Vanaf 1 december 2020 wordt de hier afgebeelde motorfiets naar verwachting geleverd met een remsysteem van een ander merk dan Brembo (evt. ziet dit er ook anders uit).
Vanaf 1 december 2020 wordt de hier afgebeelde motorfiets naar verwachting geleverd met een remsysteem van een ander merk dan Brembo (evt. ziet dit er ook anders uit).
*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

BMW R 1250 RS.

SPORTIEF TOUREN OP DE LINKERBAAN.

Elke rit wordt bepaald door twee factoren: tijd en weg. Met de BMW R 1250 RS kun je tijdens elke rit meer weg afleggen. Oftewel #RideAndShare. Het fijne koppel van 143 Nm en de 100 kW (136 pk) van de nieuwste boxermotor brengen je nog sneller op dreef. De innovatieve BMW ShiftCam-technologie biedt je over de hele toerenbereik meer koppel en een indrukwekkende flexibiliteit. Zo trek je in elke situatie een fantastische sprint over het asfalt. De nieuw vormgegeven voorkant geeft met de volledige LED-koplampen een frisse, sportieve look en kan aerodynamisch wel wat tegenwind hebben. Zo kun je je niet alleen snel maar ook comfortabel verplaatsen. Een ding is zeker: hoeveel weg je ook binnen welke tijd achter je laat: met de R 1250 RS stijgt met elke afgelegde kilometer je rijplezier.

HET DESIGN VAN DE R 1250 RS

Kies de stijl die bij jou past.

Puristisch, dynamisch of exclusief: Je R 1250 RS benadrukt je rijstijl ook uiterlijk. Kies de look waarmee je als team nieuwe doelen veroverd.

Sport

In deze designvariant zorgt het lakwerk Lightwhite uni voor een stralende look en benadrukt de sportieve kant van de R 1250 RS.

Black storm metallic

Met het klassieke lakwerk Blackstorm metallic verander je de dag in een nacht. Zilverkleurige elementen als voetsteunen en stuur zorgen voor schitterende highlights.

Exclusive

Maakt met Imperial blue een statement voor exclusiviteit. De donkere totaalindruk zorgt gegarandeerd voor een elegante verschijning. Goudkleurige remklauwen, agaatgrijs hoofdframe en velgen, het opschrift Exclusive en de tankdop van roestvrij staal stralen hoogwaardigheid uit.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra. 

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Sportiviteit ontmoet ergonomie.

De R 1250 RS brengt sportiviteit en toercapaciteiten bij lkeaar. Het volledig herziene front inclusief nieuwe motorspoiler benadrukt de dynamische totaalindruk van de sportrijder. De symmetrische opstelling van de dubbele koplamp geven de R 1250 RS een evenwichtige en moderne look. De stuurgeometrie zorgt voor een sportieve zitpositie.

+ Lees verder

2-cilinder boxermotor

1.254
cc cilinderinhoud
100
kW (136 PK) bij 7.750 t/min
143
Nm max. koppel bij 6.250 t/min
200
maximale snelheid meer dan 200 km/u

Op volle kracht vooruit.

Op volle kracht vooruit.

BMW ShiftCam is de naam voor de innovatieve technologie die zorgt dat je nu nog sneller vanuit elk toerental kunt accelereren. Dat wordt mogelijk gemaakt door een variabele inlaatnokkenasregeling. De vermogenstoename naar 100 kW (136 pk) geeft je met de grotere cilinderinhoud tot 1.254 cc meer power om zelfs op de linker baan nog een sprintje te leggen. Het hogere koppel (max. 143 Nm) is in elk toerenbereik duidelijk merkbaar - de typische boxerpunch en het rijgenot is daarmee verzekerd.

+ Lees verder

Beleef het geluid van de R 1250 RS

Verandering van het remsysteem

Vanaf 1 december 2020 wordt de hier afgebeelde motorfiets naar verwachting geleverd met een remsysteem van een ander merk dan Brembo (evt. ziet dit er ook anders uit).

Connectivity met TFT-display.

Connectivity met TFT-display.

Via Bluetooth verbind je jouw smartphone met jouw motorfiets. Het 6,5 inch TFT-display geeft alles rondom je motorfiets weer en biedt in combinatie met de BMW Motorrad Connected app extra functies zoals navigatie, muziek luisteren en telefonie.

+ Lees verder

DE HIGHLIGHTS VAN DE R 1250 RS

BMW ShiftCam.
R 1250 RS BMW ShiftCam
Style Sport.
Style Sport R 1250 RS with Light white paintwork.
Stijlvariant Sport.
R 1250 RS in de stijlvariant Sport in de lakkleur Light white.
Stijlvariant Exclusive.
De R 1250 RS in de bocht
De nieuwste generatie Dynamic ESA.
R 1250 RS Dynamic ESA
Rijmodi Pro met nieuwe functies.
De R 1250 RS in de bocht
Connectivity.
R 1250 RS Cockpit met TFT-display
Intelligente noodoproep (eCall).
R 1250 RS ECALL en onderdelen

MEER INDIVIDUALITEIT

Helemaal volgens jouw smaak.

Voor de R 1250 RS is er een ruim aanbod van opties en originele BMW Motorrad accessoires. Daarmee kun je je motorfiets naar jouw eigen wens samenstellen.

Meer individualisatie

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt je ideale BMW R 1250 RS gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten hoe je jouw droom werkelijkheid maakt en welk product het beste bij jouw situatie past.

+ Lees verder

De passende outfit

Geschikte motorfietsen.

spinner