De BMW R nineT 100 Years

Het Limited Edition-model

100 jaar geleden begon met de R 32 een uniek succesverhaal. Vandaag vieren we onze bewogen geschiedenis met een nieuw icoon: de BMW R nineT 100 Years. 

De productie is beperkt tot 1.923 stuks en de motorfiets is een echt liefhebbersmodel dat een gevoel van nostalgie uitstraalt. Uitgerust met een groot aantal exclusieve Option 719 gefreesde onderdelen en natuurlijk de onmiskenbare boxermotor, vertegenwoordigt deze #SoulFuel in zijn meest exclusieve vorm. Een echte bijzonderheid van deze Limited Edition is de lakvariant Blackstorm metallic op de verchroomde tank. Deze traditierijke Paint on Chrome-techniek is een eerbetoon aan de R 75/ 5 uit 1969. 

„ 

100 jaar pure passie

 “
Collage met afbeeldingen van de R nineT 100 Years van BMW Motorrad

Een van de 1.923

De glans van tien decennia kan zo tijdloos en modern overkomen. Deze motorfiets was, is en blijft een designicoon. Een statement. Deze Limited Edition wordt een liefhebbers- en verzamelobject door de liefde voor historische details. Markant en opvallend. Door de inbegrepen Option 719 gefreesde onderdelen in zwart krijgt deze een dominante, hoogwaardige look. Een echte masterpiece. Het 100-jarige embleem maakt het officieel: '1 of 1.923' zegt het. En betekent: Dit is geen motor voor iedereen. Maar één voor echte fans.

+ Lees verder

De 100 Years edition in detail

Exclusief en markant

Elegante look: Het 100 Years-model wordt geleverd met de hoogwaardige Option 719 pakketten gefreesde onderdelen Shadow en Shadow II. Deze omvatten bijvoorbeeld een stuureindspiegel, voetsteunen en nog veel meer onderdelen. Daarbij komt het Comfort-pakket, dat nuttige features zoals de adaptieve bochtverlichting bevat.

Classic chrome

De lakvariant Classic chrome zorgt voor opwindende highlights. De Paint on Chrome-techniek zorgt voor een hoogwaardige look. De witte pinstriping benadrukt de historische herkomst.

Galerij met afbeeldingen en video's van de R nineT 100 Years van BMW Motorrad.

Exclusiever dan ooit

Als oprichter van de Heritage-wereld heeft de R nineT altijd een stukje BMW-geschiedenis in zich en blijft toch eigentijds. De BMW R nineT 100 Years laat de iconische componenten nog opvallender uitkomen. De Option 719 Shadow en Shadow II accessoires geven de motor een markante, zeer exclusieve look. Door de vele zwarte accenten ontstaat er een spannend contrast met het ossenbloedkleurige buddy en het Option 719 wiel Classic rondt deze exclusieve look af. 

+ Lees verder

Accessoires in 100 Years-stijl

De accessoires in 100 Years-design maken je stijl compleet. Met een tas uit de 100 Years-collectie ben je in stijl onderweg. En de motormat met 100 Years-logo maakt van de garage een tentoonstellingsruimte voor je R nineT 100 Years.

+ Lees verder

Meer over het jubileum

spinner