MOTORbeurs Utrecht.

De start van het motorseizoen.
20 - 23 feb 2020
Utrecht, Nederland

MOTORbeurs Utrecht – Jaarbeurs

MOTORbeurs Utrecht – Jaarbeurs

Op MOTORbeurs Utrecht vind je werkelijk ALLES voor de motorrijder. Het eindeloze aanbod voor motorliefhebbers gaat van importeurs via grote motorenhandelaren tot reisorganisaties. Van motorclubs tot motorverhuur en gereedschap.

Natuurlijk vind je ook motoraccessoires, helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Want als motorrijder wil je natuurlijk ook goed voor de dag komen. Voordat je daarna op je motor wegrijdt; je vindt op de beurs ook heel veel informatie over verzekeringen, cursussen, clubs en belangenverenigingen. Altijd handig! En ook heel gezellig!

BMW Motorrad is natuurlijk ook aanwezig op het grootste motorevenement van Nederland. Naast de stand in hal 7, is er een BMW Motorrad Live Arena waar je de modellen ook in actie kunt zien. Op het testparcours kan je zelf plaats nemen op een BMW motorfiets. 

 

 

+ Lees verder
Adres
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Routebeschrijving external-link-arrow-bold

BMW Motorrad Live Arena

Welkom in de wereld van BMW Motorrad.

Op MOTORbeurs Utrecht 2020 is er een heuse BMW Motorrad Live Arena. Hier is vanalles te zien en te beleven. Naast de Indoor GS Trophy, de GS DiscoveRide zijn er ook expert talks en demonstraties. Je vindt de BMW Motorrad Live Arena in hal 7.

Meer informatie over Indoor GS Trophy & GS DiscoveRide external-link-arrow-slim
spinner