Op bochtenjacht

Leve de centrifugaalkracht

Je weet het: rechte stukken zijn er om te versnellen. Maar pas bij het doorsturen van bochten laat de R 1250 R je hart pas echt sneller kloppen. De pittige punch en het directe contact met het asfalt zorgen ervoor dat je al bij het versnellen vanuit een bocht naar de volgende verlangt. Het is duidelijk dat je daar het liefst alleen onderweg bent. En uiteraard is er echt niet veel nodig om plezier te hebben.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Solo-achterkant

Op solopaden onderweg: Door de solo-achterkant wordt de tweezits R een echte monoposto. De fraai vormgegeven buddyseatafdekking zorgt voor een sportieve look. Bovendien zijn er geen voetsteunen en handgrepen voor de duopassagier meer. De achterkant wordt slank, pittig en onderstreept de dynamisch-sportieve ambities van de R 1250 R.

Beschermglas TFT-display 6,5"

Het beschermglas beschermt het 6,5" TFT-display betrouwbaar tegen vervuiling, steenslag en schade. Het geharde glas heeft een ontspiegeld en anti-reflecterend oppervlak, zodat het TFT-display zeer goed afleesbaar is. Met BMW Motorrad opschrift.

Met z'n tweeën onderweg

Gedeeld rijplezier is dubbel rijplezier

Is er voor jou niets mooiers dan samen op bochtenjacht te gaan? Ook daarvoor is de R 1250 R optimaal voorbereid. Als je het liefst met z'n tweeën onderweg bent, dan is deze uitrustingsoptie de juiste keuze voor jou.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Duopassagierspakket

Double the riding pleasure for all those who like to enjoy the airstream together. With a passenger seat and matching passenger footrests, the Passenger Package allows sporty touring fun for two.

Option 719

Option 719 pakket gefreesde onderdelen Classic

Het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Classic omvat de gefreesde kleppendeksels inclusief bobineafdekking, olievulplug alsmede de motorblokafdekking voor. De kleppendeksels en de motorblokafdekking voor zijn uit één stuk gesmeed.

Het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Classic II bevat deksels voor de expansiereservoirs, verstelbare bestuurdersvoetsteunen, een gefreesd voetrempedaal en schakelpedaal alsmede een in meer standen verstelbare handremhefboom en koppelingshendel. De gefreesde spiegels in de pure aluminium look zijn ook echte blikvangers.

Option 719 pakketten gefreesde onderdelen Storm

De beide pakketten gefreesde onderdelen Storm en Storm II van de exclusieve Option 719 zetten met hoogwaardige componenten in de zilverkleurige rough look designaccenten. Uit de gefreesde onderdelen van geëloxeerd aluminium blijkt veel liefde voor het detail en ze zien er zeer hoogwaardig uit. De Option 719-branding benadrukt bovendien de kwaliteitsindruk van de machine. Alle gefreesde onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd en harmoniëren optimaal met het design van het voertuig. Het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Storm omvat bij de motor kleppendeksels inclusief bobineafdekking, olievulplug en een motorblokafdekking voor. Het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Storm II omvat spiegels, deksels voor de expansiereservoirs, verstelbare bestuurdersvoetsteunen, een gefreesd voetrempedaal en schakelpedaal alsmede een in meer standen verstelbare handremhefboom en koppelingshendel.

Opt. 719 pakket gefreesde onderdelen Shadow

Het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Shadow benadrukt met hoogwaardige componenten in zwart/zilver van aluminium het sportieve karakter van de motorfiets. Het omvat motorblokafdekking voor en kleppendeksels, bobinekap, olievulplug en zwarte kunststof sliders op de kleppendeksels. Het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Shadow II omvat enorm hoogwaardige en harmonieuze voet- en handhendels, spiegels en voetsteunen. De gefreesde expansiereservoirdeksels zijn stijlvol en functioneel tegelijk.

Option 719 wiel Classic en Opt. 719 wiel Sport

Het fraai vormgegeven design en de beste verwerking is terug te zien in de wielen: Aan jou de keuze. Het Option 719 wiel Sport benadrukt de dynamische kant van de R. Of je kiest voor het Option 719 wiel Classic in modern design, dat je van de BMW R nineT kent. Het tubeless spaakwiel is nu nieuw voor de R 1250 R leverbaar en 3 kg lichter dan een spaakwiel met binnenband. Waarvoor je ook kiest, de wielen brengen jouw karakter naar voren.  

Wil je meer? Je krijgt meer!

Ons uitgebreide assortiment accessoires

Meer comfort, meer sportiviteit, meer veiligheid – meer jij? Hier vind je nog meer officiële BMW Motorrad accessoires voor je heel persoonlijke roadster.

Naar de accessoires
spinner