*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW R nineT

Klassiek, onvervalst, gepassioneerd

Minimalistisch en toch zo aanwezig. De BMW R nineT. De klassieke Roadster belichaamt passie en innovatie uit meer dan 90 jaar motorbouw - met hoogwaardige materialen en zorgvuldige afwerking tot in het kleinste detail. Zijn iconische boxermotor en café racer looks passen nu nog harmonieuzer in de oorspronkelijke BMW Motorrad proporties. En met zijn verbeterde koppelcurve voert hij je nog krachtiger over het asfalt. Talloze mogelijkheden voor individualisering betekenen nauwelijks grenzen als het gaat om jouw persoonlijke realisatie. Word deel van de #Soulfuel-gemeenschap en laat met je R nineT zien wie je werkelijk bent.

GEAR UP AND GO

Droom je al een tijdje van een nieuwe BMW R nineT? Dan krijg je bij aanschaf van een nieuwe model uit voorraad vóór 31 oktober het Comfort pakket voor maar € 100,-. Je voordeel bedraagt dan € 702,-.

Voor alle nieuwe modellen uit voorraad is er een optie-of accessoirepakket* voor slechts € 100,-. Het voordeel kan wel oplopen tot wel € 1.781,-. Ontdek hier het voordeel van alle modellen.

*Bij een motorfiets uit voorraad met orderdatum tussen 29 augustus en 31 oktober 2023. Pakket afhankelijk van het model. Vraag de BMW Motorrad dealer naar meer informatie en de voorwaarden.

+ Lees verder

Highlights voor individualisten

Beken kleur

Elk van de drie lakafwerkingen benadrukt het unieke karakter van jouw BMW R nineT. Welke past bij jou?

Blackstorm metallic

Het klassieke design in zwart verwijst naar de oorsprong van de geschiedenis van BMW Motorrad.

Option 719 Night Black uni mat/aluminium mat

Het rood gelakte hoofdframe en het moderne tape-design onderstrepen het sportieve karakter van de motorfiets.

Option 719 Aluminium

De met de hand geborstelde en blank gelakte aluminium onderdelen in combinatie met de gepolijste onderdelen benadrukken het vakmanschap waarmee de machine is vervaardigd.

Classic chrome

De lakvariant Classic chrome zorgt voor opwindende highlights. De Paint on Chrome-techniek zorgt voor een hoogwaardige look. De witte pinstriping benadrukt de historische herkomst.

Zichtbaar typeplaatje
We zien het typeplaatje van de R nineT.
Spaakwielen met spatbordhouder
We zien het spatbord van de R nineT.
2-cilinder boxermotor
We zien de tweecilinder boxermotor van de R nineT.
Tank en snorkeldeksel
We zien de tank met het snorkeldeksel van de R nineT.
Klassiek dubbel-cirkelvormig display
We zien het dubbel-cirkelvormige display van de R nineT.
Dubbele uitlaatsysteem
We zien het dubbele uitlaatsysteem van de R nineT.
Moderne LED-richtingaanwijzers
We zien de LED-richtingaanwijzers van de R nineT .
LED-koplamp met dagrijverlichting
We zien de LED-koplampen van de R nineT.

Hoogwaardige materialen, met de hand gemaakt karakter. De R nineT is de eerste keuze van veel customizing-fans.

 “

Dominic Thönnes

Productmanagement

Ga aan de slag met jouw R nineT

Ga aan de slag met jouw R nineT

Dankzij het modulaire concept is de R nineT gemaakt om expressie aan jouw individualiteit te geven. Met het Option 719 stijlpakket Classic van puristisch aluminium vestig je stijlvolle accenten op jouw motorfiets. En met de kostbaar vervaardigde Option 719 bi-color velg Sport laat je gegarandeerd een blijvende indruk achter.

+ Lees verder

Indrukwekkende aandrijving

Geniet van de kracht

De krachtige lucht-/oliegekoelde 2-cilinder boxermotor loopt nu nog soepeler. Hoewel hij nog steeds zijn 80 kW (109 pk) haalt uit 1.170 cc cilinderinhoud, presteert hij met zijn afgevlakte vermogens- en koppelcurve in het bereik tussen 4.000 en 6.000 t/min merkbaar beter. Dit maakt het plezieriger om te rijden, vooral op landwegen, en voldoet ook nog eens aan de nieuwe Euro 5-norm.

+ Lees verder
116
Nm max. koppel bij 6.000 t/min
221
kg onbeladen, rijklaargewicht
1,170
cc cilinderinhoud
805
mm zithoogte
lucht-/oliegekoelde 2-cilinder 4-takt boxermotor

Features voor betrouwbaar rijplezier

Voel je meer in leven met elke bocht

Voel je meer in leven met elke bocht

De Pro-rijmodi beïnvloeden de reactie op het gashendel en het reactiegedrag van jouw R nineT. De Dynamic-modus maakt de motor veel directer en maakt het rijden op droog asfalt dynamischer. De adaptieve bochtverlichting zorgt ervoor dat je in elke bocht veilig kunt gaan liggen. Want het verbetert de verlichting van het binnenste gedeelte van de bocht tot een hellingshoek van 25 graden.

+ Lees verder

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Meer over het thema #Soulfuel

spinner