Wheels and Waves 2016.

Geen grenzen.
8 - 12 jun 2016
Biarritz, Frankrijk

Surf. Skate. Rij. En opnieuw.

Surf. Skate. Rij. En opnieuw.

Ooit was dit gewoon een populaire ontmoetingsplaats voor motorrijders en surfers. Nu is dit het symbool voor een hele beweging: het Wheels and Waves Festival in Biarritz, Frankrijk is dé ultieme ontmoetingsplaats voor motorrijders en surfers. Tussen fantastische architectuur en perfecte golven ontmoeten gelijkgezinden elkaar op dit festival om ervaringen te delen in een verfrissende nieuwe zeitgeist zonder regels. Hier worden creatieve custom motorfietsen geëerd en wordt de skate- en surfcultuur gevierd. Alles mag. Alles is welkom.

 

+ Lees verder
Adres
Avenue de la Plage
Wheels and Waves Village
64200 Biarritz
France
Routebeschrijving external-link-arrow-bold

Aanschouw Concept Lac Rose met eigen ogen.

Aanschouw Concept Lac Rose met eigen ogen.

Jonge mensen met oude motorfietsen, brullende motoren en luide muziek. Tegen de tijd dat het Wheels and Waves festival in het rustige stadje Biarritz van start gaat, is er geen tijd meer voor de Zuid-Franse gezelligheid. Op zoek naar de perfecte bochten komen hipsters en oude rotten samen op het Woodstock voor motorrijders en surfers. Voor BMW Motorrad is dit de perfecte locatie om een conceptmotor te presenteren, die customizing en racehistorie bij elkaar brengt. Wij willen je daarom graag voorstellen aan Concept Lac Rose.

+ Lees verder

Scrambler Stories – gastoptreden van de nieuwe R nine T scrambler op Wheels & Waves.

Scrambler Stories – gastoptreden van de nieuwe R nine T scrambler op Wheels & Waves.

De horizon in het zicht, het geluid van de motor in je oren en de wind op je huid. Je vergeet de dagelijkse sleur zodra je de eerste bocht neemt. Dat is de R nineT Scrambler. Een robuuste, authentieke scrambler maakt één belofte altijd waar: onbegrensde vrijheid. Ervaar zelf deze nieuwe motor!

+ Lees verder

Zorg dat je erbij bent.

Zorg dat je erbij bent.

Surfen, motorfietsen en kunst – het Wheels & Waves festival aan de kust bij Biarritz biedt een energieke mix van custom en relaxte lifestyles. Daarom trekst het evenement de meest kleurrijke fans uit heel Europa aan. Voor de vierde keer kwam Biarritz tot leven met het geluid van motorfietsen toen ze de stad binnenreden.

+ Lees verder

S 1000 RR by PRAËM

S 1000 RR by PRAËM

Wie had gedacht dat de maatstaf voor alles nog kon worden overtroffen? Met hun BMW S 1000 RR-ombouw in jaren 70-stijl brengt de Custom-smederij PRAËM prestaties en stijl samen – en naar Wheels & Waves 2016.

+ Lees verder
spinner