De ontdekker

Geschikt voor elk terrein

Wil je graag nieuw terrein verkennen en wil je alles uit je bike halen? De R 1250 GS in de GS Trophy-uitvoering is voor jou gemaakt. Alleen al het lakwerk in Gravityblue metallic trekt fans van de International GS Trophy magisch aan. Om ervoor te zorgen dat het doorzettingsvermogen van je machine niets te wensen overlaat, beschikt deze over een rally-buddyseat voor zwaar enduro-gebruik. Kruisspaakvelgen met hoogglanzende roestvrijstalen spaken geven het geheel een onmiskenbare offroad-look. De enduro-voetsteunen bieden meer steun en een slipvaste stand bij het staand offroad-rijden. Je ziet al meteen: van deze machine kun je alles vragen.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Rallye-buddyseat

De Rallye-buddyseat benadrukt de markante offroad-look van de machine en biedt dankzij de strakkere bekleding en kortere stappenboog meer bewegingsvrijheid – perfect voor het ambitieuze gebruik op het terrein.

Kruisspaakwielen

De voor terrein geschikte kruisspaakvelgen met hoogglanzende roestvrijstalen spaken maken de offroad-look perfect. 

Aluminium enduro-motorbescherming

De speciaal voor offroad-gebruik gebouwde, robuuste Enduro-aluminium motorbescherming beschermt effectief tegen schade aan de onderkant van de motor.

Enduro-voetsteunen

De enduro-voetsteunen bieden je dankzij het bredere en langere opstapvlak meer steun bij offroad-ritten. Ze zijn extra slipvast, wat je meer veiligheid geeft als je staande rijdt. In totaal ervaar je meer macht over je machine, zonder dat de bedienbaarheid van schakel- en voetremhendels wordt beperkt.

Comfort pakket

Het Comfort pakket omvat Keyless Ride, comfortabele verwarmbare handvatten en een verchroomd uitlaatsysteem.

Touring pakket

Het Touring pakket omvat Cruise Control, navigatievoorbereiding en handbescherming alsmede kofferhouders.

LED-lichttechnologie

Adaptieve bochtverlichting

De adaptieve bochtverlichting garandeert duidelijk beter zicht op de rijbaan in de bocht.

Multifunctionele knipperlichten

De LED-verlichting van de multifunctionele richtingaanwijzers kunnen tegelijkertijd geel knipperen en een rood rem- of achterlicht laten schijnen.

LED-verstralers

De krachtige LED-verstralers zorgen bij slecht zicht voor een nog betere zichtbaarheid.

Verwarmbare buddyseat

De voor bestuurder en duopassagier gescheiden regelbare seatverwarming biedt een stukje meer comfort en ook in het koelere seizoen onbeperkt rijplezier.

Opt. 719 Stijlpakket Storm II

Het stijlpakket Storm II van de exclusieve Option 719 zet met hoogwaardige componenten in de zilverkleurige rough look designaccenten.

Opbergruimte

Vario topcase met topcasehouder en rugkussen

De waterdichte vario topcase met gepatenteerd verstelmechanisme in twee standen biedt een variabel volume van 25 tot 35 liter. Met de topcasehouder wordt de vario topcase stevig aangebracht en met het rugkussen voor de vario topcase zit de duopassagier zowel bij korte als lange ritten comfortabeler.

Vario koffer

De vario koffer met gepatenteerd verstelmechanisme biedt links een variabel volume van 30 tot 39 liter en rechts van 20 tot 29 liter.

Set volume-uitbreiding aluminium koffers Limited Edition 40 Years GS

Met de set volume-uitbreiding koffer wordt het volume van de koffers per kant met telkens 13,5 liter uitgebreid met 27 liter extra bagagevolume.

Navigator VI

Met de Navigator VI krijgen niet alleen rijfanaten waar voor hun geld. Naast de perfecte routebegeleiding biedt het systeem talloze extra functies.

