Int. GS Trophy 2024 Pre-Qualifier BENELUX

Het avontuur van je leven.
21 - 22 jul 2023
Experience Island, Loon op Zand, Nederland

21 & 22 JULI 2023 - HET BEGINT MET DE PRE-QUALIFIER.

21 & 22 JULI 2023 - HET BEGINT MET DE PRE-QUALIFIER.

De International GS Trophy is geen individuele rally, maar een teamsport. Veel proeven vergen samenwerking en niet alle proeven zijn rijtests. Deelnemers overnachten bijvoorbeeld in een bivak. En alleen teams die respect hebben voor de natuur, zorgvuldig omgaan met de machines - en vriendschappelijk met elkaar - zijn succesvol.

Ervaren GS rijders kunnen zich kwalificeren voor een plaats in het heren-team (bestaande uit 3 personen) en het dames-team* (bestaande uit 2 personen). Deze kwalificatie vindt plaats tussen 8 en 10 september aanstaande in Walter's Arena in het Verenigd Koninkrijk. Om één van de 20 kandidaten te worden die in het Verenigd Koninkrijk strijdt om een plaats in het team, zul je deel moeten nemen aan de Pre-Qualifier. Deze pre-kwalificatie wordt op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli gehouden in en rondom Loon op Zand.

De inschrijvingen beginnen binnenkort dus houdt onze website en social media kanalen in de gaten!

*Dit dames-team gaat na de Int. GS Trophy 2024 Qualifier BeNeLux door naar de officiële Int. GS Trophy 2024 Female-Qualifier (begin 2024). Hier zullen de 6 beste dames-landenteams doorgaan naar de Int. GS Trophy 2024 in Namibië. 

+ Lees verder

Deelname aan de Pre-Qualifier

Uitgebreide informatie ontvang je later. Echter, dit is voor nu belangrijk: je bent de eigenaar van een BMW GS (leeftijd en cilinderinhoud niet van toepassing), je woont in België, Nederland of Luxemburg én je bent in het bezit van een (tot na het evenement geldig) Belgisch, Nederlands of Luxemburgs paspoort. Een Belgisch, Nederlands of Luxemburgs motorrijbewijs (onbeperkt vermogen) is uiteraard verplicht. Offroad ervaring is een pré.

+ Lees verder
spinner