Review

Elk jaar trekken motorfans van over de hele wereld naar de BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen. Hier vind je de mooiste momentopnames van de afgelopen jaren.

BMW Motorrad Days 2016

35.000 motorfans vierden 15 jaar Garmisch-Partenkirchen.

De BMW Motorrad Days waren in 2016 de gaafste attractie voor de motorscene van over de hele wereld. 35.000 motorfans arriveerden in Garmisch-Partenkirchen en vierden de BMW Rider lifestyle met veel plezier en actie. Stuntrijder Mattie Griffin liet het publiek zweten met zijn spannende show. Alle GS Trophy-fans hadden de kans om de spirit of Enduro te herleven op de GS Try-Out Trophy. In de boxer-sprint gaven de legendes Karl Maier en Helmut Dähne en ook Hardy Krüger Jr. en Ronald Zehrfeld een showrace. Door het weer moest de show worden ingekort.

Daarnaast konden dit jaar veel bekende personen gezien worden aan de voet van de Zugspitze: onder andere de acteur Hannes Jaenicke, wheelie on ice-wereldrecordhouder Robert Gull evenals de tekenaar Riccarco Burchielli bezochten het festival. Daarnaast waren er veel deelnemers van vorige jaren en marshals van de Int. GS Trophy evenals het winnende team en het eerste internationale vrouwenteam. Zelfs na 15 jaar Garmisch-Partenkirchen zijn de BMW Motorrad Days met zijn legendarische vieringen in de feesttent en in de VS-lodge en met geweldige live bands voor de motodrom en rond het kampvuur een ongelooflijk succes.

Hier kun je de beste foto's en video's vinden van dit onvergetelijke evenement. Veel kijkplezier! We kijken ernaar uit om je te zien op de BMW Motorrad Days 2017 van 7 t/m 9 juli.

+ Lees verder

BMW Motorrad Days 2017.

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner