BMW Motorrad Days 2019.

Over wereldprimeurs en waaghalzerij.
5 - 7 jul 2019
Garmisch-Partenkirchen, Duitsland
Hausberg Am Hausberg 2 82467 Garmisch-Partenkirchen Germany

Drie dagen vol feesten, rijden en vakpraat: de negentiende editie van de BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen van 5 tot 7 juli 2019 wordt geheid een echte belevenis voor iedere motorrijder. Elk jaar komen ongeveer 40.000 motorliefhebbers bijeen aan de voet van Duitslands hoogste berg om de nieuwste producten van BMW Motorrad van dichtbij mee te maken en de primeurs te ontdekken. Aanraken en uitproberen is uitdrukkelijk toegestaan, net als een proefrit op de nieuwste modellen. Er zijn ook talrijke andere attracties, zoals adembenemende stuntshows en bloedstollende optredens van waaghalzen in de Motodrom. Motorrijders die de kronkelwegen en haarspeldbochten willen ontdekken, kunnen zich aanmelden voor één van de excursies in de Alpen.  

+ Lees verder

Veel partners van BMW Motorrad zijn ook betrokken bij het driedaagse evenement. Customizers voegen met hun talrijke aangeaspte motorfietsen echt iets toe aan de BMW Motorrad Days en inspireren talloze bezoekers. Beroemdheden voelen zich ook tot Garmisch-Partenkirchen aangetrokken, waar acteurs, zangers en pro motorrijders evenals bekende rijders uit de community zich mengen met de bezoekers.


De groep BMW motorliefhebbers groeit gestaag en je kunt de passie voor het merk voelen tijdens de BMW Motorrad Days. Oude gezichten vermengen zich met nieuwkomers, vakpraat, plannen hun volgende avontuur, zitten rond het kampvuur en luisteren naar de live muziek.

+ Lees verder
Adres
Hausberg
Am Hausberg 2
82467 Garmisch-Partenkirchen
Duitsland
Routebeschrijving

Het evenement 2018

In één woord: grandioos.

BMW Motorrad Days 2018: iedereen vond het geweldig!

Lees verder