MOTORbeurs Utrecht.

De start van het motorseizoen.
23 - 26 feb 2023
Jaarbeurs Utrecht, Nederland

MOTORbeurs Utrecht – Jaarbeurs

MOTORbeurs Utrecht – Jaarbeurs

Op MOTORbeurs Utrecht vind je werkelijk ALLES voor de motorrijder. Het eindeloze aanbod voor motorliefhebbers gaat van importeurs via grote motorenhandelaren tot reisorganisaties. Van motorclubs tot motorverhuur en gereedschap.

BMW Motorrad is natuurlijk ook aanwezig op het grootste motorevenement van Nederland. Naast de stand in hal 12, is er een Arena waar je de modellen ook in actie kunt zien. Op het testparcours kan je zelf plaats nemen op één van onze modellen. Van R 18 tot F 900 R en van R 1250 GS tot CE 04, genoeg keuze om uit te kiezen.  

Natuurlijk vind je ook motoraccessoires, helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Want als motorrijder wil je natuurlijk ook goed voor de dag komen. Voordat je daarna op je motor wegrijdt; je vindt op de beurs ook heel veel informatie over verzekeringen, cursussen, clubs en belangenverenigingen. Altijd handig! En ook heel gezellig!

+ Lees verder

De GS Adventure Arena

Welkom in de wereld van BMW Motorrad.

Op MOTORbeurs Utrecht 2023 is er weer een GS Adventure Arena. Hier is van alles te zien en te beleven. Bijvoorbeeld de Indoor GS Trophy en de GS DiscoveRide. Je vindt de Arena in hal 11.

Meer informatie over Indoor GS Trophy & GS DiscoveRide
spinner