De rusteloze

Volledig vrije geest - altijd onderweg

Nauwelijks aangekomen, of je trekt alweer verder. Zoals je van elke kilometer geniet, zo laat jouw R nineT Scrambler in Kalamata metallic matt met zijn retrolook gegoten aluminium kleppendeksels en kruisspaakwielen zich onweerstaanbaar en zelfbewust zien. In de zijtas is daarbij plaats voor alles wat je voor je spontane trips nodig hebt. En met de bochtverlichting kun je elke bocht met nog meer plezier en dynamiek nemen.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Kalamata metallic matt

Het lak met Kalamata metallic matt plaatst de machine bijzonder expressief in beeld.

Kleppendeksel 2V-style

De kleppendeksels van gegoten aluminium laten een echt retrodesign zien in de stijl van de klassieke tweekleppen-boxers.

Zijtas Edition 'leer' rechts

De waterdichte Edition Leather-zijtas aan de rechterkant, gemaakt van black-washed-canvas, maakt indruk met zijn klassieke uitstraling en 14 liter opbergruimte.

Adaptieve bochtverlichting

De adaptieve bochtverlichting garandeert duidelijk beter zicht op de rijbaan in de bocht.

Kruisspaakwielen

De gouden geanodiseerde spaakwielen met offroad banden maken meteen duidelijk dat aan het einde van de weg de rit niet voorbij hoeft te zijn.

De klassieke

Het optreden – altijd overtuigend

De Option 719 lakset en het Option 719 freesdelenpakket Shadow II benadrukken de dynamiek van de bike in samenspel met de kleuren en materialen. Door de verlaging wordt onder andere de wielmaat van de voorband gereduceerd tot 17 inch en worden banden met een typisch Dirt Track Design mogelijk. Het tubeless Option 719-wiel Classic en de achteropbouw met het afsluitelement Tracker - vullen het karakter van de motor perfect aan. Tot slot wordt het hele optreden afgerond door de stickerset.  

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Stijlvariant Shadow II

De Option 719 Stijlvariant Shadow II benadrukt met hoogwaardige componenten in zwart/zilver van aluminium het sportieve karakter van de motorfiets.

Optie 719 wiel Classic

Het Option 719-wiel Classic is een tubeless spaakwiel met een modern design en 3 kg lichter dan een spaakwiel met luchtband.

Rear end trim Tracker, Night black uni

With the Tracker rear end trim, the bike gets the authentic American sand track look. 

Stickerset voor het afsluitelement Tracker black and white

De zwart-witte set is perfect afgestemd op de machine en zorgt voor een aantrekkelijk, unieke uiterlijk.

Maak jouw R nineT Scrambler nog persoonlijker

Stel je bike helemaal volgens jouw wensen samen.

Configureer nu
spinner