*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW R nine T.

Onmiskenbaar. Origineel. Luchtgekoeld.

Motorrijden als een teken van pure vrijheid: landschap, bochten, rechte wegen. Elke meter telt. Dit is jouw pad. De BMW R nineT is de perfecte metgezel en kent amper grenzen wanneer het aankomt op persoonlijke wensen - ook met dank aan de ontelbare customizing mogelijkheden. Daarnaast stuwt het karakter van de luchtgekoelde boxermotor je onweerstaanbaar vooruit. Op duidelijk voelbare wijze door zijn volle koppelkromme - in samenwerking met ultramoderne technologie. Al vanaf het prille begin raakt de R nineT motorfanaten in de hele wereld recht in het hart. Hij stimuleert, inspireert en enthousiasmeert.

Het design van de R nine T

Kies jouw stijl

Als aanvulling op de uitvoering in de lakkleur Black storm metallic zijn er nu drie kleurvarianten binnen de exclusieve lijn van lakken van Option 719.

Black storm metallic

Slank en klassiek: de R nineT toont zijn puristische en onweerstaanbare karakter in deze donkere uitvoering.

Option 719 Black storm metallic/Vintage

De unieke gele applicatie met het startnummer "21" is net als de zijpanelen handgeborsteld: vintage in absolute consistentie.

Option 719 Pollux metallic/Aluminium

Option 719 Pollux metallic/Aluminum creëert een bijzonder samenspel van licht en donker op de tank.

Option 719 Mars red metallic matt/Cosmic blue metallic matt

De lakkleur Option 719 Mars red matt/Cosmic blue metallic matt tonen een compleet matt kleurenspel, wat versterkt wordt door het Option 719 logo.

Blueplanet Metallic/Aluminium

De contrasten van lakkleur Blue planet metallic/Aluminium geven de motorfiets een klassiek uiterlijk met sterke uitstraling.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Onmiskenbaar de R nineT.

De R nineT heeft weliswaar een minimalistische stijl, maar is toch een zeer herkenbare aanwezigheid. Hij belichaamt de passie en innovatie van meer dan 90 jaar motorfietsontwikkeling - vanzelfsprekend met de klassieke BMW Motorrad proporties: opvallende boxermotor, compacte tank, slanke achterkant. Alle materialen zijn consistent van hoge kwaliteit, de oppervlaktes zijn met zorg verfijnd. En vergeet de immense aandacht voor detail en het echte vakmanschap niet. Zo is bijvoorbeeld het voorspatbord met twee gesmede haken aan de vork vastgeschroefd. En de koplamphouder is van aluminium.
+ Lees verder

Born to be customised.

Born to be customised.

Al bij de eerste schetsen stond het modulaire concept van de R nineT centraal om zo de beste customizing mogelijkheden te bieden. Ontelbare voorbeelden van aangepaste motorfietsen, zowel professioneel als privé, tonen het potentieel van de R nineT. Vrije aansluitmogelijkheden op het elektronische systeem faciliteren en vereenvoudigen de installatie van elektrische componenten. Hierbij komt ook nog het goed doordachte demonteerbare framedeel. Het achterste deel van het frame is eenvoudig te demonteren om een puristische en stijlvolle eenzitter te creëren. Of voor alternatieve zitopties. 

+ Lees verder

2-cilinder boxermotor

116
Nm bij 6.000 t/min
1.170
cc cilinderinhoud
222
kg onbeladen, rijklaargewicht
805
mm zithoogte
Lucht-/vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt boxermotor

Een klassieke boxer.

Een klassieke boxer.

Zijn krachtige luchtgekoelde, 2-cilinder boxermotor heeft een inhoud van 1.170 ccm en levert een vermogen van 81 kW (110 pk). Goed voor een dynamische vermogensafgifte, zelfs bij lage snelheden. Dit maakt van elke reis een bijzondere belevenis. Zowel in de stad als over de wegen daar buiten. Tegelijkertijd voldoet de R nineT ook aan de Euro 4-emissienorm. Het standaard ABS en het optionele ASC (Automatic Stability Control) zorgen ervoor dat het vermogen veilig op het wegdek wordt overgebracht. Blijft over: genieten van herkenbare dynamiek. De upside-down vork is handmatig instelbaar: veervoorspanning, drukfase en compressietrap passen zo altijd bij de gewenste rijstijl. De instrumentencombi met snelheidsmeter en toerenteller informeert op betrouwbare wijze over alle informatie die je nodig hebt om plezierig te kunnen rijden.

+ Lees verder

Ervaar het geluid van de R nine T

De highlights van de R nine T

2-cilinder boxermotor.
R nineT boxermotor.
Stuurdemper.
Stuurdemper.
Typeplaatje.
Typeplaatje
Variabele achterkant.
Variabele achterkant
Buddyseat steunen.
Buddyseat steunen.
Puur aluminium.
Puur aluminium
ABS.
ABS
Spatbordbeugel.
Spatbordbeugel

Ontspannen zitten, stressvrij rijden.

Ontspannen zitten, stressvrij rijden.

Ook de ergonomie van de R nineT is helemaal afgesteld op een goed totaaloverzicht en het dynamische rijkarakter. Het lijkt een paradox, maar ondanks zijn motorprestaties is relaxte onthaasting het doel - natuurlijk met maximaal plezier. De uitgebalanceerde ergonomische driehoek en de nog iets vlakkere balhoofdhoek zorgen ervoor dat je rechtop zittend en ontspannen nieuwe routes kunt ontdekken. Ergonomie en subliem rijkarakter gaan daarom hand in hand bij de R nineT.

+ Lees verder

Pure individualiteit

Helemaal R nineT. Helemaal jij.

Elke rit is uniek. Waarom dan niet elke motorfiets? De R nineT biedt talloze mogelijkheden voor customizing: bijvoorbeeld met onze nieuwe Machined-onderdelen en natuurlijk met de originele BMW accessoires.

Meer informatie

R nine T custom modellen

Unieke exemplaren.

R nineT conversies.

De R nineT is het perfecte uitgangspunt voor een custom motorfiets. In slechts enkele stappen kan hij worden omgebouwd van een tweezitter naar een eenzitter en dankzij gescheiden voertuig- en motorelektronica biedt hij nagenoeg eindeloze mogelijkheden voor motorfanaten. Verschillende beroemde customizers gaan helemaal uit de bol voor de R nineT. Met hun eigen onmiskenbare handschrift tonen ze wat je kunt doen met expertise, creativiteit en de moderne klassieke boxer.

Lees verder

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt je ideale BMW R nineT gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten hoe je jouw droom werkelijkheid maakt en welk product het beste bij jouw situatie past.

+ Lees verder

Accessoires voor de nieuwe R nine T

De stijl: puur en aantrekkelijk

Meer Heritage modellen

Bijpassende evenementen

Glemseck 101.

Dit unieke evenement is ondertussen een constante factor voor de Duitse en Europese café racer scene: elk jaar komen duizenden bezoekers met hun aangepaste custom motorfietsen of café racers samen in Leonberg om hun fascinatie voor custom- en retro-machines te tonen en de sprints van de snelste machines te volgen.

Naar het evenement
spinner