BMW Motorrad Race Trophy Events.

Maart 2017.
25 - 26 mrt 2017
Kaapstad, Zuid-Afrika

Seizoensstart van de Super GP Champions Trophy in Killarney.

Seizoensstart van de Super GP Champions Trophy in Killarney.

Zuid-Afrikaanse Super GP Champions Trophy.

De Zuid-Afrikaanse SuperGP Champions Trophy (RSA SBK) is de grootste motorfietsraceserie van het continent, met veel media-interesse. Jaar na jaar strijden rijders met hun BMW S 1000 RR om de titel van de SuperGP-klasse.

De “SuperGP”- en “SuperMaster”-klassen maken deel uit van het kader van de Zuid-Afrikaanse SuperGP Champions Trophy. In totaal 8 evenementen en 16 races vinden plaats in minstens vier Zuid-Afrikaanse provincies om te bepalen wie kampioen van Zuid-Afrika wordt. De opening vindt plaats op 25 maart 2017 op de Killarney Raceway in Kaapstad, waar 13 rijders racen op een BMW S 1000 RR rond het 3267 km lange circuit.

+ Lees verder
Adres
South Africa
7439, Cape Town
6 Potsdam Rd
Routebeschrijving external-link-arrow-bold

BMW Motorrad Race Trophy

Waarschijnlijk het meest innovatieve project in motorfietsracen.

Een belangrijke pijler van het BMW Motorrad Motorsport-raceprogramma voor klanten is een uniek project in het motorfietsracen wereldwijd: de BMW Motorrad Race Trophy.

BMW Motorrad herdefinieert de normen in racen voor klanten met de Race Trophy en 2017 is al het vierde seizoen van de waarschijnlijk meest innovatieve raceserie ter wereld.

+ Lees verder
Naar de BMW Motorrad Race Trophy external-link-arrow-slim

Laatste nieuws.

Laatste nieuws.

De wereld van BMW Motorrad Motorsport evolueert snel en zorgt voor spannende race-actie en emotionele verhalen. Blijf steeds up-to-date met ons nieuws en krijg inzicht in de fascinerende wereld van BMW Motorrad Motorsport.

+ Lees verder
spinner