Indoor GS Trophy 2023.

IN DE ARENA OP DE MOTORBEURS UTRECHT.
23 - 26 feb 2023
Utrecht, Nederland

Uniek GS avontuur.

Uniek GS avontuur.

Op de MOTORbeurs Utrecht 2023 is er weer na drie jaar de gelegenheid om het ultieme 'Spirit of GS' gevoel te beleven tijdens de 'Indoor GS Trophy 2023' van 23 t/m 26 februari. Hier is in samenwerking met BERRT weer een mooi uitdagend parcour samengesteld waarin meerdere rijders strijden om prijzen van BMW Motorrad. Daarnaast is er de mogelijkheid om onder begeleiding van Motorprofessional deel te nemen aan de ‘GS DiscoveRide’ en worden er demonstraties gegeven. 

+ Lees verder

Win jij de Indoor GS Trophy?

Win jij de Indoor GS Trophy?

De ‘Indoor GS Trophy 2023’* daagt de ervaren rijder uit om al zijn of haar rijtechnieken uit de kast te halen om de BMW R 1250 GS foutloos over het parcours te sturen. De arena kent meerdere lussen met daarin verschillende toestellen waarbij goede balans, gas/koppeling-controle en kijktechniek het verschil gaan maken. Elke dag strijden meerdere rijders op de door BMW Motorrad beschikbaar gestelde BMW R 1250 GS in de Arena om de eer en prijzen, zoals een 1-daagse cursus bij BERRT, BMW Motorrad Merchandise en toegangskaarten voor de MOTORbeurs Utrecht.

Helaas zijn de inschrijvingen vol. Wel kan je je nog aanmelden voor de reservelijst.

+ Lees verder

GS DiscoveRide

GS DiscoveRide

De ‘GS DiscoveRide’* vindt ook plaats in de Arena en biedt voor de beginnende, danwel gevorderde rijder een leuke uitdaging zonder wedstrijdelement. Onder professionele begeleiding van Motorprofessional volg je een avontuurlijk parcours op de door BMW Motorrad beschikbaar gestelde BMW F 750 GS. Het parcours is gedeeltelijk gelijk aan dat van de ‘Indoor GS Trophy’.

+ Lees verder

*Deelname aan de BMW Motorrad Indoor GS Trophy of GS DiscoveRide is exclusief toegangsticket voor MOTORbeurs Utrecht 2023.

+ Lees verder
Bestel je MOTORbeurs tickets hier external-link-arrow-slim
spinner