Dé motorfiets van de Int. GS Trophy 2020.

De F 850 GS verovert Nieuw-Zeeland.

De extreme avonturen van de Internationale GS Trophy 2020 in Nieuw-Zeeland vergen veel van de deelnemers. De uitdagingen ter plaatse hoeven ze echter niet in hun eentje te overwinnen. Ze gaan ze te lijf op de BMW F 850 GS – een motorfiets die geschapen is voor onherbergzaam terrein. Hij begeleidt je over stoffige routes, verkent onbekende paden en neemt de scherpste bochten. De sportiefste BMW GS - meer vermogen en koppel voor nog markantere reis-eigenschappen gecombineerd met superieure offroad-prestaties. De BMW F 850 GS laat zich in het middensegment van de reisenduro's opnieuw als benchmark en trendsetter zien. Dankzij de 21" voorband veroveren de deelnemers regenwoud, stenige ondergrond of steppeachtige vegetatie met speels gemak. De gemakkelijke handling zorgt ervoor dat de deelnemers elke hindernis nemen – zodat ze het veeleisende parcours aankunnen.

Waag je op de routes van de GS Trophy.

Deze motor is uitgerust om elke uitdaging van de GS Trophy aan te gaan en elk terrein te veroveren: voor het speciale gebruik in Nieuw-Zeeland wordt de motorfiets voorzien van originele accessoires van BMW Motorrad. Om je eigen GS te kunnen veranderen in een echte GS Trophy Bike stellen we hier de accessoires die onderdeel zijn van deze 'Adventure kit' gedetailleerd voor.

+ Lees verder

HP sportuitlaat.

HP sportuitlaat.

De high end-uitlaat met titanium mantel geeft een indrukwekkend vol geluid en getuigt zowel visueel als akoestisch onmiskenbaar van een sportief karakter. Het hoogwaardige slip on-model biedt dankzij het gekozen materiaal gewichtsvoordeel. Hij weegt ongeveer 2,3 kg minder dan de standaarduitlaat.

+ Lees verder

Rallye buddyseat en tas voor duobuddyseat.

Rallye buddyseat en tas voor duobuddyseat.

De hogere Rallye buddyseat overtuigt doordat je makkelijk met je voeten bij de grond kunt, door de harde bekleding speciaal voor rijden op het terrein en het markante Enduro uiterlijk. De tas voor de duobuddyseat biedt met een inhoud van 2,5 tot 8 liter genoeg bergruimte voor de dagelijkse rit naar het werk of de langere toerrit.

+ Lees verder

Enduro voetsteunen en instelbare pedalen.

Enduro voetsteunen en instelbare pedalen.

De set bestaande uit Enduro voetsteunen, een in hoogte verstelbaar schakel- en rempedaal kan aan individuele behoeften worden aangepast.  Met de juiste afstelling kunnen de pedalen optimaal worden bediend en gedoseerd waardoor je nog meer controle over je machine hebt, met name bij staand offroad rijden.

+ Lees verder

Handkappen.

Handkappen.

De handkappen van schokvaste en UV-bestendige kunststof beschermt offroad ook de bedieningselementen tegen takken en steenslag en is aerodynamisch op het voertuig afgestemd. Op de weg beschermen de kappen bovendien zeer goed tegen weer en wind. Handen en vingers blijven ook bij lage temperaturen langer droog en warm.

+ Lees verder

Hoog stuur.

Hoog stuur.

Het hoge stuur is 14 mm hoger dan het standaard stuur. Dit maakt niet alleen een rechte en aangename zithouding mogelijk, maar maakt ook het staan heel comfortabel. Vooral in staande positie maakt hij de motorfiets merkbaar beter hanteerbaar – voor Enduro rijders een onmisbaar voordeel.

+ Lees verder

Motorbeschermbeugel met aluminium Enduro motorbeschermplaat.

Motorbeschermbeugel met aluminium Enduro motorbeschermplaat.

De motorbeschermbeugel van elektrisch gepolijst roestvrij staal beschermt efficiënt tegen beschadigingen aan het motorblok, zonder een belemmering te vormen bij een grote hellingshoek in bochten. De speciaal voor offroad gebruik gebouwde, robuuste Enduro aluminium motorbeschermplaat beschermt effectief tegen schade aan de onderkant van de motor.

+ Lees verder

Extra LED-koplampen.

Extra LED-koplampen.

De krachtige extra LED-koplampen in compacte aluminium behuizing garanderen ook bij mist, regen en sneeuwval beter zicht en gezien worden. Tegelijk zorgen ze met hun witte, op daglicht lijkende kleur voor een subtiele belichting van de weg. De LED-technologie waarborgt een nagenoeg slijtagevrije werking.

+ Lees verder

F 850 GS

Adventure

Lees verder
Meer verhalen die interessant voor je kunnen zijn.
Geschikte motorfietsen.
spinner