Vier visies. Vier Vision Vehicles.

In haar jubileumjaar blikt BMW Group vooruit: hoe zien de voertuigen van de toekomst eruit?

In de loop van het jaar geven vier Vision Vehicles een voorproefje van wat er aan zit te komen. De merken BMW, MINI, Rolls-Royce en BMW Motorrad schilderen een visionair beeld van hoe mobiliteit er in de toekomst uit komt te zien. BMW Motorrad rondt dit allemaal schitterend af door in oktober in Santa Monica een visionaire motorfiets te presenteren.

Tijdens de feestelijke opening van het jubileumjaar in de Olympiahalle in München werd een inspirerende vooruitblik gegeven op de futuristische ontwerpen. Tijdens dit groots opgezette verjaardagsfeest werd de eerste van in totaal vier Vision Vehicles uit de doeken gedaan. Het merk BMW gaf met de wereldpremière van de futuristische auto BMW VISION NEXT 100 de aftrap en liet zien hoe mobiliteit er in de komende decennia uit komt te zien De overige Vision Vehicles zullen verspreid over de komende maanden worden getoond.

BMW Vision Next 100.

"Als je je het kunt voorstellen, dan is de kans groot dat je het ook kunt uitvoeren", aldus Adrian van Hooydonk, Senior Vice President van BMW Group Design. Zijn ontwerpers hebben een van de auto's uit de serie BMW VISION NEXT 100 gecreëerd die twee manieren van rijden samenbrengen: autonoom rijden, waarbij de bestuurder achterover kan leunen of met iets anders bezig kan zijn en de typische BMW-rijervaring die in een steeds digitalere wereld ook niet mag worden uitgevlakt.
+ Lees verder

Anticiperen op de visionaire motorfiets.

BMW Motorrad belichaamt het plezier dat wordt beleefd aan het rijden op twee wielen. Een blik in de toekomst geeft aan dat motorfietsen onvoorziene vrijheden mogelijk zullen maken. Intelligente technologieën stellen de motorrijder in staat om elk moment optimaal te benutten - in een perfecte balans tussen het genieten van een spannende rit en maximale veiligheid.
Met slimme apparatuur worden de mogelijkheden van de motorrijder verbreed en wordt hij aangemoedigd om nieuwe wegen in te slaan. Het visionaire voertuig van BMW Motorrad zal voor het eerst op 11 oktober in Los Angeles worden gepresenteerd in het kader van de BMW Group World Tour.
+ Lees verder

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner