*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW C 400 X.

Haal meer uit je stad.

In deze huidige tijd betekent Urban Mobility veel meer dan van A naar B rijden. Tegenwoordig wil je niets missen, maar wil je het meeste halen uit alles wat de stad jou te bieden heeft - zelfs als je onderweg bent. De C 400 X biedt jou deze mogelijkheid. Ben jij altijd verbonden met je netwerk? Dat is de C 400 X ook. Het is een middenklasse scooter die eenvoudig alle mobiliteitsuitdagingen in de stad aangaat. Neem de muziek mee op de scooter en ervaar de stad met jouw eigen persoonlijke soundtrack. Of maak plannen met vrienden op je verbonden smartphone zonder deze los te halen, terwijl je comfortabel door de metropolis rijdt. Met de C 400 X wordt jouw stad en worden jouw routes een grote open ruimte. Jouw eigen open ruimte die je voor jezelf uit kunt tekenen om veel plezier te hebben.

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt je ideale BMW C 400 X gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

Met de productwijzer ontdek je binnen 5 minuten hoe je jouw droom werkelijkheid maakt en welk product het beste bij jouw situatie past.

Tijdelijk rijd je een nieuwe BMW C 400 X al voor maar € 185,- p/mnd* met Private Lease.

+ Lees verder

Het design van de C 400 X

Kies jouw stijl.

Moet jouw C 400 X je persoonlijkheid benadrukken? Selecteer dan gewoon de kleur die het beste bij je past.

Alpine white

In de lakkleur Alpine white toont deze midsize- scooter een licht en compact uiterlijk. De getrapte buddyseat met rode accenten benadruk het sportieve karakter.

Black storm metallic

In de lakkleur Black storm metallic oogt de midsize-scooter eenvoudig en klassiek.

3 jaar garantie.

Ride on & on & on. We geven nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorscooters.

Lees meer

Manoeuvreerbaar, wendbaar en karakteristiek door de stad.

Zoals het design al laat zien is de C 400 X een middelgrote scooter gemaakt voor de stad – licht en manoeuvreerbaar. De zijdelingse V-vorm van de kuipcomponenten geeft het een dynamische en mobiele uitstraling vanaf de voorzijde - een silhouet waarmee wordt onderstreept dat de C 400 X superieur is in nauwe straten en druk verkeer. Bovendien beschikt de C 400 X ook over de robuuste en betrouwbare uitstraling van de GS: de duidelijke proporties, de suggestie van een voorspatbord, de duidelijke, grafische scheiding van de gelakte kuipdelen en de grote asymmetrische koplamp met volledige LED-verlichting en de horizontale dagrijverlichting in Y-vorm wijzen hier heel duidelijk naar. Echter, de kuipdelen onderstrepen niet alleen de stadse eigenschappen, maar beschermen je ook tegen wind en slecht weer. Zijn slanke achterkant maakt een statement en geeft en duidelijke boodschap aan iedereen die jij achter je laat: dit is hoe eenvoudig, snel en stress-vrij Urban Mobility kan zijn.

+ Lees verder

Perfect afgestemd op de stad.

Perfect afgestemd op de stad.

BMW Motorrad Connectivity zorgt voor echte innovatie in de klasse van de middelgrote scooters. Met deze fabrieksoptie kun jij je smartphone rechtstreeks verbinden met jouw scooter. Voor de eerste keer kan de C 400 X worden gebruikt om je smartphone op het TFT-display aan te sluiten voor een intuïtieve bediening via de multi-controller. Ben je op zoek naar de perfecte muziek voor een tocht door de stad? Geen probleem met de fabrieksoptie Connectivity.  Wat is de snelste route naar jouw favoriete restaurant? Snel en veilig naar jouw bestemming navigeren met de innovatieve navigatiepijlen op het display. En vraag je vrienden tijdens het rijden waar zij zijn. In combinatie met een BMW Motorrad communicatiesysteem kun je het telefoonboek van je smartphone openen via de mutli-controller en zelfs gesprekken voeren terwijl je onderweg bent.


Bekijk de Zo werkt het-video's om meer te weten te komen over het gebruik van Connectivity.

+ Lees verder

1-cilinder motor

25
kW (34 hp) bij 7.500 t/min
204
kg rijklaargewicht, onbeladen
775
mm zithoogte, onbeladen
3,5
liter brandstofverbruik per 100 km conform WMTC (worldwide-harmonized motorcycle testcycle)
Vloeistofgekoelde 1-cilinder motor

Perfect afgestemd op de stad.

