Indoor GS Trophy 2019.

ADVENTURE ARENA OP MOTORBEURS UTRECHT.
14 - 17 feb 2019
Utrecht, Nederland

Uniek GS avontuur.

Uniek GS avontuur.

Pal naast de stand van BMW Motorrad vind je van 14 t/m 17 februari 2019 de ‘GS Adventure Arena’ op de MOTORbeurs Utrecht. Hier komt in samenwerking met BERRT de ‘The Spirit of GS’ tot leven en strijden meerdere rijders tijdens de ‘Indoor GS Trophy’ om de eer en mooie prijzen van BMW Motorrad. Daarnaast is er de mogelijkheid om onder begeleiding deel te nemen aan de ‘GS DiscoveRide’ en worden er demonstraties gegeven door professionals.

+ Lees verder

Win jij de Indoor GS Trophy?

Win jij de Indoor GS Trophy?

De ‘Indoor GS Trophy’ daagt de ervaren rijder uit om al zijn of haar rijtechnieken uit de kast te halen om de nieuwe BMW R 1250 GS foutloos over het parcours te sturen. De arena van 740 m2 kent meerdere lussen met daarin verschillende toestellen waarbij goede balans, gas/koppeling-controle en kijktechniek het verschil gaan maken. Elke dag strijden meerdere rijders op de door BMW Motorrad beschikbaar gestelde BMW R 1250 GS in de ‘GS Adventure Arena’ om de eer en prijzen. Zin om mee te doen? Schrijf je dan meteen in via de website van BERRT middels onderstaande link.

+ Lees verder

GS DiscoveRide

GS DiscoveRide

De ‘GS DiscoveRide’ vindt ook plaats in de ‘GS Adventure Arena’ en biedt voor de beginnende, danwel gevorderde rijder een leuke uitdaging zonder wedstrijdelement. Onder professionele begeleiding volg je een avontuurlijk parcours op de door BMW Motorrad beschikbaar gestelde BMW F 750 GS. Het parcours is gedeeltelijk gelijk aan dat van de ‘Indoor GS Trophy’. Zin in avontuur? Schrijf je dan meteen in via de website van BERRT middels onderstaande link.

+ Lees verder

*Deelname aan de BMW Motorrad Indoor GS Trophy of GS DiscoveRide is exclusief toegangsticket voor MOTORbeurs Utrecht 2019.

+ Lees verder
spinner