Ik jaag op avontuur.

Nieuwsgierigheid en enthousiasme zijn de drijfveren van Isaac Johnston.

Hij is zijn eigen baas. Jaren geleden ruilde Isaac Johnston zijn kantoorbaan in voor een leven als verhalenverteller en lifestyle fotograaf. Vandaag de dag leeft de Amerikaan uit Montana voor onverwachte ervaringen en houdt hij van opwindende en inspirerende locaties. Bovendien heeft de natuur een speciale aantrekkingskracht op hem.

Een avontuur hoeft niet per se groots en epischs te zijn. Alles kan je fascineren. Als je je comfortzone verlaat, ervaar je al iets nieuws en spannends. “

Isaac Johnston

Op het punt waar anderen omkeren, gaat Isaac door.

Op het punt waar anderen omkeren, gaat Isaac door.

Isaac overwint al obstakels op motorfietsen sinds hij een kind was. Op 6-jarige leeftijd leerde hij de motor van zijn oom te starten en op zijn dertiende had hij zijn eerste eigen motorfiets. Vandaag de dag is de BMW F 750 GS zijn sleutel tot een wereld vol mogelijkheden en buitengewone momenten. Het punt waarop andere mensen omkeren is precies waar het voor Isaac interessant wordt, of het nu gaat om raften, kajakken of mountainbiken. Hij is altijd nieuwsgierig en wordt daardoor beloond met verrassingen.

+ Lees verder
183
lengte (in cm)
33
leeftijd
25
motorervaring (in jaren)
1100
zwaarste motor ooit gereden (in ccm)

Motivatie: opwindende momenten.

Toen Isaac op een kantoor werkte, ontvrak het hem aan passie. Hij probeerde de verantwoordelijkheid op zich te nemen, maar vond zichzelf daarin niet erg succesvol. Nu stilt hij zijn honger naar avontuur. "Ongemak is opwindend voor mij. Als dingen comfortabel worden, weet ik dat ik de verkeerde kant op ga." TV en video-games vervelen hem. Hij geniet het meest van spontane activiteiten. "Alles wat mij inspireert is in de natuur. Ik moet erop uit, coole dingen doen en er een verhaal over vertellen - met en zonder de motorfiets".

+ Lees verder
Een gekozen levensstijl naleven betekent niet weten wat morgen zal brengen. “

Isaac Johnston

Waar wordt Isaac enthousiast van.

Waar wordt Isaac enthousiast van.

"Mensen zijn pas echt zichzelf wanneer ze ergens enthousiast over zijn", zegt Isaac. Hij leeft helemaal op van zulke momenten. "Het is als een drijvende kracht". Wanneer hij de energie van andere mensen voelt, motiveert dat hem. Dat is de reden waarom Isaac dol is op avonturen en motorreizen met zijn vrienden. Hij deelt zijn verhalen op Instagram, zodat hij een grotere groep kan inspireren. Zijn verhalen brengen opwinding en dat geeft hem energie.

+ Lees verder

Nieuwe perspectieven, verrassende ervaringen.

Nieuwe perspectieven, verrassende ervaringen.

Herhaling verveelt Isaac. Hij bezoekt een plaats nooit meer dan één keer. "Maar ik herhaal wel dezelfde activiteiten: wandelen, zwemmen, motorrijden, mountainbiken". Er is niets anders wat hij liever doet. Tegelijkertijd verandert hij voortdurend van perspectief, wat deel uitmaakt van zijn verhalen. Voor hem gaat het niet om grote avonturen. Zelfs een wandeling langs een rivier kan een verrassend moment worden. "Misschien besluit je om te gaan zwemmen ondanks dat de rivier erg koud is. Als je iets geks doet, iets onverwachts, kan zelfs een wandeling spannend zijn".

+ Lees verder

Motorrijden betekent vrienden ontmoeten.

Isaac heeft niet altijd een bestemming in gedachte wanneer hij vertrekt. Een spontaan idee is voor hem al de start van een avontuur. "Ik klim gewoon op mijn motor en eindig ergens in de bergen". Sommige mensen gaan joggen om hun hoofd leeg te maken, Isaac berijdt zijn motorfiets. Hij vindt het leuk om andere avonturiers en gelijkgestemde rijders te ontmoeten. "Je zou een week moeten wandelen om de plaatsen te vinden die we op onze motorfietsen ontdekken. Dat is het soort rijden waar ik het meest van geniet".

+ Lees verder
Wat mij motiveert? Andere mensen enthousiast zien. “

Isaac Johnston

EEN ANDER AVONTUUR

Sterling Taylor
Sterling Taylor
spinner