M – De sterkste letter ter wereld

M – De sterkste letter ter wereld

Afgetraind, enthousiast en krachtig. Deze attributen vormden al in 1972 de pijlers van het oprichtingsmanifest van BMW Motorsport. Vanuit dezelfde filosofie ontstond BMW M GmbH. BMW M auto's zijn geïnspireerd door de motorsport en voldoen daardoor ruimschoots aan de eisen wat betreft precisie, wendbaarheid, dynamiek en kracht. Krachtige motoren, een uitstekend totaal voertuigconcept, gecombineerd met een expressief design en exclusieve uitrustingen laten zien hoeveel passie er in elk van deze High-Performance en Performance voertuigen zit. Tegelijkertijd zijn ze ook uitstekend geschikt voor alledaagse ritjes.

+ Lees verder

Development

Samen nog sterker

Samen nog sterker

De gemeenschappelijke uitgangspunten van elk M voertuig zijn de sportieve uitdaging, de wil om te winnen en de absolute prestatiedrang. Dat is de basis voor onze premissen en voorwaarden voor de ontwikkeling van onze voertuigen wat betreft techniek, materiaal en design – van de M auto's tot en met een motorfiets als de M RR. Want ons doel is steeds hetzelfde: de beste performance – en uiteraard de beste tijden.

+ Lees verder
Links een historische opname van de BMW 3.0 CSL, rechts de BMW R 90 S van Helmut Dähne.
Links een historische opname van de BMW M1, rechts de legendarische Rallye Paris Dakar machine.

Een eerbetoon aan de autosport

Ons jubileummodel M RR 50 Years M: Het belichaamt bijna 100 jaar racespirit in de motorfietsbouw en een halve eeuw M DNA. De standaarduitrusting omvat het M Competition-pakket met M carbon- en M gefreesde onderdelen, de M Endurance-ketting, de geëloxeerde aluminium coulisse, het duopassagierspakket en de activeringscode voor de M GPS-laptrigger. Met de kleur Sao Paulo Yellow en het BMW M 50 Years-embleem valt deze op: exclusief en buitengewoon – gewoon typisch M. 

+ Lees verder

Onze M RR's

Onze M RR's

In de basisuitrusting, met M Competition-pakket of als eerbetoon aan 50 jaar BMW M. Onze M RR-modellen zijn geboren op het racecircuit, compromisloos prestatiegericht en gebouwd met de hoogste eisen aan materialen, afwerking en performance.

+ Lees verder

Betere performance

   
+ Lees verder

M pakket voor de S 1000 RR

M pakket voor de S 1000 RR

Prestaties ten top: met het M pakket verbeter je de performance van je RR op de circuits en wegen van deze wereld. De rijmodus Pro biedt je drie extra configureerbare rijmodi. De M carbonwielen met de 5 mm dikke remschijven waarborgen daarbij een maximale rijperformance. En met de M sportseat zit je in elke situatie perfect.

+ Lees verder

M Performance Parts

M Performance Parts

Met de M Performance Parts geef je je motorfiets vorm helemaal precies zoals je wilt. Met het M carbonpakket, de M datalogger, de M gesmede velgen en ook de cover kit laat je zien: je bent altijd op jacht naar de beslissende milliseconde. Met de M Performance Race Parts ga je nog verder: De prestatieverhogende ombouwdelen, zoals de kit-motoren of de elektronicaprestatiepakketten, kun je alleen verkrijgen via de BMW Motorrad Race Support.

+ Lees verder

Hier word je een competitiejunkie

spinner