure vind je alle originele BMW Motorrad accessoires van dit model.

+ Lees verder

Brochure downloaden.

Brochure BMW Motorrad Accessoires 2021
PDF   |   53.99 MB   |   Engels
This is disclaimer text for gpx download files.

Geef je persoonlijke F 850 GS Adventure vorm.

Van de lakkleur tot aan de uitrusting – met de Configurator kun je je geheel persoonljke motorfiets samenstellen.

Configureer nu
spinner