Avontuur betekent een continue verandering.

En koop nooit twee keer dezelfde tandpasta.

Brad Klynsmith komt uit Durban en is lid van de band Gangs of Ballet. Hij ontdekte zijn passie voor motorrijden drie jaar geleden en leeft sindsdien voor motorfietsen. Als hij geen nummers schrijft of motornieuws volgt, staat hij op zijn surfplank. Brad vertelde on hoe hij weer terug bij het motorrijden kwam en waarom hij nooit twee keer dezelfde tandpasta koopt. 

Je verplaatst je niet gewoon, je glijdt - of je nu rijdt of surft. “

Brad Klynsmith

Interview

Iets wat je nog nooit hebt gedaan

Brad is onderdeel van het Everyday Adventure Project. Op een dag kijkt hij uit het raam en ziet een  G 310 GS in zijn voortuin. Er zit een briefje op met zijn naam erop en een uitdaging: doe iets wat je nog nooit hebt gedaan. Brad wist direct wat hij zou doen op zijn Everyday Adventure met de G 310 GS . Hij heeft heel veel passie voor motorrijden en surfen. Dus waarom niet twee passies combineren? He ging samenwerken met twee vrienden en maakte zijn Everyday Adventure werkelijkheid. Een van zijn vrienden heeft een surf winkel met custom planken en de andere vriend vond het idee om de  G 310 GS  over het zand te rijden en een surfer voort te trekken meteen geweldig. Dus ze zorgden ervoor dat het gebeurde. Toen ze op het strand kwamen, vonden ze een manier om het touw aan de motorfiets vast te binden. Na een paar pogingen waarbij Brad in het water eindigde, trok de motorfiets hem en de plank al snel uit het water. Samen gleden ze langs het strand. Missie voltooid. Het resultaat: zijn eigen Everyday Adventure met de  G 310 GS.

+ Lees verder

BIJNA VERGETEN.

Als tiener vond hij het al geweldig om door de tuin te crossen. Maar op een of andere manier ging dat plezier verloren. Op een dag gaf een vriend hem een scooter om op te rijden. Hij herinnerde zich opeens hoeveel plezier hij had bij het motorrijden. Een ritje op een scooter was voldoende om zijn liefde voor motorrijden weer aan te wakkeren - en dat was drie jaar geleden.

+ Lees verder

En sindsdien zijn motorfietsen en alles wat met motorfietsen te maken heeft een echte passie voor hem geworden. Hij bladert altijd door Instagram accounts en volgt het laatste nieuws over motorfietsen. Wat Brad zo mooi vindt aan motorrijden is de wind in zijn haar, de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en naar plaatsen te gaan die je alleen op een motor kunt bereiken. Maar er is ook een erg praktische zijde - nooit meer op zoek naar een parkeerplaats.

+ Lees verder

STAP UIT JE COMFORTZONE

Brad zoekt het avontuur niet op, hij is open voor avontuur als het komt. Op hetzelfde moment probeert hij altijd nieuwe inspiratie in zijn leven te brengen door continue verandering. Hij zet zichzelf kleine taken en uitdagingen voor. Bijvoorbeeld, hij probeert altijd een andere route naar huis. Op die manier ontdekt hij automatisch nieuwe wegen, restaurants, plaatsen en mensen. Brad wijzigt ook continu kleine dingen, zodat het leven nooit saai wordt. Bijvoorbeeld, hij koopt nooit twee keer dezelfde tandpasta. Door continu dingen te veranderen en nieuwe dingen te proberen, realiseerde hij zich al snel dat hij veel dingen beter kan dan hij dacht - gewoon door het te proberen. Probeer het!

+ Lees verder
Het leven is een reis. Er zullen altijd saaie tijden zijn. Maar je zal ervoor moeten zorgen dat er net zoveel avontuurlijke delen in het leven zijn. “

Brad Klynsmith

GEEN MUZIEK IS GEEN OPTIE.

Zijn vader is een drummer, zijn moeder is een pianist. Dus het was bijna onvermijdelijk dat hij muzikant zou worden. Ook al vond hij het als kind verschrikkelijk om piano te spelen. Hij werd toch muzikant en begon met twee vrienden de band Gangs of Ballet. Met als thuisbasis Durban, alle drie de bandleden studeerde muziek aan de universiteit en besloten om van hun passie hun werk te maken. Hun muziek komt in opstand tegen classificatie –  het is experimenteel, een eclectische mix van alternatieve, melodische pop, elektronische- en dance-muziek. Brad is de zanger, songwriter en gitarist. Je moet wel naar Zuid-Afrika reizen als je Brad en zijn band live wilt zien. Maar we hopen de Gangs of Ballet snel op een BMW Motorrad evenement te zien. Tot dan kun je hier naar Brad's Spotify Playlist luisteren.

+ Lees verder
Je moet de flow voelen. Dat is de magie van motorrijden. “

Brad Klynsmith

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner