De globetrotter

Geen weg te ver, geen uitdaging te groot.

Stof of modder, regen of hitte: je bent door niets tegen te houden, gaat elke uitdaging aan. De R 1250 GS Adventure met Comfort- en Touring pakket is de geschikte partner voor je avonturen. Alles dat je voor je reis naar het onbekende nodig hebt, kan royaal worden opgeborgen in de topcase, de aluminium koffers of de volume-uitbreiding van 27 liter bij de 40 Years GS Edition. Comfortabel ook voor jou: de verwarmbare buddyseat die je op lange ritten warm houdt.

+ Lees verder
Bekijk de voorraad external-link-arrow-slim
Comfort pakket

Het Comfort pakket omvat Keyless Ride, comfortabele verwarmbare handvatten en een verchroomd uitlaatsysteem.

Touring pakket

Het Touring pakket omvat cruise control, navigatievoorbereiding en kofferhouder voor aluminium koffer.

LED-lichttechnologie

Adaptieve bochtverlichting

De adaptieve bochtverlichting garandeert duidelijk beter zicht op de rijbaan in de bocht.

LED-dagrijverlichting

Het LED-dagrijlicht, met zijn markante ontwerp, zorgt voor meer veiligheid in het wegverkeer.

Cruise verlichting

Met de Cruise verlichting van de beide gedimde richtingaanwijzers voor ben je beter zichtbaar en daardoor veiliger.

Verwarmbare buddyseat

De voor bestuurder en duopassagier gescheiden regelbare verwarmbare buddyseat biedt een stukje meer comfort en ook in het koelere seizoen onbeperkt rijplezier.

Robuuste designelementen

Opt. 719 stijlpakket Classic II

Het stijlpakket Classic II van de exclusieve Option 719 zet met hoogwaardige componenten in zilverkleurige look designaccenten.

Aluminium tank 1

De aluminium tank 1 met licht gespoten zijvlakken is de perfecte keuze voor bestuurders die iets bijzonders willen.

Opbergruimte

Aluminium koffers incl. kofferhouders

De aluminium koffers kunnen gemakkelijk en veilig aan de roestvrijstalen kofferhouders aan beide zijden van de machine worden bevestigd.

Aluminium topcase

De robuuste aluminium topcase biedt met 32 liter volume plaats voor een helm en overtuigt ook in extreme situaties.

Set volume-uitbreiding aluminium koffers Limited Edition 40 Years GS

Met de set volume-uitbreiding koffer wordt het volume van de koffers per kant met telkens 13,5 liter uitgebreid met 27 liter extra bagagevolume.

Binnentas voor aluminium topcase

De waterdichte binnentas voor de aluminium topcase zorgt voor een ordelijke bagage en is gemakkelijk te vullen en te legen.

Rugkussen voor topcase, 35 l

Met het comfortabele rugkussen voor de aluminium topcase zit de duopassagier bij zowel korte als lange ritten comfortabeler.

Tankrugzak groot

De grote tankrugzak met een volume van 13 - 18 liter biedt slimme details, zoals een waterdichte, uitneembare binnenzak en riembevestiging.

Intelligente noodoproep - eCall

De intelligente noodoproep eCall neemt bij een ongeval automatisch contact op met het BMW Callcenter om zo snel mogelijk de hulpketen in te schakelen.

De offroad-ganger

Avontuur buiten de gebaande paden

Het hoeft niet altijd asfalt te zijn. De R 1250 GS Adventure met Dynamic pakket brengt op elke ondergrond plezier. In de stijlvariant Rallye met stuurverhoging, sporteinddemper en talloze offroad-features, zoals aluminium enduromotorbescherming, koplampbescherming en offroad-banden, laat je je door niets ophouden.

+ Lees verder
Bekijk de voorraad external-link-arrow-slim
Stuurverhoging

Met de robuuste en precies passende stuurverhoging wordt het standaardstuur 30 mm hoger aangebracht.

Dynamic pakket

Het Dynamic pakket omvat Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment), de rijmodi Pro en de schakelassistent Pro.

Rallye

De rallylook benadrukt het sportieve potentieel van de Dual Sport Enduro. De lak Racing blue metallic zorgt samen met de naar keuze zwarte of goudkleurige kruisspaakwielen en de lage driekleurige Rally-buddyseat voor een echte rally-feeling.

Sport uitlaat

De sport uitlaat van titanium met carbon afsluitkap levert een pittig geluid en maakt elke rit tot een ware belevenis van de zintuigen.

