Adres
Altes Kraftwerk Rummelsburg
Rummelsburger Landstraße 2
12459 Berlin
Germany
Routebeschrijving external-link-arrow-bold

Motorfietsen

Motorfietsen

Custommotorfietsbouwers zullen hun ogen niet kunnen geloven, zo veel bekende customfabrikanten zijn aanwezig op het Pure&Crafted Festival. De grote namen van de scene, zoals Krautmotors, Nagel Motors, Urban Motor en Berham Customs, waren aanwezig bij vorige festivals. Op de nieuwe locatie is er plaats voor nog meer exposanten. De BMW Motorrad Truck zal er ook weer bij zijn met spectaculaire custom en concept motorfietsen en de adembenemende Motodrome, de oudste muur des doods voor motorfietsen ter wereld.

+ Lees verder

Muziek

Muziek

Rockmuziek en boxergeluid: de sound van de bands zal zich vermengen met het onmiskenbare gebrom van tweecilinder-boxermotoren en zo een unieke fusie van geluiden creëren in de historische krachtcentrale van Rummelsburg. De line-up is klaar. En hij is indrukwekkend. Op het hoofdpodium zal de Amerikaanse band Interpol de fijnste post punk serveren, en een heleboel andere bands zullen voor een geweldige sfeer zorgen op het hoofdpodium en het Motodrome-podium. Het muzikale spectrum zal variëren van psychedelische elektronica tot punknummers tot pure, handgemaakte akoestische songs.

+ Lees verder

New Heritage

New Heritage

(New) heritage van kop tot teen: als je op zoek bent naar je favoriete accessoire, ga dan naar de General Store op het Pure&Crafted Festival. Je vindt er alles van vintage-schoenen en tijdloze mode, juwelen en accessoires tot gadgets voor motorrijders. En als je een nieuw kapsel wilt voor je nieuwe stijl, ga dan even langs bij de kapper. Brandstof voor het lichaam is er overal op het festival: stalletjes met eten en food trucks bieden voor elk wat wils, van een gezonde hap tot heerlijke street food.

+ Lees verder

Review

Berlijn gaat uit de bol op de boxer-beat.

Muziek, motorfietsen en de New Heritage op het Pure&Crafted festival.

De post-industriële achtergrond van het oude postkantoor werd een weekend lang het centrum van Berlijn. 8000 liefhebbers van customized en vintage kwamen bijeen voor het Pure&Crafted-festival: helemaal uitverkocht. De Berlijnse scene genoot van “puur en handgemaakt” in zijn zuiverste vorm op de pakkende sound van Mando Diao en Noel Gallaghers High Flying Birds. Wordt vervolgd... De opvallende hartslag van de boxermotoren vermengt zich met de luide bas en de onmiskenbare stem van de Britse poplegende Noel Gallagher.

Lees verder

MEER HERITAGE-MODELLEN

spinner