Internationale GS Trophy 2018.

Mongolië roept.

Meer off-road kan niet.

Meer off-road kan niet.

Prachtige, spectaculaire landschappen doen het hart van elke motorrijder sneller kloppen. Tot nu toe heeft de Internationale GS Trophy deelnemers helemaal naar Tunesië, Zuid-Afrika, Patagonië, Canada en Thailand gebracht. Vijf teams gingen over de startlijn in de eerste GS Trophy. Bij de laatste namen er 19 teams deel. Bovendien is het off-roadavontuur niet alleen voor mannen: in 2016 deed het eerste vrouwenteam ooit mee. Hun onwankelbare competitiegeest en briljant rijtalent won de harten van de toeschouwers.

+ Lees verder

Rivieren oversteken, je GS over gebroken bruggen heen krijgen, voor teamspirit zorgen. Rijden over stoffige paden, modderige wegen en rotsen. De Internationale GS Trophy 2018 is zonder twijfel een van de grootste off-road-uitdagingen ter wereld – en jij kunt er een deel van zijn. Het maakt niet uit dat je een amateur bent. Je moet gewoon fit genoeg zijn, je vaardigheid en geest in actie brengen en een onwankelbare strijdvaardigheid tonen, en je zult het avontuur winnen. 

+ Lees verder

De eerste stap op weg naar het avontuur.

De eerste stap op weg naar het avontuur.

Laat zien wat je hebt! Als je wilt deelnemen aan het off-roadavontuur, moet je je rijvaardigheden eerst demonstreren in een nationale kwalificatiewedstrijd. De tweedaagse kwalificatiewedstrijden staan open voor alle rijders; een bepaalde voorafgaande rij-ervaring is niet noodzakelijk. Je kunt ook deelnemen als amateurrijder met je eigen BMW-motorfiets. Bij deze uitdaging gaat het allemaal om plezier.

+ Lees verder

Je moet ook moeilijke routines uitvoeren, zowel on- als offroad, samenwerken als team en een navigatietest uitvoeren. Technologische basiskennis is ook een must. Je voert de opdrachten uit met je eigen BMW; voor de laatste test geeft BMW Motorrad je een GS. Als je je plaatst voor de Internationale GS Trophy 2018 en lid wordt van een nationaal team van drie rijders, rust BMW Motorrad je onder andere uit met een GS en kleding gedurende de competitie. 

+ Lees verder
Naar kwalificatiewedstrijden

Adem de geur van avontuur in.

Adem de geur van avontuur in.

De Internationale GS Trophy 2018 is een krachttest voor mens en machine. Alle GS-rijders genieten van een specifiek soort motorrijden: je kunt echt overal naartoe. Misschien kun je niet deelnemen aan de Internationale GS Trophy 2018, maar de spirit van GS zit wel in je. Dan hebben we een oplossing voor je: BMW Motorrad organiseert individuele rij-avonturen, op maat gemaakt voor jouw rijvaardigheid. Ervaren instructeurs geven cursussen speciaal voor de GS. Er wordt een brede waaier aan workshops aangeboden, waarmee jij van het avontuur kunt proeven en de wereld van de GS kunt induiken. De GS-portfolio is heel divers, met voor elk wat wils, of je beginner bent of gevorderde rijder. Waar ook ter wereld je bent. Want voor jou en je GS zijn er geen grenzen.

+ Lees verder

Mensen en plaatsen.

Mensen en plaatsen.

De scouts zijn opgewonden. Ze hebben Mongolië verkend en weten precies: het perfecte GS-avontuur wacht op je, ongeacht of jedeelneemt aan de Internationale GS Trophy 2018 of gewoon gedreven wordt door je eigen verlangen naar avontuur. Snuif de spirit of GS op in Centraal-Azië.

+ Lees verder
Naar het GS Territory

#GSTROPHY

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.
Geschikte motorfietsen.