EICMA 2017.

Esposizione Mondiale Del Motociclismo
7 - 12 nov 2017
Mailand, Italië

Fiera Milano – Jaarbeurs van Milaan.

Fiera Milano – Jaarbeurs van Milaan.

Milaan is de stad van de mode – en van motorfietsen. Als de motorfabrikanten eind najaar hun nieuwste producten laten zien, weet u dat het weer tijd is voor één van de grootste en belangrijkste internationale motorbeurzen ter wereld. Op de EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori) in het Noord-Italiaanse Milaan zullen gerenommeerde fabrikanten hun modellen voor het komende seizoen presenteren tijdens een adembenemende show met nieuwe producten.

+ Lees verder

Neem een kijkje in de trends van morgen.

Neem een kijkje in de trends van morgen.

Eén ding is zeker: zonder premières van BMW Motorrad zou er iets missen op de grootste motorbeurs van de wereld. Dat is dan ook een van de redenen dat wij nieuwe motorfietsen zullen presenteren op de EICMA in Milaan. Bekijk de video voor een exclusieve eerste indruk van wat je dit jaar kan verwachten van BMW Motorrad op de EICMA 2017.

+ Lees verder

Nieuwe motorfietsen zijn bijvoorbeeld de R 1200 GS Rallye, de R nineT Urban G/S, de K 1600 GTL met verbeterde technologie en de K 1600 B in vertrouwde Bagger-stijl. En niet te vergeten: de nieuwe G 310 GS-eencilinder die in het stadsverkeer net zo goed presteert als op grindpaden. De HP4 Race met een frame van koolstofvezel is gemaakt voor het racecircuit en baseert op de S 1000 RR-superbike. Bent u ook benieuwd met welke nieuwe producten BMW Motorrad 2018 de motorwereld zal verrassen? Kijk dan de BMW Motorrad persconferentie van 7 november 2017 terug op Facebook.  

+ Lees verder
Adres
Fiera Milano
20017 Rho MI
Italien
Routebeschrijving external-link-arrow-bold
spinner