Vision Vehicles rijden de aardbol rond.

Na zijn wereldpremière op het Centenary Event op 7 maart gaat de modelversie van de BMW VISION NEXT 100 op een symbolische wereldtournee naar China, het Verenigd Koninkrijk en de VS, waar de motorfiets van de toekomst tijdens een spetterende finale voor het eerst aan het publiek wordt getoond. Het thema van de tournee: "Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience". Visionair als BMW Group is, onderzoekt zij de mogelijkheden van digitalisering en de impact van technologie zowel op ons privéleven als tijdens het werk.

De BMW VISION NEXT 100 reist vanuit München naar Peking voor zijn Aziatische première. Vision Vehicles van MINI en Rolls-Royce première in Londen.

Het ultieme hoogtepunt is de wereldpremière van de BMW Motorrad Vision Vehicle in Los Angeles op 11 oktober. Nog voordat de motorfiets van de toekomst officieel is bekendgemaakt, begint deze al vorm te krijgen.

Tentoonstelling Future Experience bij BMW Welt.

Gelijktijdig met 'Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience', gaat begin april in de Dubbele Kegel bij BMW Welt in München de tentoonstelling Future Experience van start. Hier wordt een overzicht van de onderwerpen en tentoongestelde items van 'Iconic Impulses' getoond.
+ Lees verder

Tijdelijke tentoonstelling 100 Masterpieces

Om de honderdste verjaardag van BMW Group te markeren, presenteert de tijdelijke tentoonstelling 100 Masterpieces honderd belangrijke mijlpalen in de geschiedenis van BMW. Vanaf 7 maart kunnen bezoekers van het BMW museum meesterwerken uit de afgelopen 100 jaar van de onderneming bekijken, zoals de BMW 328, de BMW 507 en de BMW Turbo. De tentoonstelling illustreert tevens baanbrekende beslissingen die de onderneming en haar geschiedenis tot op de dag van vandaag vorm hebben gegeven.
+ Lees verder

Vier visies. Vier Vision Vehicles.

Bezoekers van de Olympiahalle kunnen een glimp opvangen van de BMW VISION NEXT 100 Vision Vehicle.

Over de Vision Vehicles

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner