R nineT Scrambler

vanaf € 15.694,-*
€ 159,- p/mnd met 3asy Ride

* Consumentenadviesprijs af fabriek incl. kosten rijklaar maken en inschrijving in kentekenregister & tenaamstelling, incl. 21% BTW en BPM. Kosten rijklaar maken omvatten o.a. het schoonmaken, binnenlandse transportkosten, kentekenplaat, nul-beurt en ± 15 liter brandstof.

Alle motorfietsen worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

De BMW R nine T Scrambler.

EERLIJK. ONGETEMD. LUCHTGEKOELD.

Rijwind voelen. Bocht in bocht uit. Elke meter vrijheid ervaren. Met de BMW R nineT Scrambler beleef je het allemaal. Een robuuste machine met authentieke Scambler look, gecombineerd met innovatieve technologie en traditionele kwaliteit van BMW Motorrad. Of het nu in de stad, op bochtige landweggetjes of op het strand is, de krachtige boxermotor en de hoog gepositioneerde dubbele uitlaat zorgen voor een krachtig koppel en een markant geluid. Zelfs lange tochten met zijn tweeën zijn heerlijk ontspannen dankzij de comfortabele zitpositie. En in slechts enkele stappen geef je jouw R nineT Scrambler een persoonlijke touch.

Het design van de R nine T Scrambler

Kies jouw stijl.

Jouw motorfiets, jouw keuze: er zijn drie verschillende lakkleuren voor de R nineT Scrambler. Kies uit Stereo metallic matt of een van de twee lakkleuren uit het individualiseringsprogamma BMW Motorrad Spezial - Option 719 Black storm metallic/Aurum en Option 719 Black storm metallic/Light white.

Stereo metallic matt

De matte lak onderstreept het pure karakter.

Option 719 Black storm metallic/Aurum

Een elegant kleurenspel wordt gecreëerd door de combinatie van diep zwart en glanzend goudgeel.

Option 719 Black storm metallic/Light white

De nadruk van de lijnen in Blackstorm metallic op een ondergrond in Lightwhite uni geeft de tank een unieke uitstraling.

3 jaar garantie

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Typisch Scrambler.

De R nineT Scramler herinnert aan het legendarische scrambler-tijdperk en heeft alle kenmerken van deze uitzonderlijke motorfietssoort: een telescopische vork met balgen, een opvallend verhoogde uitlaat en een groot 19 inch voorwiel. De compacte stalen tank in Monolith metallic matt onderstreept de puristische uitstraling. Kies je voor de optionele kruisspaakwielen met offroad noppenbanden, dan is meteen duidelijk dat een trip niet op hoeft te houden wanneer de weg stopt. De buddyseat in lederoptiek en de snelheidsmeter met analoog display zijn absolute blikvangers. Hoogwaardige details zoals de ronde koplamp met BMW embleem ronden de klassieke heritage-look helemaal af.
+ Lees verder

2-cilinder boxermotor

116
Nm maximum koppel bij 6.000 t/min
220
kg rijklaar
1.170
cc cilinderinhoud
820
mm zithoogte
Lucht-oliegekoelde 2 cilinder, 4-takt-boxermotor

Krachtige boxer voor dynamisch rijplezier.

Krachtige boxer voor dynamisch rijplezier.

De motor en het elektrische systeem zijn al bewezen componenten van de BMW R nineT. Zijn krachtige luchtgekoelde, 2-cilinder boxermotor heeft een inhoud van 1.170 cc en levert een vermogen van 81 kW (110 pk). Goed voor een dynamische vermogensafgifte, zelfs bij lage snelheden. Dankzij het standaard ABS en het optionele ASC kun je dit vermogen veilig mee de straat op nemen.

+ Lees verder

Ervaar het geluid van de R nine T Scrambler

De highlights van de R nine T Scrambler

Oog voor detail.
Telescoopvork met balgen.
Compacte stalen tank.
Snelheidsaanduing met analoog display.
Robuust getande voetsteunen.
Berijdersbuddyseat in lederoptiek.
Modern LED-achterlicht.
Verhoogd uitlaatsysteem.

