F 800 GT

€ 12.784,-*
€ 127,- p/mnd met 3asy Ride

* Consumentenadviesprijs af fabriek incl. kosten rijklaar maken en inschrijving in kentekenregister & tenaamstelling, incl. 21% BTW en BPM. Kosten rijklaar maken omvatten o.a. het schoonmaken, binnenlandse transportkosten, kentekenplaat, nul-beurt en ± 15 liter brandstof.

Alle motorfietsen worden alleen geleverd met de uitrusting die wettelijk verplicht is (bijv. reflectoren conform Euro 4-norm). Illustraties op deze website kunnen hiervan afwijken.

De BMW F 800 GT.

Opstappen en wegwezen. De reis begint.

Eigenlijk is het heel eenvoudig: opstappen en wegwezen. Laat de dagelijkse beslommeringen achter en geniet van puur rijplezier. De nieuw vormgegeven BMW F 800 GT biedt nog meer sportiviteit en dynamiek op elke reis – over idyllische lanen, bochtige bergwegen en eindeloze snelwegen. Met dank aan de pittige 2-cilinder lijnmotor met zijn indrukwekkende vermogen van 66 kW (90 pk) komt elke rit vlot op snelheid – en voldoet de motor toch aan de Euro 4-emissienorm. Deze motorfiets beschikt standaard over Ride-by-Wire, keuze uit verschillende rijmodi en ABS. Het comfort wordt verhoogd door een grote mate aan bescherming tegen weer en wind. En het motorblok draagt eveneens bij aan de toerkwaliteiten, dankzij een stille en tegelijkertijd krachtige en soepele werking - perfect voor elke reis. Opties zijn onder andere ASC (Automatic Stability Control) en het door-en-door geteste Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment). Kortom: je hoeft alleen maar plaats te nemen en de reis kan beginnen. Typisch GT. Unstoppable tour.

Het design van de F 800 GT

Kies jouw stijl.

Er zijn drie lakkleuren beschikbaar met een onderscheidende uitstraling. Elke kleur geeft de F 800 GT een ander karakter, van elegant tot zeer sportief. Kies welke kleur het beste bij jou en jouw rijstijl past.

Gravityblue metallic matt

Voor een elegante uitstraling.

Lightwhite uni

Lightwhite uni

Blackstorm metallic

Geeft jouw sporttourer nog meer dynamiek.

3 jaar garantie

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

Sportieve, elegante lichtgewicht.

Het kuipgedeelte heeft een dynamisch ontwerp en is ideaal om te toeren onder alle weersomstandigheden. Heldere lijnen beloven meteen al puur rijplezier – een belofte die tijdens het rijden wordt nagekomen. Het instrumentenpaneel valt op door de nieuw ontworpen wijzerplaat en biedt bovendien een breder aanbod aan informatie. Aantrekkelijke details, zoals het nieuwe windscherm met het matte GT-logo en het gegalvaniseerde zijpaneel met de F 800 GT-belettering, accentueren het nieuwe design. Een andere blikvanger is de nieuwe uitlaatdemper die er niet alleen goed uitziet, maar bovendien voldoet aan de Euro 4-emissiestandaard.
+ Lees verder

2-cilinder lijnmotor

66
kW (90 pk) bij 8.000 t/min
86
Max. koppel in Nm bij 5.800 t/min
206
kg belading (met fabrieksopties)
83
liter opbergruimte
Vloeistofgekoelde, twee-cilinder viertaktmotor

Krachtige 2-cilinder voor dynamisch toeren.

Krachtige 2-cilinder voor dynamisch toeren.

Een draai aan de gashendel en 90 paardenkrachten (66 kW) garanderen je dat jouw dagelijkse beslommeringen je niet snel inhalen. De vloeistofgekoelde 2-cilinder lijnmotor met een inhoud van 798 cc levert op elke trip aanzienlijke stuwkracht en vermogen in de overtreffende trap dankzij de aandrijving via een onderhoudsarme getande riem. De lange swingarm achter en de strakke vering garanderen een hoog niveau aan rijstabiliteit, goed voor een excellente rijervaring.

+ Lees verder

Ervaar het geluid van de F 800 GT

De highlights van de F 800 GS

Nieuw windscherm.
Verschillende rijmodi.
Nieuw ontworpen instrumentenpaneel.
Meer aantrekkelijke details.
Trillingsgeïsoleerde handvatten.
Lichte wielen in dynamisch design.
Groot assortiment buddyseats.
Opnieuw ontworpen standaard uitlaat.

Comfort en veiligheid zijn de beste reisgenoten.

Comfort en veiligheid zijn de beste reisgenoten.

Perfecte controle en comfort worden eveneens gegarandeerd door deze krachtige pretmachine: een breed aanbod aan buddyseats en instelbare rem- en koppelingshendels zorgen er voor dat je je toermotor ergonomisch helemaal naar eigen inzicht kunt opbouwen. Met Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) is de uitgaande demping achter af te stellen, voor optimale demping en rijcomfort. Het Ride-by-Wire systeem geeft een verfijndere controle over de gashendel. Door de standaard 'Rain' en 'Road' rijmodi en de optionele 'Dynamic' modus past de F 800 GT zich perfect aan elk wegdek en elke rijstijl aan.

ABS is eveneens standaard aanwezig om bij remmanoeuvres te assisteren. Het optionele ASC (Automatic Stability Control) biedt zelfs nog meer veiligheid – vooral op natte wegen.

+ Lees verder

Meer individualiteit: fabrieksopties en accessoires.

Meer individualiteit: fabrieksopties en accessoires.

De standaard F 800 GT voldoet eigenlijk al bijna helemaal aan het Gran Turismo-ideaal door zijn perfecte mix van sportiviteit en toercomfort. BMW Motorrad biedt echter meer fabrieksopties en accessoires om de F 800 GT helemaal op eigen voorkeuren af te stemmen. Neem bijvoorbeeld het brede aanbod aan praktische bagageoplossingen. Met ruimte om alles wat je wilt mee te kunnen nemen. Of het nu een lange reis wordt of gewoon het dagelijkse woon-werkverkeer.

+ Lees verder

Accessoires voor de F 800 GT

Kleding om in te toeren

Kleding van BMW Motorrad.

Hoogwaardige, kwalitatieve motorkleding en uitrusting voor dagelijks woon-werkverkeer of het volgende grote avontuur.

Download brochure