Perfect afgestemd op de stad.

Het motorconcept van de C 400 X was speciaal ontworpen voor deze middelgrote scooter en perfect aangepast op de behoeften van de grote stad en jouw wensen. Het zeer efficiënte design biedt lage toeren, hoge snelheden, efficiënte verbranding en minimale wrijving - of, met andere woorden, laag verbruik en onbeperkt, ongecompliceerd plezier. Natuurlijk voldoen de emissieniveaus aan Euro 4. In het kort: spontane rijmanoeuvres, snelle acceleratie, dynamisch uitrollen - met de C 400 X kun je eenvoudig de snelheid van de stad bijhouden.

+ Lees verder

Dit is hoe comfortabel mobiliteit kan zijn.

Dit is hoe comfortabel mobiliteit kan zijn.

De stress van het forenzen in het stadsverkeer behoort vanaf nu af aan tot het verleden. Leer met de C 400 X de stad en zijn routes kennen vanuit een geheel nieuw perspectief. De gehele architectuur van deze middelgrote scooter is ontworpen voor uitstekende, trillingsvrije rijbaarheid en stabiliteit op zowel rechte stukken als in de bochten. ABS en Automatic Stability Control (ASC) behoren ook tot de standaard uitrusting voor meer veiligheid, zelfs bij lastige rijomstandigheden. Je smartphone past in het laadcompartiment met geïntegreerd stopcontact, zodat jij tijdens jouw reis en bij het verkennen van de stad niets hoeft te missen. De uitklapbare flexcase is standaard en biedt extra bagageruimte voor helmen, tassen en alles wat je bij je hebt.

+ Lees verder

De highlights van de C 400 X

Windscherm.
C 650 GT voorkant
Keyless Ride (optioneel).
C 400 X Keyless Ride
Connectivity (optioneel).
C 400 X Connectivity
Motor.
C 400 X motor
Koplamp volledig uit LED.
C 400 X LED
Smartphone oplader.
C 400 X laadstation
ASC.
C 400 X ASC
Flexcase.
C 400 X Flexcase

Comfortabel door de stad.

Comfortabel door de stad.

Dankzij het design, comfort, de motorisatie en veiligheidsfuncties is de C 400 X ideaal voorbereid op de uitdagingen van het stadsverkeer.  

+ Lees verder
Koplamp volledig uit LED

Intelligente verlichting.
De koplampen voor schitteren door de volledige LED-technologie, en onderstreept zo de hoge kwaliteit van de BMW C 400 X. De horizontale, Y-vormige dagrijverlichting interpreteert de voorverlichting van de GS-serie op zijn eigen manier.

Connectivity

Volledig verbonden onderweg.
In het scooter-segment biedt de C 400 X een innovatieve nieuwe wereld als speciale functie: BMW Motorrad Connectivity. Het hoge-resolutie 6.5-inch TFT-kleurendisplay maakt het gebruik van smartphone applicaties zoals bellen, muziek luisteren en navigeren gemakkelijk - zelfs tijdens het rijden.

ASC

Stabiliteit en veiligheid.

Ongeacht slechte wegomstandigheden, jij houdt de regie dankzij ASC. De Automatic Stability Control garandeert dat het achterwiel niet doordraait. De kracht wordt efficiënt overgedragen op de weg en zo wordt actieve rijveiligheid duidelijk verhoogd.

Motor

Efficiënt, krachtig, geoptimaliseerd verbruik.
De motor van de C 400 X is perfect ontworpen voor de mobiliteitseisen van de stad: met een inhoud van 350 ccm en een vermogen van 25 KW (34 hp) bij 7.500 t/min, is hij niet alleen sterk, maar ook laag in verbruik.

ERVAAR HET GELUID VAN DE C 400 X

Meer individualiteit

Fabrieksopties en accessoires.

Dankzij het brede assortiment aan fabrieksopties en de originele BMW Motorrad accessoires kun je jouw C 400 X geheel naar eigen inzicht samenstellen.

Ontdek meer

Accessoires voor de C 400 X

Midsize-scooter - Gevoel om te dragen

Kleding van BMW Motorrad.

Kleding en uitrusting die perfect past bij deze scooter- zo ben je functioneel en modieus, maar ook veilig onderweg.

Zoek dealer

Verhalen die misschien interessant voor je kunnen zijn.

Meer Urban Mobility modellen

* Genoemd tarief is voor alle getoonde modellen gebaseerd op een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De getoonde actietarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2021.

+ Lees verder
spinner