De tijdloze

Altijd perfect gestyled

De R nineT in de kleurvariant Option 719 aluminium straalt tijdloze elegantie uit, die je kunt perfectioneren met het freesdelenpakket Classic van aluminium. De hoogwaardige zwarte carbonkappen voor de aanzuigsnorkel en het contact-stuurslot zorgen voor een contrast. Met de Option 719 bicolor gegoten wielen geef je jouw machine een sportieve afwerking. De adaptieve bochtverlichting daarentegen levert een belangrijke bijdrage aan de veiligheid en het rijplezier.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Alu-pakket

De Option 719 aluminium maakt gebruik van matte blanke lak om de materialiteit van geborsteld aluminium te accentueren.

Option 719 Stijlvariant Classic

Het Option 719 Stijlvariant Classic maakt de motorfiets met zijn hoogwaardige onderdelen in zuiver aluminium een exclusief hoogtepunt.

Option 719 wielen Sport

De exclusieve tweekleurige Option 719 wielen Sport zetten met hun gefreesde contrasten designaccenten.

Carbon afdekking aanzuigsnorkel

De hoogwaardige carbon afdekking voor de aanzuigsnorkel combineert een edele uitstraling met de perfectie van een licht hightech materiaal.

Adaptieve bochtverlichting

De adaptieve bochtverlichting garandeert duidelijk beter zicht op de rijbaan in de bocht.

De contrastrijke

Voor de dynamische uitstraling

Wil je je sportieve kant laten zien? Kies dan voor de R nineT Option 719 nachtzwart uni matt/aluminium matt. Want met het rood gelakte hoofdframe en het moderne tape-design trek je gegarandeerd de aandacht. De Option 719 Stijlvariant Shadow evenals de Option 719 Stijlvariant Shadow II laten je dankzij hoogwaardige en gefreesde delen optisch nog sportiever onderweg zijn. Het Option 719-wiel Classic en de beugel voor de sporteinddemper maken het dynamische uiterlijk van de motor compleet.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Option 719 Night black mat/aluminium mat

De Option 719 Night black mat/aluminium mat combineert elegante materialiteit met moderne style.

Option 719 Stijlvariant Shadow

De Option 719 Stijlvariant Shadow benadrukt met hoogwaardige componenten in zwart/zilver van aluminium het sportieve karakter van de motorfiets.

Option 719 Stijlvariant Shadow II

De Option 719 Stijlvariant Shadow II benadrukt met hoogwaardige componenten in zwart/zilver van aluminium het sportieve karakter van de motorfiets. Het pakket omvat verstelbare handhendels en voetsteunenset, evenals gefreesde expansievatafdekkingen en duopassagiersvoetsteunen. Een bijzonder highlight zijn de gefreesde stuureindspiegels. 

Option 719-wiel Classic

Het Option 719-wiel Classic is een tubeless spaakwiel met een modern design en 3 kg lichter dan een spaakwiel met luchtbanden.

Beugel voor sporteinddemper hoog

De beugel wordt gebruikt om de verhoogde sporteinddemper stevig aan het frame te bevestigen.

Geef jouw persoonlijke BMW R nineT vorm

De R nineT is gemaakt voor verpersoonlijking. Creëer een motor die je karakter belichaamt met het uitgebreide aanbod aan speciale extra's en originele BMW Motorrad accessoires.

Configureer nu
spinner