De offroad-ganger

Moeiteloos door terrein

Neem je soms graag een omweg en voert je weg regelmatig over ruwe terreinen? Met de F 850 GS Adventure in de stijlvariant Rallye kun je niet alleen op asfalt, maar ook offroad goed uit te voeten. Met de offroad-banden en de rijmodi Pro met Dynamic ESA wordt de machine nog wendbaarder, met de schakelassistent Pro heb je in onverwachte situaties nog meer controle. De verstelbare voetrem- en schakelpedaal zorgen voor een goede grip.  Koplamp- en motorbescherming beschermen de machine optimaal, ook wanneer de omstandigheden zwaar zijn.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Offroad-banden

Met de gratis optie offroad-banden kun je ten volle profiteren van het offroad-potentieel van de motorfiets.

Dynamic ESA

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) zorgt voor een automatisch geregelde demping van de veerpoot, afhankelijk van de rijsituatie.

Rijmodi Pro

Met de rijmodi Pro kunnen de gasaanname en regelsystemen de motorfiets heel eenvoudig worden afgestemd op uiteenlopende rijsituaties.

Schakelassistent Pro

De schakelassistent Pro kan comfortabel op- en terugschakelen zonder de koppeling te bedienen.

Enduro aluminium motorbescherming

De speciaal voor offroad-gebruik gebouwde, robuuste Enduro-aluminium motorbescherming beschermt effectief tegen schade aan de onderkant van de motor.

Koplampbescherming

De koplampbescherming, die alleen offroad mag worden gebruikt, is eenvoudig aan te brengen en beschermt de koplamp effectief tegen schade.

Ergonomie

Verstelbaar voetrempedaal

Het in de hoogte verstelbare voetrempedaal heeft een breder trapgedeelte en een gepatenteerd klapmechanisme.

 

Verstelbaar schakelpedaal

Het schakelpedaal met verstelbaar trapgedeelte kan met name bij staand offroad-rijden nog beter worden bediend.

De stijlgetrouwe

Avontuur in elk detail

Adventure-spirit door en door: De LED-koplampen, de zwarte sportuitlaat en hoogwaardige gefreesde koppelings- en handremhendel benadrukken het markante design. De getinte toerwindscherm beschermt niet alleen in weer en wind, maar laat ook onmiskenbaar zien wat deze bike in zich heeft: pure zin in avontuur. Dankzij Keyless Ride blijft de sleutel in je zak – gewoon opstappen en wegrijden.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Met Keyless Ride kan de sleutel van de motor in je zak blijven zitten. Het comfortabele devies luidt: gewoon plaatsnemen en wegrijden.

LED-koplamp met dagrijverlichting

De iconische lichtgeleider zorgt voor een markant uiterlijk, het geïntegreerde dagrijlicht voor meer veiligheid.

LED-verstralers

De krachtige LED-verstralers zorgen bij slecht zicht voor een nog betere zichtbaarheid.

Gefreesde handhendels

Koppelingspedaal

Het ergonomisch geoptimaliseerde koppelingspedaal van zwart geëloxeerd aluminium is instelbaar en benadrukt de individualiteit van de machine.

 

Remhendel

De ergonomisch geoptimaliseerde handremhendel van zwart geëloxeerd aluminium is instelbaar en benadrukt de individualiteit van de machine.

Sportuitlaat zwart

De sportuitlaat van titanium met carbon afsluitkap levert een pittig geluid en maakt elke rit tot een ware belevenis van de zintuigen.

Toerwindscherm getint

De getinte toerwindscherm heeft een krasbestendige coating en beschermt bestuurder en duopassagier aanzienlijk beter in weer en wind.

De globetrotter

Sterk presterend, met een groot uithoudingsvermogen en voor alles in gereedheid.

Ben jij een globetrotter in hart en nieren en voert geen reis jou te ver? De F 850 GS Adventure heeft alles in zich om eindeloos rijden nog comfortabeler en veiliger te maken: de zwarte aluminium topcase alsmede de aluminium koffers voor beide zijden beiden enorm veel ruimte, en met de volume-uitbreiding met het opschrift "40 Years GS" nog eens 27 liter extra. RDC en ECALL zorgen voor een goed gevoel. Met de cruise control en de Navigator in combinatie met het TFT-display kom je nog ontspannener aan.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Intelligente noodoproep (eCall)

De intelligente noodoproep neemt bij een ongeval automatisch contact op met het BMW Callcenter om zo snel mogelijk de hulpketen in te schakelen.

Cruise control

De elektronische cruise control kan vanaf 30 km/u worden geactiveerd en houdt de rijsnelheid constant.

 

Bagageprogramma

Aluminium topcase zwart

De zwart geëloxeerde aluminium topcase biedt met 32 liter volume plaats voor een BMW helm en overtuigt ook in extreme situaties.

 

Aluminium koffer zwart

De zwart geëloxeerde aluminium koffer biedt links een opbergruimte van 44 liter en rechts van 36 liter. Veel praktische details overtuigen ook in extreme situaties.

 

Kofferhouder voor aluminium koffer

De aluminium koffer kan gemakkelijk en veilig aan de stabiele kofferhouder van gepolijst roestvrij staal worden vastgezet.

 

Set volume-uitbreiding aluminium koffer Limited Edition 40 Years GS zwart 

Met de set volume-uitbreiding koffer wordt het volume van de koffers per kant met telkens 13,5 liter uitgebreid met 27 liter extra bagagevolume.

Bandenspanningscontrole (RDC)

De bandenspanningscontrole (RDC) waarschuwt automatisch voor spanningsverlies en maakt de bestuurder in een vroeg stadium attent op mogelijke gevaren.

Navigatie

GS Trophy houder voor navigatie

De GS Trophy houder is een veilige bevestiging voor de BMW Navigator rechtstreeks in het zicht van de bestuurder.

 

Navigator VI

Met de Navigator VI krijgen niet alleen rijfanaten waar voor hun geld. Naast de perfecte routebegeleiding biedt het systeem talloze extra functies.

Prijs- en productinformatie

De speciale uitrustingen, pakketten, opties en accessoires op deze pagina zijn slechts een deel van het complete BMW Motorrad assortiment. Alle lakkleuren, stijlvarianten, pakketten en opties zijn te vinden in de BMW Motorrad configurator. In de Engelstalige accessoire brochure vind je alle originele BMW Motorrad accessoires van dit model.

+ Lees verder

Brochure downloaden.

Brochure BMW Motorrad Accessoires 2021
PDF   |   53.99 MB   |   Engels

Geef je persoonlijke F 850 GS Adventure vorm.

Van de lakkleur tot aan de uitrusting – met de Configurator kun je je geheel persoonljke motorfiets samenstellen.

Configureer nu
spinner