GS Trophy 2018.

Mongolië roept.

Ontdek de wereld. Ontdek het onbekende. Sluit lange vriendschappen. En ga elke uitdaging aan op je GS. De International GS Trophy is een motoravontuur waarbij de wereld aan je voeten ligt. Teams van over de hele wereld strijden met elkaar tijdens intensieve dagetappes en verschillende speciale uitdagingen.

Meer offroad kan niet.

Meer offroad kan niet.

Prachtige, spectaculaire landschappen doen het hart van elke motorrijder sneller kloppen. Tot nu toe heeft de Internationale GS Trophy deelnemers helemaal naar Tunesië, Zuid-Afrika, Patagonië, Canada en Thailand gebracht. Vijf teams gingen over de startlijn in de eerste GS Trophy. Bij de laatste editie namen er 19 teams deel. Bovendien is het offroad avontuur niet alleen voor mannen: in 2016 deed het eerste vrouwenteam ooit mee. Hun volhardende competitiegeest en briljante rijtalent won de harten van de toeschouwers.

+ Lees verder

Rivieren oversteken, je GS over gebroken bruggen heen krijgen, voor teamspirit zorgen. Rijden over stoffige paden, modderige wegen en rotsen. De Internationale GS Trophy 2018 is zonder twijfel een van de grootste offroad uitdagingen ter wereld. De deelnemers zijn geen professionals, maar amateurs. Als je fit genoeg bent, over voldoende rijvaardigheid beschikt, een actieve geest hebt en een oneindige strijdvaardigheid bezit, maak je een grote kans het avontuur te winnen. 

+ Lees verder

De eerste stap op weg naar het avontuur.

De eerste stap op weg naar het avontuur.

Het deelnemende land organiseert eerst een nationale kwalificatiewedstrijd. Inwoners van dat land die mee willen doen aan het aan het offroad avontuur, moeten eerst hun rijvaardigheden demonstreren. De tweedaagse kwalificatiewedstrijden staan open voor alle rijders uit het betreffende land; een bepaalde voorafgaande rij-ervaring of -opleiding is niet noodzakelijk. Je kunt ook deelnemen als amateurrijder met je eigen BMW motorfiets. Bij deze uitdaging gaat het allemaal om plezier.

+ Lees verder

Daarnaast moeten de deelnemers ook moeilijke routines uitvoeren, zowel on- als offroad, samenwerken als team en een navigatietest uitvoeren. Technische basiskennis is ook een must. Ze voeren de opdrachten uit met hun eigen BMW; voor de laatste test stelt BMW Motorrad een GS beschikbaar. De drie beste deelnemers plaatsen zich voor de Internationale GS Trophy 2018 en worden lid van het nationale team. BMW Motorrad voorziet het team van onder andere een GS en kleding gedurende de competitie. 

+ Lees verder

Adem de geur van avontuur in.

Adem de geur van avontuur in.

De Internationale GS Trophy 2018 is een krachttest voor mens en machine. Alle GS-rijders genieten van een specifiek soort motorrijden: je kunt echt overal naartoe. Misschien kun je niet deelnemen aan de Internationale GS Trophy 2018, maar de 'Spirit of GS' zit wel in je. Dan hebben we een oplossing voor je: BMW Motorrad organiseert individuele rij-avonturen, op maat gemaakt voor jouw rijvaardigheid. Ervaren instructeurs geven cursussen speciaal voor de GS. Er wordt een breed scala aan workshops aangeboden, waarmee jij van het avontuur kunt proeven en in de wereld van de GS kunt duiken. Het GS-portfolio is heel divers, met voor elk wat wils, of je beginner bent of gevorderde rijder. Waar ook ter wereld, want voor jou en je GS zijn er geen grenzen.

+ Lees verder

Mensen en plaatsen.

Mensen en plaatsen.

De scouts zijn opgewonden. Ze hebben Mongolië verkend en weten precies: het perfecte GS-avontuur wacht op je, ongeacht of jedeelneemt aan de Internationale GS Trophy 2018 of gewoon gedreven wordt door je eigen verlangen naar avontuur. Snuif de 'Spirit of GS' op in Centraal-Azië.

+ Lees verder

Internationale GS Trophy 2018

#GSTROPHY

Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.

Geschikte motorfietsen.

spinner