Ontspannen Scrambler gevoel.

Ontspannen Scrambler gevoel.

De ontspannen rechte zitpositie is een van de belangrijkste kenmerken van een scrambler. Het ziet er niet alleen relaxed uit, het geeft ook een rustgevend rijgevoel. Zelfs lange ritten zijn heerlijk relaxed dankzij de hogere handgrepen (ten opzichte van de R nineT), de iets gereduceerde buddyseatvoering en de voetsteunen die iets lager en verder naar achter zijn gepositioneerd.

+ Lees verder
  • Typisch Scrambler. Typisch BMW Motorrad. Als het om veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit gaat is de BMW R nineT Scrambler een absolute topper. De R nineT Scrambler is standaard uitgerust met ABS. Het optionele ASC garandeert ook meer veiligheid bij het versnellen.

  • De gestikte berijdersbuddyseat in lederoptiek is waterdicht en middels een hoogwaardig procedé vervaardigd. Hierbij ligt de nadruk op de authentieke bekleding en bijbehorende optiek.

Meer individualiteit

Geen grenzen.

Geen grenzen.

Customization zonder grenzen: de R nineT Scrambler geeft alle mogelijkheden om uitstraling en karakter van de dynamische boxer te wijzigen. Dankzij de op maat gemaakte fabrieksopties en originele BMW accessoires kun je jouw motor perfect aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Maar zelfs professionele klanten kunnen zich uitleven: dankzij de zeer uitgebreide individualisatiemogelijkheden kent de R nineT Scrambler amper grenzen.

+ Lees verder

Scrambler verhalen

De weg op.

De weg op met de R nineT Scrambler.

BMW Motorrad Spezial

Geen geschroef, geen verrassingen, geen compromissen. Met BMW Motorrad Spezial krijg je een motorfiets met een persoonlijke noot en de hoogste kwaliteitsstandaards. BMW Motorrad Spezial staat voor bijzondere designopties van hoge kwaliteit, waaronder de exclusieve, gefreesde onderdelen van Option 719 en Spezial lakkleuren of de prestatieverhogende HP Parts.

Het samenspel van jarenlange ontwikkelingsexpertise van BMW Motorrad en de interactie van complexe productieprocessen, verbonden met het traditierijke vakmanschap, maken een nieuw niveau van waarde en exclusiviteit mogelijk.

 

Ontdek meer

Accessoires voor de R nineT Scrambler

Scrambler gevoel om aan te trekken

Meer heritage-modellen

Bijpassende evenementen

Pure&Crafted Festival 2017.

Nieuwe locatie, oude vrienden: na twee jaar in het Postbahnhof in Berlijn zal het volgende Pure&Crafted Festival in de historische krachtcentrale van Rummelsburg plaatsvinden op 26 en 27 augustus 2017. Met de industriële charme die zo typisch is voor Berlijn is deze historische locatie op de oever van de Spree de perfecte omgeving voor twee dagen vintagecultuur, muziek en custom motoren. Na het Pure&Crafted Festival van 2015 is er geen twijfel meer mogelijk: muziek en motorfietsen horen gewoon bij elkaar. De naam zegt het al: liefhebbers van pure, oprechte, eenvoudige gitaarmuziek zullen zeker genieten van het derde festival, dat alweer een internationaal bekende line-up kan presenteren. Deze keer staan motorfietsen en new heritage meer in de schijnwerpers op de zondag van het festival. Motorfietslifestyle staat centraal, met ontelbaar veel custombouwers, een motorfietsrit en een programma voor kinderen. En er is nog een ding zeker: op zondag is er ook muziek te over. Klinkt leuk? Kom dan ook!

Naar het evenement
Download de brochure
  • Brochure BMW R NINE T SCRAMBLER
    PDF   |   3.14 MB   |   Nederlands