Toerplezier voor twee

Dubbel reisplezier

Met z'n tweeën onderweg zijn, betekent meer beleven en dubbel rijplezier. In de volgende uitrusting is de R 1250 RS uitstekend geschikt om sporttouring samen te beleven. Haar comfort- en veiligheidskenmerken, zoals de ConnectedRide Cradle of de LED-verstralers, zorgen dat jullie samen optimaal uitgerust en zorgeloos onderweg zijn.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Duopassagierspakket

Dubbel rijplezier voor iedereen die graag samen de rijwind wil voelen. Het duopassagierspakket zorgt met een duo-buddyseat en bijpassende voetsteunen voor sportief rijplezier voor twee.

ConnectedRide cradle

De ConnectedRide cradle dient als houder om onderweg de smartphone als navigatietoestel te gebruiken. Via de BMW Motorrad Connected app kunnen in het gezichtsveld de navigatiekaart en voertuiggegevens via de multicontroller worden opgeroepen. De houder is geschikt voor diverse smartphoneformaten en laadt de smartphone inductief of met een kabel op.

Toerkoffer Blackstorm metallic links

De hoogwaardige toerkoffer met harde schaal voor montage aan de linkerkant biedt met een inhoud van 32 liter volop plaats voor de bagage of een motorhelm. De spatwaterdichte koffer met gelakt deksel in Blackstorm metallic is afsluitbaar en wordt aanbevolen als perfecte reisgenoot voor korte of langere ritten.

Binnentas voor toerkoffer

De bijpassende binnentassen voor de toerkoffers zorgen voor een ordelijke bagage en zijn gemakkelijk te vullen en te legen. Dankzij de draaggreep en de schouderband kunnen de tassen gemakkelijk worden vastgepakt en moeiteloos worden meegenomen. Tot de praktische details behoren de driezijdig rondom lopende ritssluiting en de netafscheiding in het deksel.

LED-verstralers

De led-verstralers verhogen de zichtbaarheid voor andere verkeersdeelnemers en bieden bovendien meer veiligheid bij slecht zicht.

Motorbeschermbeugel zwart

De zwart hoogglanzend afgewerkte motorbeschermbeugel van roestvrij staal vermindert het risico op beschadiging van de motorfiets en is naadloos geïntegreerd in het sportieve design van de motor.

Nog een paar kilometer meer

De atleet voor lange afstanden

Als de volgende bocht altijd de mooiste is, komen er al snel een paar kilometers bij elkaar. De volgende uitrusting wil je niet missen als je met je R 1250 RS ook eens wat langer op het asfalt blijft.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Solo-achterkant

Op solopaden onderweg: Door de solo-achterkant wordt de tweezits RS een echte monoposto. De fraai vormgegeven buddyseatafdekking zorgt voor een sportieve look. Bovendien zijn er geen voetsteunen en handgrepen voor de duopassagier meer. De achterkant wordt slank, pittig en onderstreept de dynamisch-sportieve ambities van de R 1250 RS.

Beschermglas voor 6,5 inch TFT-display

Het beschermglas beschermt het 6,5" TFT-display betrouwbaar tegen vervuiling, krassen en schade. Het geharde glas heeft een ontspiegeld en anti-reflecterend oppervlak, zodat het TFT-display zeer goed afleesbaar is.

Kuipruit getint

De getinte kuipruit benadrukt het sportieve karakter van de machine. De krasbestendige coating zorgt voor continue transparantie.

Exclusieve Option 719

Option 719 pakket gefreesde onderdelen Classic

De beide pakketten gefreesde onderdelen Classic van de exclusieve Option 719 zetten met hun hoogwaardige componenten in zilverkleurige look designaccenten.

Het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Classic omvat bij de motor kleppendeksels inclusief bobineafdekking, olievulplug en een motorblokafdekking voor. Het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Classic II bevat deksels voor de expansiereservoirs, verstelbare bestuurdersvoetsteunen, een gefreesd voetrempedaal en schakelpedaal alsmede een in meer standen verstelbare handremhefboom en koppelingshendel.

Option 719 pakketten gefreesde onderdelen Storm

De beide Option 719 pakketten gefreesde onderdelen Storm zetten met hoogwaardige componenten in de zilvergrijze rough-look opvallende designaccenten.

Het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Storm omvat bij de motor kleppendeksels inclusief bobineafdekking, olievulplug en een motorblokafdekking voor. Het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Storm II bevat deksels voor de expansiereservoirs, verstelbare bestuurdersvoetsteunen, een gefreesd voetrempedaal en schakelpedaal alsmede een in meer standen verstelbare handremhefboom en koppelingshendel.

Option 719 pakketten gefreesde onderdelen Shadow

De twee Option 719 gefreesde onderdelenpakketten Shadow benadrukken met hoogwaardige componenten in zwart/zilver van aluminium het sportieve karakter van de motorfiets.

Het Option 719 gefreesde onderdelenpakket Shadow omvat motorhuisdeksel voor en kleppendeksels van gesmeed materiaal, een bobineafdekking, de olievulplug en zwarte kunststof sliders op de kleppendeksels. Het Option 719 gefreesde onderdelenpakket Shadow II omvat voet- en handhendels, net als enorm hoogwaardige en harmonieuze voetsteunen. De gefreesde expansiereservoirdeksels zijn stijlvol en functioneel tegelijk.

Nog meer accessoires

Meer sportiviteit, meer opbergruimte, meer elegantie. Ontdek ons uitgebreide assortiment originele BMW Motorrad accessoires en ontwerp een motor geheel naar jouw wensen.

Naar de accessoires
spinner