De offroad-ganger

De grindweg op

Van de weg af het terrein op: de R 1250 GS met Enduro- en Dynamic pakket is je partner voor zwaar offroad-gebruik. In de sportieve stijlvariant Rallye heeft deze machine alles dat je voor je avonturen nodig hebt. Het windscherm Rallye benadrukt het markante design en de sport uitlaat zorgt voor een krachtig geluid. Dankzij de enduromotorbescherming van aluminium en de kleppendekselbescherming kent je drang naar avontuur geen grenzen.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Enduro pakket

Door het Enduro pakket met offroad-banden, sportvering, stuurverhoging en motorbeschermbeugel is de motorfiets nog beter toegerust voor offroad-rijden.

Dynamic pakket

Het Dynamic pakket omvat Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment), de rijmodi Pro en de schakelassistent Pro.

Stijlvariant Rallye

De stijlvariant Rallye benadrukt nog eens het sportieve potentieel van de toer-enduro.

Sport uitlaat

De sport uitlaat van titanium met carbon afsluitkap levert een pittig geluid en maakt elke rit tot een ware belevenis van de zintuigen.

Motorbescherming

Aluminium Enduro motorbescherming

De speciaal voor offroad-gebruik gebouwde, robuuste Enduro-aluminium motorbescherming beschermt effectief tegen schade aan de onderkant van de motor.

Kleppendekselbescherming

De kleppendekselbescherming van geëloxeerd aluminium, beschermt de cilinderkop tegen schade en maakt de machine nog fraaier.

Opbergruimte

Aluminium topcase

De robuuste aluminium topcase biedt met 32 liter volume plaats voor een helm en overtuigt ook in extreme situaties.

Aluminium koffers incl. kofferhouders

De robuuste aluminium koffer biedt rechts een opbergruimte van 36 liter en links een opbergruimte van 44 liter. Veel praktische details overtuigen ook in extreme situaties. De aluminium koffer kan rechts en links gemakkelijk en veilig aan de stabiele kofferhouder van gepolijst roestvrij staal worden vastgezet.

Set volume-uitbreiding aluminium koffers Limited Edition 40 Years GS

Met de set volume-uitbreiding koffer wordt het volume van de koffers per kant met telkens 13,5 liter uitgebreid met 27 liter extra bagagevolume.

Rallye windscherm getint

Met het getinte windscherm Rallye ziet de machine er nog fraaier uit.

De elegante

Zwart in alle facetten

Voor een exclusieve verschijning. De R 1250 GS in de stijlvariant Triple Black wordt geleverd met glanzende en matte details en laat de kleur zwart in al zijn facetten stralen. Met de LED-lichttechnologie wordt niet alleen het silhouet van de machine verlicht, maar heb je ook bij elk type omgeving een uitstekend zicht. De zwarte kruisspaakwielen, het getinte windscherm en hoogwaardige Option 719 aluminium gefreesde onderdelen in zwart-zilver zorgen voor een markante look en een zeer fraaie afwerking.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Stijlvariant Triple Black

In de stijlvariant Triple Black heeft de toer-enduro een bescheiden elegante uitstraling.

Lichtpakket

Het lichtpakket omvat Headlight Pro met dagrijlicht en adaptieve bochtverlichting, daarbij Cruise verlichting voor en multifunctionele richtingaanwijzers achter.

Kruisspaakwielen zwart

De stabiele kruisspaakwielen zijn uitermate geschikt voor op het terrein en ronden de offroad-look perfect af.

Opt. 719 stijlpakket Shadow en Shadow II

Het Option 719 stijlpakket Shadow benadrukt met hoogwaardige componenten in zwart/zliver van aluminium het sportieve karakter van de motorfiets.

Aluminium enduromotorbescherming, zwart

De robuuste en lichte enduromotorbescherming van zwart gecoat aluminium beschermt met name offroad tegen steenslag en beschadigingen.

Windscherm getint

Het getinte windscherm benadrukt de sportieve look van de motorfiets. Door de speciale coating is deze permanent beschermd tegen krassen.

Radiatorafdekking "Style" zwart

De radiatorafdekking Style van roestvrij staal zijn zwart gecoat en benadrukken het dynamische karakter van de machine

Geef je R 1250 GS vorm

Van de lakkleur tot en met de originele BMW Motorrad Accessoires – in de Configurator kun je jouw droom BMW motorfiets samenstellen.

Configureer nu
spinner