De BMW R 18 100 Years

Het Limited Edition-model

100 jaar geleden begon met de R 32 een uniek succesverhaal. Vandaag vieren we onze bewogen geschiedenis met een nieuw icoon: de BMW R 18 100 Years. De productie is beperkt tot 1.923 stuks en de motorfiets is een echt liefhebbersmodel dat een gevoel van nostalgie uitstraalt. 

Het Limited Edition -model benadrukt historische kenmerken met veel chroom. Bijvoorbeeld de druppelvormige tank met witte pinstriping, die al in 1936 de R 5 onmiskenbaar maakte. En natuurlijk de unieke boxermotor. #SoulFuel in zijn meest exclusieve vorm.

„ 

100 Years of Soul in een motorfiets

 “
Collage met afbeeldingen van de R 18 100 Years van BMW Motorrad

Een van de 1.923

De glans van tien decennia kan zo tijdloos en modern overkomen. Deze motorfiets was, is en blijft een designicoon. Een statement. Deze Limited Edition wordt een cultobject door de liefde voor historische details. En de wil om te schitteren. Bescheidenheid ziet er anders uit. Het royale gebruik van chroom zorgt voor een stralende look. Een echte masterpiece. Het 100-jarige embleem maakt het officieel: '1 of 1.923' zegt het. En betekent: Dit is geen motor voor iedereen. Maar één voor echte fans.

+ Lees verder

De 100 Years edition in detail

Allemaal chroom wat er glanst

Schitterende look: Het 100 Years model wordt geleverd met designoptie chroom met vele hoogwaardige chroomdelen, zoals hand- en voethendel, stuurklem frontafdekking van de motor of spiegels.

Classic chrome

De lakvariant Classic chrome zorgt voor opwindende highlights. De Paint on Chrome-techniek zorgt voor een hoogwaardige look. De witte pinstriping onderstreept de historische herkomst.

Collage met afbeeldingen en video's van de R 18 100 Years van BMW Motorrad.

De legende leeft

Het Limited Edition-model belichaamt nostalgie en blijft desondanks eigentijds. De R 18 startte zijn roadtrip als moderne interpretatie van onze historische motorfietsen. De BMW R 18 100 Years laat de iconische componenten nog opvallender uitkomen. Ontelbare chroompartijen weerkaatsen de zon terwijl je ermee in de richting van de horizon rijdt. De recht verlopende, verchroomde Akrapovič einddemper met geïntegreerd BMW Motorrad logo en de ossenbloedrode buddy in stikwerklook maken deze uniek.

+ Lees verder

Accessoires in 100 Years-stijl

De accessoires in 100 Years-design maken je stijl compleet. Met een tas uit de 100 Years-collectie ben je in stijl onderweg. En de motormat met 100 Years-logo maakt van de garage een tentoonstellingsruimte voor je R 18 100 Years.

+ Lees verder

Meer over het jubileum

spinner