EICMA 2018.

Esposizione mondiale del motociclismo.
6 - 11 nov 2018
Milaan, Italië

Highlights 2019.

Highlights 2019.

Iets om naar uit te kijken.

BMW Motorrad biedt jou voor elke gelegenheid, elke rit en elk soort terrein de belevenis die bij jou past - en de juiste motorfiets. Van nieuwe product tot innovaties tot talrijke evenementen: ontdek welke hoogtepunten BMW Motorrad in 2019 voor jou in petto heeft.  

+ Lees verder
Adres
Fiera Milano
20017 Rho MI
Italië
Routebeschrijving external-link-arrow-bold

Fiera Milano - Jaarbeurs van Milaan

Fiera Milano - Jaarbeurs van Milaan

Milaan is de stad van de mode – en van motorfietsen. Als de motorfabrikanten eind najaar hun nieuwste producten laten zien, weet je dat het weer tijd is voor één van de grootste en belangrijkste internationale motorbeurzen ter wereld. Op de EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori) in het Noord-Italiaanse Milaan presenteren gerenommeerde fabrikanten hun nieuwe modellen voor het komende seizoen tijdens adembenemende shows.

+ Lees verder

Review 2017

De trends in de motorbranche van morgen.

De trends in de motorbranche van morgen.

Eén ding is zeker: zonder premières van BMW Motorrad zou er iets missen op de grootste motorbeurs van de wereld. Dat is dan ook een van de redenen dat wij nieuwe motorfietsen zullen presenteren op de EICMA in Milaan. Bekijk de video voor een terugblik op de onthullingen van BMW Motorrad op de EICMA 2017.

+ Lees verder

Een motorfiets voor elk doel.

Een motorfiets voor elk doel.

Op de stand van BMW Motorrad was het complete modellengamma te zien, inclusief de nieuwe motorfietsen van 2018, bijvoorbeeld de F 750 GS, F 850 GS en de K 1600 Grand America. Deze laatste brengt het toeren in Amerikaanse stijl naar een nieuw niveau. Daarnaast een compleet nieuwe midsize-scooter in de gedaante van de C 400 X. En laten we de ééncilinder G 310 GS niet vergeten, die even goed presteert in de stad als op het gravel.. Een ander hoogtepunt was de HP4 RACE met carbon frame, ontworpen voor het circuit en gebaseerd op de S 1000 RR superbike.

 

+ Lees verder
spinner