Plugged to Life

De BMW Motorrad Urban Mobility Roadshow.
14 jun - 2 nov 2024
Bij BMW Motorrad dealers, Nederland

Urban Mobility is het antwoord op het dynamische leven in de grote steden. Wendbaar, flexibel en ongecompliceerd: dit opent het moderne samenleven in al zijn verscheidenheid.

Om zelf te kunnen ervaren welk Urban Mobility model het beste bij je past gaan 8 verschillende modellen uit dit segment  on tour.  Van de  CE 02 tot de C 400 GT en meer. De BMW Motorrad Urban Mobility Roadshow start vrijdag 14 juni en loopt t/m zaterdag 2 november en gaat langs meerdere BMW Motorrad dealers. Je kunt dus dicht bij huis proefrijden. Als je je hier online inschrijft*, reserveren we je favoriete model voor een uitgebreide kennismaking.

*Lees onderaan de pagina de evenementvoorwaarden.

+ Lees verder

De Urban Mobility Roadshow: AANKOMENDE TOURS

De Urban Mobility Roadshow: AFGELOPEN TOURS

Harry Meijer, Lijnden

Donderdag 20 juni, vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni

Mofra, Rijen

Vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni

Meer weten over onze Urban Mobility of andere modellen?

Meer weten over onze Urban Mobility of andere modellen?

Wil je meer weten over onze Urban Mobility modellen of over één van onze andere modellen? Bekijk dan het modeloverzicht voor meer informatie over onze motorfietsen verdeeld over 7 segmenten. Of boek een proefrit bij één van onze BMW Motorrad dealers op een moment dat jou schikt los van de Roadshow.

+ Lees verder

De BMW Motorrad Urban Mobility Roadshow evenementvoorwaarden

Je kan je alleen inschrijven als je inwoner bent van Nederland, in het bezit bent van een geldig rijbewijs B, AM, A, A1 of A2 en ouder bent dan 18 jaar op het moment van inschrijving. Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt. Op dit evenement zijn de hiernaast genoemde voorwaarden van toepassing:

  • BMW Motorrad en de BMW Motorrad dealer beoordelen de ontvangen inschrijvingen en hebben het recht deze te weigeren.
  • Onvolledige of incorrecte inschrijvingen gelden als niet ontvangen. Per persoon kan maximaal 1 reservering worden gemaakt.
  • De reservering en bevestiging zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • Bij inschrijving voor een proefrit dien je kennis te nemen van en akkoord te gaan met de bruikleenvoorwaarden, hiermee verklaart de deelnemer onder meer dat hij/zij aansprakelijkheid aanvaardt voor alle schade en BMW en haar partners hiervoor volledig vrijwaart. De motor is door BMW Motorrad WA verzekerd, waarbij een eigen risico van toepassing is van € 750 per gebeurtenis.
  • Je gegevens worden opgeslagen en verwerkt door BMW Motorrad en worden doorgegeven aan de officiële BMW Motorrad dealer met als doel je te laten proefrijden.
  • Je gaat met het versturen van je gegevens akkoord met de ontvangst van e-mail berichten van BMW Motorrad. In iedere e-mail is onderaan de mogelijkheid opgenomen waarmee je je kunt afmelden.
  • BMW Motorrad bevestigt dat de door jou verstrekte gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vertrouwelijk worden behandeld.
spinner