Int. GS Trophy 2022 Pre-Qualifier NL.

Het avontuur van je leven.
16 - 17 jul 2021
Experience Island, Loon op Zand, Nederland

WELKOM IN ALBANIË.

WELKOM IN ALBANIË.

"Onbekende schoonheid" is het motto van de achtste editie van de BMW Motorrad International GS Trophy. Na Tunesië, Zuid-Afrika, Patagonië, Canada, Thailand, Mongolië en vorig jaar Nieuw-Zeeland, gaan ervaren GS rijders van 22 internationale teams, waarvan 6 dames teams, het grote avontuur tegemoet in Albanië.

De route voert door ruige gebergten, brede dalen, wilde rivieren, diepe wouden en een prachtige kust. Een R 1250 GS is hier de ideale motorfiets voor. Met uitdagende offroad passages in een prachtige ambiance vormt Albanië in zomer 2022 het ideale decor voor één van de spannendste GS Trophies ooit.

+ Lees verder

16 OF 17 JULI 2021 - HET BEGINT MET DE PRE-QUALIFIER.*

*De Pre-Qualifier is vol, je kan je hier niet meer voor inschrijven.

De Int. GS Trophy is geen individuele rally, maar een teamsport. Veel proeven vergen samenwerking en niet alle proeven zijn rijtests. Deelnemers overnachten bijvoorbeeld in een bivak. En alleen teams die respect hebben voor de natuur, zorgvuldig omgaan met de machines - en vriendschappelijk met elkaar - zijn succesvol.

Ervaren Nederlandse GS rijders kunnen zich kwalificeren voor een plaats in het Nederlandse team (bestaande uit 3 personen). Deze kwalificatie vindt plaats tussen 10 en 13 september aanstaande in Margam Country Park in het Verenigd Koninkrijk. Om één van de 20 kandidaten te worden die in het Verenigd Koninkrijk strijdt om een plaats in het Nederlandse team, zul je deel moeten nemen aan de Pre-Qualifier. Deze pre-kwalificatie wordt op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli gehouden in en rondom Loon op Zand, Nederland en biedt plaats aan 80 GS rijders (40 deelnemers per dag) waarbij de beste 10 deelnemers van de dag doorgaan naar de officiële kwalificatie in het Verenigd Koninkrijk.

+ Lees verder

Deelname aan de Pre-Qualifier

Een uitgebreide briefing ontvang je later. Echter, dit is voor nu belangrijk: je bent de eigenaar van een BMW GS (leeftijd en cilinderinhoud niet van toepassing), je woont in Nederland én je bent in het bezit van een (tot na het evenement geldig) Nederlands paspoort. Een motorrijbewijs (onbeperkt vermogen) is uiteraard verplicht. Offroad ervaring is een pré.

De eigen bijdrage aan deze kwalificatie bedraagt € 195,-. Daarvoor krijg je:

 • Allereerst een gezellige dag met mede GS rijders
 • Koffie + lunch + drankje
 • Gebruik van een BMW GS van de organisatie voor alle offroad uitdagingen onder toeziend oog van Officiële BMW Motorrad instructeurs. De onroad routes worden met de eigen motorfiets verreden.
 • Tips & tricks van het Int. GS Trophy Team NL van 2020
 • Een leuk aandenken aan deze onvergetelijke dag
+ Lees verder

Wat komt er nog meer bij kijken?

Als je je in Loon op Zand kwalificeert voor deelname aan de BMW Motorrad Int. GS Trophy 2022 Qualifier NL en je gaat naar het Verenigd Koninkrijk:

De eigen bijdrage aan deze kwalificatie bedraagt € 495,-. Daarvoor krijg je:

 • 2 overnachtingen (op zaterdag- en zondagavond) met ontbijt en 2 diners.
 • Gebruik van een nieuwe BMW R 1250 GS gedurende 5 weken voor o.a. de heen- en terugreis naar Engeland en alle onroad uitdagingen. Inclusief 1.000 km beurt. De motor is voorzien van noppenbanden.
 • Gebruik van een BMW GS van de organisatie voor alle offroad uitdagingen.

Noot:

 • Alle brandstofkosten voor, tijdens en na de Int. GS Trophy 2022 Qualifier NL zijn voor je eigen rekening. Dit zelfde geldt voor transportkosten als tol, ferry, parkeerkosten etc.
 • Eventuele extra overnachtingen (anders dan op zaterdag- en zondagavond) zijn voor je eigen rekening.
+ Lees verder

Wanneer je daadwerkelijk team NL haalt

Als je je in het Verenigd Koninkrijk kwalificeert voor deelname aan de BMW Motorrad International GS Trophy 2022 en je gaat daadwerkelijk naar Albanië:

 • Gebruik van een nieuwe BMW R 1250 GS tot aan de Int. GS Trophy 2022. Inclusief regulier onderhoud. De motor is voorzien van noppenbanden.
 • De reis-en verblijfkosten gedurende de Int. GS Trophy 2022 worden verzorgt, evenals vliegticket(s) en BMW Motorrad Rider Equipment (helm, jas, broek, handschoenen).
+ Lees verder
Extra informatie en voorwaarden. (PDF)
PDF   |   248.91 KB   |   Nederlands

Uiteraard houden wij bij alle bovenstaande activiteiten de dan geldende RIVM richtlijnen aan. Mocht onverhoopt de Pre-Qualifier of Qualifier geen doorgang vinden door Covid-19 zal uiteraard restitutie van inschrijfgeld plaatsvinden.

+ Lees verder
spinner