ULTIEM VAKMANSCHAP

ULTIEM VAKMANSCHAP

De opvallende neus en de typische GS Adventure contouren zijn onmiskenbaar. Maar het zijn de op maat gemaakte optie 719-details en gelimiteerde Ultimate Edition-badges die deze editie tot een viering van een icoon maakt. Dit is snelheid, dominantie en veiligheid in een strakke Triple Black finish, inclusief zwart aluminium Enduro motorbescherming, hoog getint windscherm, kruispaakwielen, lichtpakket en nog veel meer. Dat alles maakt dit de meest iconische GS Adventure tot nu toe.

+ Lees verder

ULTIEM VERTROUWEN

ULTIEM VERTROUWEN

Het geoptimaliseerde LED-lichtsysteem zorgt voor een onmiskenbaar uiterlijk met maximale zichtbaarheid. Wordt één met het terrein met de nieuwe getinte verstelbare voorruit en trilling arme, aerodynamische spiegels. Comfort-, Dynamic en Touring-pakketten voeden je grenzeloze honger naar avontuur, terwijl je met de premium aluminium kofferset niets dan kilometers achter je laat.

+ Lees verder

ULTIEME CONTROLE

ULTIEME CONTROLE

Jij bepaalt hoe jouw ultieme avontuur eruit ziet. Beheers elk moment op elke weg met superieur rijgedrag in zeven dynamische rijmodi. Voel de kracht van de klassieke boxermotor in elk toerental- en toerentalbereik, terwijl je jouw machine tot meester maakt met superieure dynamische motorremcontrole en een uitgebreide uitrusting.

+ Lees verder

Vind jouw BMW Motorrad dealer

Jouw contactpersoon ter plaatse: zoek de BMW Motorrad dealer bij jou in de buurt.

Vind een dealer

MEER MANIEREN OM TE ONTDEKKEN

spinner