Pure&Crafted Festival 2019.

Muziek. Motorfietsen. New Heritage.
28 sep 2019
Amsterdam, Nederland

Na drie uitverkochte festivals van 2015 t/m 2017 in Berlijn en een succesvolle roadtour in 2018 rockt het Pure&Crafted Festival dit jaar in Nederland.

En wij rocken mee: het festivalterrein van dit jaar is Taets Art en Event Park . Dit is gesitueerd op een oud militair industrieterrein. De architectuur, voornamelijk bestaande uit baksteen, glas en staal, is voor de community de ideale achtergrond om een dag lang bij de sound van coole bands feest te vieren, elkaar te ontmoeten en inspiratie op te doen.   

Meer informatie en updates over het event vind je hier:

+ Lees verder

Op vrijdag begint in een club in Amsterdam de openingsparty. Op zaterdag gaat het op het festivalterrein met singer-songwriters, heel veel bands en shows verder. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beetje punkrock-karaoke? Ook zijn diverse customizers aanwezig met hun projecten en natuurlijk veel exposanten die alles laten zien wat het hart van een handmade- en heritage-liefhebber aan mode en accessoires begeert. Hetzelfde geldt uiteraard voor de talloze stand met drinken en streetfood.

+ Lees verder

Gentlemen, start your engines.

Driedelige tweedpakken, excentrieke colberts, witte hemden met strik of stropdas en brede broeken in de laarzen domineren dan zondag het straatbeeld. Zo'n 1000 rijders zullen bij de Distinguished Gentleman’s Ride zeer goede manieren aan de dag leggen en op hun liefdevol verzorgde vintage- en custom-bikes elegant gekleed voor het goede doel rijden. 

 

 

 

+ Lees verder
Adres
Taets Art en Event Park
Hemkade 16
1506 PR Zaandam
Nederland
Routebeschrijving external-link-arrow-bold
spinner