Offroad-features

Aluminium enduromotorbescherming

De robuuste aluminium enduromotorbescherming beschermt met name offroad effectief tegen steenslag en beschadigingen.

Koplampbescherming

De koplampbescherming voor offroad-gebruik beschermt de koplamp buiten de openbare weg tegen schade door steenslag.

Offroad-banden

Met de gratis optie offroad-banden kun je ten volle profiteren van het offroad-potentieel van de motorfiets.

Opbergruimte

Bagagerol Atacama met afsluitbare spanbanden

Met de afsluitbare spanband met stalen kern kunnen de bagagerol Atacama alsmede andere bagagestukken of helmen aan de machine worden vastgezet.

Zijtassen Atacama incl. adapter en afsluitbare spanbanden

De duurzame zijtassen Atacama bieden veel slimme details en een opbergvolume van in totaal 60 liter. Met de afsluitbare spanbanden met stalen kern kunnen de zijtassen Atacama alsmede andere bagagestukken of helmen aan de motorfiets worden vastgezet.

M lichtgewicht accu

De M lichtgewicht accu met uiterst moderne lithium-iontechniek is zo'n 3 kg lichter dan de standaardaccu.

De elegante

Geschapen voor de fraaiste bestemmingen op de planeet

Ontdekken en ontdekt worden, dat is jouw wereld: in de stijlvariant Triple Black komt de R 1250 GS Adventure functioneel en bijzonder hoogwaardig over. Het uitgebreide LED-lichtpakket zet jou en de wegen overal ter wereld in het beste licht. De hoogwaardige aluminium enduromotorbescherming zorgt daarbij voor bescherming en exclusiviteit. De kruisspaakwielen in goudkleur, zeer fraaie zwart-zilverkleurige gefreesde onderdelen en het getinte windscherm completeren de hoogwaardige afwerking.

+ Lees verder
Bekijk de voorraad external-link-arrow-slim
Stijlvariant Triple Black

In de stijlvariant Triple Black heeft de toer-enduro een bescheiden elegante uitstraling.

Lichtpakket

Het lichtpakket omvat Headlight Pro met dagrijlicht en adaptieve bochtverlichting, daarbij Cruise verlichting voor en multifunctionele richtingaanwijzers achter.

Kruisspaakwielen goudkleurig

Een echte blikvanger worden de anders zwarte velgen met de kruisspaakwielen II dankzij de gouden kleur en de hoogglans roestvrijstalen spaken.

Designaccesoires in de stijlvariant Triple Black

Getint windscherm

Het getinte windscherm benadrukt de sportieve look van de motorfiets en blijft door de krasbestendige coating altijd transparant.

Schakelpedaal verstelbaar in zwart

Het verstelbare schakelpedaal met instelbaar trapgedeelte kan aan de schoenmaat worden aangepast en kan bij staand rijden gemakkelijker worden bediend.

Voetsteunhouder achter in zwart

De set voetsteunhouders achter zwart heeft dezelfde functionaliteit en kwaliteit als die van het standaardonderdeel in zwart mat geëloxeerd.

Opbergruimte

Kofferhouder zwart voor aluminium koffers

Het Atacama softpacksysteem kan gemakkelijk en veilig aan de stabiele kofferhouder van zwart gepolijst roestvrij staal worden vastgezet.

Topcasehouder zwart voor aluminium topcase

Op de stabiele topcasehouder van gecoat roestvrij staal kunnen de Atacama bagagerol of andere stukken bagage worden bevestigd.

Aluminium topcase zwart, 32 l

De zwart geëloxeerde aluminium topcase biedt met 32 liter volume plaats voor een BMW helm en overtuigt ook in extreme situaties.

Aluminium koffer zwart

De robuuste aluminium koffer biedt rechts een opbergruimte van 36 liter en links een opbergruimte van 44 liter. Veel praktische details overtuigen ook in extreme situaties.

Set volume-uitbreiding aluminium koffers Limited Edition 40 Years GS

Met de set volume-uitbreiding koffers wordt het volume van de koffers per kant met telkens 13,5 liter uitgebreid met 27 liter extra bagagevolume.

Aluminium Enduro-motorbescherming, zwart

De robuuste en lichte enduromotorbescherming van zwart gecoat aluminium beschermt met name offroad tegen steenslag en beschadigingen.

Geef je R 1250 GS Adventure vorm

Van de lakvariant tot en met de originele BMW Motorrad-accessoires – in de Configurator kun je je individuele droombike samenstellen.

Bekijk voorraad
spinner