Option 719 on tour.

Individualisatie naar jouw wensen.
1 mei - 31 jul 2019
Dwars door, Nederland

Leg iets van jezelf in je motor.

Leg iets van jezelf in je motor.

Je hebt veel oog voor details die het verschil maken. En je houdt van perfectie. Dus wil je geen compromissen. En geen sleutel-avontuur met onbekend resultaat. Als je iets gaat veranderen moet het een verbetering zijn. Qua functie én voor het oog.

Option 719 is de code die BMW Motorrad in Berlijn al jaren gebruikt voor speciale producten. Nu staat het voor de unieke combinatie van traditioneel vakmanschap met moderne productietechnieken. Zoals CNC-freeswerk en zwart, zilver of goudkleurig anodiseren. Van speciale kleppendeksels tot verstelbare hendels en voetsteunen. En dat is nog lang niet alles.

+ Lees verder

Eerst zien!

Eerst zien!

BMW Motorrad Option 719 staat ook voor schoongefreesde, zwarte gesmede velgen. Voor fraaie buddyseats met ruitvormig stiksel. En de bijzondere Option 719 lakkleuren om je motor uniek te maken. Zeker ook met een klassieke, handgebiesde of handgeborstelde aluminium benzinetank. Af fabriek te bestellen. Of achteraf door je BMW Motorrad dealer te monteren. 

Om je alle mogelijkheden in het echt te laten zien, is Option 719 on Tour. Dwars door Nederland. Op de Tourkalender hieronder zie je meteen wanneer al het moois bij jou in de buurt te bewonderen is.

+ Lees verder

Option 719: de tourkalender.

spinner