Int. GS Trophy 2020 Qualifier NL.

Het avontuur van je leven.
26 - 27 mei 2019
Margram Country Park, Verenigd Koninkrijk

Kia ora - Welkom in Nieuw-Zeeland.

Kia ora - Welkom in Nieuw-Zeeland.

"Destination Paradise" is het motto van de zevende editie van de BMW Motorrad International GS Trophy. Na Tunesië, Zuid-Afrika, Patagonië, Canada, Thailand en vorig jaar Mongolië, gaan ervaren GS rijders van zo'n 20 internationale teams het grote avontuur tegemoet in het land van de Maori's.

De route voert door ongekend landschappelijk schoon, van oerwoud en vulkanen tot in het hooggebergte. Een GS is hier de ideale machine voor. Met uitdagende offroad passages in een exotische ambiance vormt Nieuw-Zeeland in februari 2020 het ideale decor voor een van de spannendste GS Trophies ooit.

+ Lees verder

26 - 27 MEI 2019 - HET BEGINT MET DE QUALIFIER.

De Int. GS Trophy is geen individuele rally, maar een teamsport. Veel proeven vergen samenwerking en niet alle proeven zijn rijtests. Deelnemers overnachten bijvoorbeeld in een bivak. En alleen teams die respect hebben voor de natuur, zorgvuldig omgaan met de machines - en vriendschappelijk met elkaar - zijn succesvol.

Ervaren Nederlandse offroad rijders kunnen zich kwalificeren voor een plaats in het Nederlandse team (bestaande uit 3 personen) op 26 & 27 mei aanstaande in Margram Country Park in het Verenigd Koninkrijk. De eigen bijdrage aan deze kwalificatie bedraagt GBP 525,-. Daarvoor krijg je:

  • 2 overnachtingen (op zaterdag- en zondagavond) met ontbijt en 2 diners.
  • Gebruik van een nieuwe BMW F 850 GS gedurende 3 weken voor o.a. de heen- en terugreis naar Engeland en alle onroad uitdagingen. Inclusief 1.000 km beurt.
  • Gebruik van een BMW GS van de organisatie voor alle offroad uitdagingen.
+ Lees verder

Wat komt er nog meer bij kijken?

Een uitgebreide briefing ontvang je later. Echter, dit is voor nu belangrijk: je woont in Nederland en je bent in het bezit van een (tot na het evenement geldig) Nederlands paspoort. Een motorrijbewijs (onbeperkt vermogen) is uiteraard verplicht. Offroad ervaring is vereist.

  • Alle brandstofkosten voor, tijdens en na de Int. GS Trophy 2020 Qualifier NL zijn voor je eigen rekening. Ditzelfde geldt voor transportkosten als tol, parkeerkosten, etc.
  • Eventuele extra overnachtingen (anders dan op zaterdag- en zondagavond) zijn voor je eigen rekening.

Als je je in het Verenigd Koninkrijk kwalificeert voor deelname aan de BMW Motorrad International GS Trophy 2020 en je gaat daadwerkelijk naar Nieuw-Zeeland:

  • Reis-en verblijfkosten gedurende het evenement worden verzorgd, evenals vliegticket(s), BMW Motorrad Rider Equipment (jas, broek, handschoenen).

Lees de extra informatie en voorwaarden.

Dit evenement is al gehouden, inschrijven is niet meer mogelijk.

 

+ Lees verder

Internationale GS Trophy 2018

spinner